LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.050
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

Jel si siguran da to ne przi hardver, msm kad mu menjas podesavanja cpu i ogranicavas zagrevanje?

10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav momci.
Uskoro bih i ja trebao postati vlasnik LG G3, kupujem polovan 32GB/3GB model. Cijena je malo sumnjiva pa me zanima kako da provjerim da je sve u redu sa mobitelom, da nije otvaran radi neke zamjene, da nije kopija i slično?
Znači na šta bih trebao obratiti pažnju tokom kupovine?

Unaprijed zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
MarkoB7 kaže...

Jel si siguran da to ne przi hardver, msm kad mu menjas podesavanja cpu i ogranicavas zagrevanje?

da, jer to je mod koji sprijecava przenje hardvera, a ne obrnuto

10 godina
neaktivan
digitall kaže...
MarkoB7 kaže...

Mozes da mi postavis link za cloudy na xda ima 3 linka sa 75c?

10 godina
MarkoB7 kaže...
digitall kaže...
MarkoB7 kaže...

Mozes da mi postavis link za cloudy na xda ima 3 linka sa 75c?

https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347794915

10 godina
neaktivan

Zahvaljujem kad uvatim vremena danas, isprobacu :)

9 godina
neaktivan
Ctt mod je već ugrađen u sam Cloudy rom tako da ne treba ga posebno flešati.
10 godina
neaktivan
Pozdrav svima. Zna li netko na kolikoj su brzini animacije kada se ukljuci mod stednje baterije na 15%? Jer kad mi se to okljuci sve se trenutno odvija i radi...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozdrav svima. Zna li netko na kolikoj su brzini animacije kada se ukljuci mod stednje baterije na 15%? Jer kad mi se to okljuci sve se trenutno odvija i radi...

0 0 hvala 0
10 godina
antiratar kaže...

netocno.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467

cloudyfa ga je uvijek navodio pod opcionalno; addons

iDelete kaže...

0. iskljuceno

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 12:49 (digitall).
9 godina
neaktivan
Da ali Robshr piše na svojoj xda temi da je featured u cloudyu.
10 godina
LG G3 - Rasprava

to ne znaci da je sadrzano u romu, nego navedeno pod opcije.

pa i on je sabi flashao ovu verziju koju sam linkao, a koristi taj cloudy rom. pitao sam ga.

ne bi onda odgovarao ljudima koju ver. da flesaju na cloudy ako rom to vec ima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
digitall kaže...
antiratar kaže...

netocno.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467

cloudyfa ga je uvijek navodio pod opcionalno; addons

iDelete kaže...

0. iskljuceno

Nisu samo animacije u pitanju :)

Ima toga puno vise, odjednom je sistem "turbo" :)

ja
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ja danas kupio verziju sa 32GB storage i 3GB rama, nov. Mogu reci da sam jako zadovoljan. Nego je li istina da aplikacija McAfee usporava i grije svaki G3 uređaj? Kako mogu provjeriti da li navedena aplikacija pravi probleme i na ovom uređaju? Hvala vam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je to njesra od McAfee najviše trošilo bateriju poslije zaslona i nakon roota aj ća McAfee i ostali bloatware. Za grijanje mislim da nije on problem.

Zadar živi vječno!
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

***   Prodajem   ***

Pozdrav svima !

Ako koga zanima, prodajem svoj LG G3 2gb/16gb mobitel. Star je 8.mj. Od prvog dana u cvrstom caseu i na displayu tempered staklo kao zastita. Stanje mint. Niti jednom nije pao ni sa visine od 5cm. Pazen i mazen kao oko u glavi. Dobijen kao poslovnu mobitel, inace je iz T-Coma ali je odmah otkljucan na sve mreze. Uz njega prilazem i taj kod za otkljucavanje sto sam dobio i naravno garanciju i njegovu original kutiju i sve sto pripada njemu. Cijena 2000kn
Ako je tko zainteresiran neka mi se javi na mail dani2you@gmail.com.

Pozdrav !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

Android 6.0 Marshamallow potvrđen za LG G3 i G4 navodno dolazi jako uskoro jer je vec spremna dokumentacija za 6.0

http://phandroid.com/2015/10/02/lg-g3-g4-support-docs-show-android-60-marshmallow/

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Vecer, 

Mozete li mi reci koja je zadnja verzija softvera za ovaj mobitel? Trenutno mi pokazuje v20i, a LG PC Suite javlja da je upravo ta verzija i posljednja verzija. Mobitel je fabricki otkljucan. Na sammobile.com mogu provjeriti zadnje verzije softvera za Samsung uređaje. Ima li neka stranica gdje mogu provjeriti zadnju official verziju za LG uređaje i da li postoji mogucnost manualne nadogradnje official roma, kao npr. flashanje pomocu Odin-a kod Samsunga? Unaprijed hvala za info. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BlackEagle kaže...

