Performansi mi ni sad sasvim sigurno ne manjka, dok baterije dobro dođe uvijek .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupiš dodatnu bateriju
zanima me jel vam se g3 malo vise grije ili je to samo kod mene
To je očito kod svih, nije samo kod tebe . Kakva ti je baterija ?
To je očito kod svih, nije samo kod tebe . Kakva ti je baterija ?
baterija je super netrosi se brzo
nakon 8mj korištenja i dalje mogu reći da sam zadovoljan s telefonom. Baterija traje dan i pol do dva. Koristim tel za posao i privatno, najviše razgovori i surfanje ili internet tethering. Igre slabo. Ekrana bude 2do 3h, preko toga teško.
i dalje mi ide na živce onaj lag nakon otključavanja telefona, redraw, ono dok se ne pojave tipke dole. I u zadnje vrijeme se počelo javljati ono Home has stopped ili tako nešto, pa se sve uspori na par sekundi. To se događa samo kad izlazim iz kamere sa back tipkom.
v20h
nakon 8mj korištenja i dalje mogu reći da sam zadovoljan s telefonom. Baterija traje dan i pol do dva. Koristim tel za posao i privatno, najviše razgovori i surfanje ili internet tethering. Igre slabo. Ekrana bude 2do 3h, preko toga teško.
i dalje mi ide na živce onaj lag nakon otključavanja telefona, redraw, ono dok se ne pojave tipke dole. I u zadnje vrijeme se počelo javljati ono Home has stopped ili tako nešto, pa se sve uspori na par sekundi. To se događa samo kad izlazim iz kamere sa back tipkom.
v20h
Potvrđujem navedeno.
Događa li se još nekome da telefon iz nekog svog razloga okrene jezik tipkovnice? Meni je podešeno da na tipkovnici biram između Hrvatskog i Njemačkog jezika, a nekada mi telefon sam od sebe te jezike ukloni, i postavi Engleski kao defaultni. Onda opet moram u Settingse pa odabrati HR+DE jezik. Nekad ostane tako po dva tjedna, a nekad mi u dva dana to uradi dva puta...
kad spomenuste zagrijavanje, da li i dalje s lollipopm g3 posjeduje ´feature´ kad se poveca temperatura, smanji se vidljivost displaya, ili ti brightness? tj isti se ne moze povecati?
Postoji.
kad spomenuste zagrijavanje, da li i dalje s lollipopm g3 posjeduje ´feature´ kad se poveca temperatura, smanji se vidljivost displaya, ili ti brightness? tj isti se ne moze povecati?
postoji ako koristis stock.
preporuka je bjezi sto dalje od stocka ako zelis iskoristiti puni potencijal ovog uredaja
Kako vratiti G3 na full tvorničke postavke?
Postavke - standardno - arhiviranje i reset i tu ti je zadnja opcija Reset podataka
Dali kod G3 dok je na punjacu da se grije, nije vruč nego topao
Dali kod G3 dok je na punjacu da se grije, nije vruč nego topao
Normalno je, baterija se puni.
Ako uzmes "slabiji" punjac onda ce se manje brijati a ako njegov defaultni onda vise.
Pitanje jedno, zašto mi ne javlja objavesti od vibera, mesengera i ostali aplikacija koje imaju skočne poruke, dali ima kakve veze šta sam premjestio app na SD karticu?
Prošlo je skoro godina dana odkad sam kupio mob pa razmišljam da se krenem malo igrat s njim(root, bootloader, ROM..) Da li se isplati? Da li se mogu dobiti kakva poboljšanja u vidu fluidnosti i trajanja baterije?
Inače sam jako zadovoljan s mobom. Radi jako dobro, tu i tamo štucne, baterija mi dura i po 2 dana..
Prošlo je skoro godina dana odkad sam kupio mob pa razmišljam da se krenem malo igrat s njim(root, bootloader, ROM..) Da li se isplati? Da li se mogu dobiti kakva poboljšanja u vidu fluidnosti i trajanja baterije?
Inače sam jako zadovoljan s mobom. Radi jako dobro, tu i tamo štucne, baterija mi dura i po 2 dana..
i ja sam u sličnoj situaciji, generalno zadovoljan al ajmo se malo igrati, nije fora samo stock. pa sam malo gledao oko custom roma, probat ću ovih dana cloudy koji je navodno još fluidniji, lakši... čak i da baterija duže traje
vi ste jedni od rijetkih slucajeva koji su izdrzali toliko dugo da ne nabace neki custom rom
vjerojatno niste vidjeli kako moze raditi..
moja preporuka - samo naprijed! nista ne mozes izgubit, mozes jedino biti na dobitku
i ja sam u sličnoj situaciji, generalno zadovoljan al ajmo se malo igrati, nije fora samo stock. pa sam malo gledao oko custom roma, probat ću ovih dana cloudy koji je navodno još fluidniji, lakši... čak i da baterija duže traje
Ako rootate mobitel zbog baterije,onda samo root,xposed,greenify,disable service i power nap.Sa tim se lagano dobije 5 SOT.
Custom romove sam sve probao,trosenje vremena .Za izgled najbolje nova launcher + drugi icon packovi.
Pozdrav ljudi, evo imam lg g3 gotovo već godinu dana i u zadnje vrijeme sami problemi s njim, gasi se sam od sebe, znači, po 10 puta se sam ugasi i upali, i to u roku od par minuta, katastrofa, ima li itko kakvih sličnih iskustava? Nositi na servis ili? Hvala
Pozdrav ljudi, evo imam lg g3 gotovo već godinu dana i u zadnje vrijeme sami problemi s njim, gasi se sam od sebe, znači, po 10 puta se sam ugasi i upali, i to u roku od par minuta, katastrofa, ima li itko kakvih sličnih iskustava? Nositi na servis ili? Hvala
napravi hard reset uredjaja i vidi hoce ti se to opet desavati,ako nastavi i ako ti garancija jos vrijedi nosi ga na servis obavezno.
Napravio sam već, ponovno se događa isto. Ništa onda, nosim ga na servis, hvala :)
Ljudi trebam info vezano za servis - imam G3, još je pod garancijom i normalno je funkcionirao do prije 5 dana.
Od tada mi ne radi touch na horiznoalnoj liniji od 1 cm malo ispod sredine ekrana.
Uređaj nije padao, gore je Cloudy već neko vrijeme i nije do sada bilo nikakavih poteškoća sa njime.
Pokušao sam naravno napraviti FR i ponvono stavio ROM gore, ali i dalje je ista situacija.
Primjetio sam jedino da se dosta zagrijavao kako je i vrijeme bilo dosta toplije u zadnjih par tjedana.
Zanima me što bi to moglo biti, da li je potrebno da stavim nazad stock ROM ako ga furam na servis i da li je ovo nešto što bi se moglo naplatiti, pošto je uređaj pod garancijom ali ovo nije "klasičan" kvar (barem ne po mojem iskustvu do sada :) ).
Meni kroz 2 dana dolazi novi lg g3.. produženje ugovara u t-ht plus 18 kn :) mislim da je to mi bio najbolji i najjeftiniji izbor..
Da li je ovo dobra futrola ili ima bolja?
http://www.njuskalo.hr/lg-oprema/lg-g3-clock-view-zastitna-maska-crna-zlatna-oglas-14958049
Ima li neka dobra i cool a da se otvara prema gore?
Imam problem na g3 mi se pojavljuje greska maticna je prestao sa radom moze li mi neko pomoci
lol pise ti maticna je prestala sa radom (wtf?)?
Iako sam mislio da neću, ipak sam danas rootao svoj G3 i sad skidam CloudyRom, pa ćemo se malo poigrat sa telefonom
Dali ima tko problem da dok pritišče tipku natrag iskoči poruka: "Nažalost, Natrag je zaustavljen." ??
Dali ima tko problem da dok pritišče tipku natrag iskoči poruka: "Nažalost, Natrag je zaustavljen." ??
Da, svima se to dešava s vremena na vrijeme. Navodno je to bug baš do Androida koji je ispravljen na 5.1, nažalost još ga nema za G3 .
Btw vi koji imate 3GB verziju, koliko vam je rama zauzeto u idle? Meni je uvijek 2GB/3GB zauzeto, bilo je to nešto riješeno sa 20H ali opet nakon nekog vremana došlo na isto..
Da, to je bug vezan uz sami Android, ne događa se samo na G3.