Android 6.0 Marshamallow potvrđen za LG G3 i G4 navodno dolazi jako uskoro jer je vec spremna dokumentacija za 6.0

http://phandroid.com/2015/10/02/lg-g3-g4-support-docs-show-android-60-marshmallow/

Znaci 6.0 stize i prije  nego smo se svi nadali

17 godina
Almin94 kaže...

Vecer, 

Mozete li mi reci koja je zadnja verzija softvera za ovaj mobitel? Trenutno mi pokazuje v20i, a LG PC Suite javlja da je upravo ta verzija i posljednja verzija. Mobitel je fabricki otkljucan. Na sammobile.com mogu provjeriti zadnje verzije softvera za Samsung uređaje. Ima li neka stranica gdje mogu provjeriti zadnju official verziju za LG uređaje i da li postoji mogucnost manualne nadogradnje official roma, kao npr. flashanje pomocu Odin-a kod Samsunga? Unaprijed hvala za info. :)

Manualno nadogradiš Rom preko LG Flash Tools-a.

12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Korisnik sam G3-a cca 2 tjedna, kako sam ga kupio polovnog starog godinu dana, primjetio sam da mi se baterija jako brzo trosi naspram G2 koji sam imao prije, imao sam ga na KitKat-u bila je ista prica, sad sam azurirao lollipop stock rom, te je jos gore, rooto sam ga, preko titaniuma freezo dosta aplikacija, koristim i greenify, ali i dalje mi je baterija dosta losa, recimo jucerasnji dan, 16h iskoristenje baterije sa 4h 25min rada zaslona i bio sam na 12 posto baterije tu, a danas od jutra 6h iskoristenje baterije te zaslon 3h i baterija na 40 posto. Meni se to cini da on prebrzo cucla bateriju, pa sta vi preporucate, kupnja druge baterije, neka kalibracija, custom rom ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja nikad nisam došao ni blizu 4h SOT-a tako da to nije loše uopće. Pruni ga do pola sata nakon što prikaže da je pun jer nije pun skroz (laže).

15 godina
neaktivan
YoYo4 kaže...

Korisnik sam G3-a cca 2 tjedna, kako sam ga kupio polovnog starog godinu dana, primjetio sam da mi se baterija jako brzo trosi naspram G2 koji sam imao prije, imao sam ga na KitKat-u bila je ista prica, sad sam azurirao lollipop stock rom, te je jos gore, rooto sam ga, preko titaniuma freezo dosta aplikacija, koristim i greenify, ali i dalje mi je baterija dosta losa, recimo jucerasnji dan, 16h iskoristenje baterije sa 4h 25min rada zaslona i bio sam na 12 posto baterije tu, a danas od jutra 6h iskoristenje baterije te zaslon 3h i baterija na 40 posto. Meni se to cini da on prebrzo cucla bateriju, pa sta vi preporucate, kupnja druge baterije, neka kalibracija, custom rom ?

To su jako dobri razultati. Evo ja sam kupio nov prije dva dana i baterija traje isto kao kod tebe uz intenzivno koristenje. Pozdrav.

15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Btw preporucite neki case, a da nije onaj na preklapanje. Ima li sta da nije previse glomazno jer je mobitel sam od sebe malo veci. Kakav case koristite i kako ste zadovoljni? Imate li tempered glass?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

ja sam neki dan dosao na 2,5h SOT i bio sam sretan ko djete kad dobije lizaljku...

inace 1,5-2...

V10j

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Imam od nillkina tempered glass, super sam ga zaljepio tak da se opce ne kuzi, na dodir je cak bolji od samog ekrana.

Ugl., zadovoljan sam.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
17 godina
YoYo4 kaže...

16h iskoristenje baterije sa 4h 25min rada zaslona i bio sam na 12 posto baterije

6h iskoristenje baterije te zaslon 3h i baterija na 40 posto

A koliko bi ti čovječe? 2K display i 4x2.5Ghz na 3000 mAh. Dajte se malo urazumite.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 18:49 (Dardevil).
12 godina
neaktivan

Čovječe samo pitam cisto informativno, bez panike, nisam mislio da je tako velika razlike izmedu G2 i G3 no ipak je..

17 godina
LG G3 - Rasprava

A pa jači procesor kao prvo, a kao drugo 2K display kao glavni potrošač.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
YoYo4 kaže...

Čovječe samo pitam cisto informativno, bez panike, nisam mislio da je tako velika razlike izmedu G2 i G3 no ipak je..

Pa sta si sa G2 imao 10h sot-a? Ovih 4h:25min koliko si dobio je iznad svakog prosjeka, cak ni uređaji koji imaju 1080p zaslon ne dobiju toliko.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice