LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.150
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ima li itko problem sa šuštanjem u slušalicama? Primjeti se u tišim scenama samo s govorom. Ona 2 videa i 3 pjesme šta dođu na mobitelu nemaju nikakvih šumova sa ili bez slušalica, ali se primjeti na yt-u. Mislio sam da je možda do aplikacije, pa sam prebacio na mob neke serije koje imam u visokoj kvaliteti, opet isto, na zvučnicima čist zvuk bez smetnji a sa slušalicama taj šum koji iritira, jako se primjeti u tišim scenama. Probao sam i samsungove gh59-13091a slušalice s istim rezultatom, samo je šum nešto tiši. Je li itko imao ovo i uspio riješiti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

Ima li kakvih naznaka, kad će 5.0.1 ili 5.1 na G3 ??? Da se negdje nešto piše ili priča, hehe.

Samsung Galaxy Note II :)
12 godina
neaktivan

Pozdrav G3ovci, zanima me da li je vaš ljubimac uz nadogradnju na 5.0 ili 5.1 dobio mogućnost manualne kontrole kamere nalik na G4 ako ne u nativnoj aplikaciji onda pomoću Manual Camera aplikacije? RAW mi nije previše bitan, pitam za kontrolu zatvaraća, ekspozicije itd...

14 godina

Jel se svi G3 griju tako jako ili je to samo ovaj bio od lege što sam probao ?? Imao sam ga  u rukama 15-ak minuta i malo isprobao da vidim hoću si kupit. Malo surfao, pustio tri youtube clipa i primjetim da je mob dosta solidno zagrijan !! I da, preporučate li ga u klasi do 3000 kn ili mislite da ima nešto bolje ??

13 godina
itomic009 kaže...

Jel se svi G3 griju tako jako ili je to samo ovaj bio od lege što sam probao ?? Imao sam ga  u rukama 15-ak minuta i malo isprobao da vidim hoću si kupit. Malo surfao, pustio tri youtube clipa i primjetim da je mob dosta solidno zagrijan !! I da, preporučate li ga u klasi do 3000 kn ili mislite da ima nešto bolje ??

Ma di to g3 kosta 3000kn ? :D 

Grije se da... pogotovo kad ga duze koristis.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina

Je li ovo za cijenu sarkazam ili te zanima stvarno ?? Ja gledam novo iz dućana, ne Njuškalo.

14 godina
LG G3 - Rasprava

trenutno sam na 5.0 v20h od VIP-a

ima li smisla flashati ručno neku drugu verziju, noviju? vi koji ste probali, radi li bolje? u kojem smislu?

da li flashanje nove verzije znači gubitak svih podataka s telefona?

i7 power!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nisam u tim vodama pa da pitam. Treba li prvi puta novu bateriju ounit 10 sati par puta i pustit da se prazni kao nekad ili to više nije potrebno s modernim baterijama. Čitam sad malo da se to i dalje treba radit i da se onda bolja formira baterija a proizvođači navodno kažu da su baterije spremne od kad je kupiš za normalnu upotrebu. Čitam da u biti velika većina onih koji imaju problema imaju ih zato što baterija nije pravilno formirana od starta. E sad, s kakvim informacijama vi raspolažete ?

13 godina
itomic009 kaže...

Nisam u tim vodama pa da pitam. Treba li prvi puta novu bateriju ounit 10 sati par puta i pustit da se prazni kao nekad ili to više nije potrebno s modernim baterijama. Čitam sad malo da se to i dalje treba radit i da se onda bolja formira baterija a proizvođači navodno kažu da su baterije spremne od kad je kupiš za normalnu upotrebu. Čitam da u biti velika većina onih koji imaju problema imaju ih zato što baterija nije pravilno formirana od starta. E sad, s kakvim informacijama vi raspolažete ?

Samo puni kako hoces... nije to vise toliko bitno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
LG G3 - Rasprava

dns sam dobio lg g3 novi mob i odme vidit verziju mob 5.0 pa sad me zanima jel ima novijih verzija od 5.0 ili ih je lg jos nije izdao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Imam lg g3 star godinu dana i baterija je koma...ima li kakvo rjesenje osim servisa?

0 0 hvala 0
15 godina
zanimatelj kaže...

Imam lg g3 star godinu dana i baterija je koma...ima li kakvo rjesenje osim servisa?

Koliko ti traje?

12 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
zanimatelj kaže...

Koliko ti traje?

Nisam bas gledao pod postavkama,ali jako je slaba...sa nekim normalnim koristenjem moram mob punit 2 puta dnevno dok mi je na prijasnjem lg g3 trajala po dan i pol bez problema...

15 godina
zanimatelj kaže...

ja isto god dana i koma je...

1,5-2h SOT

jednu vecer doduse je doslo do 3,5h SOT jer sam samo messenger koristio i wifi, od 100% do gasenja u tih 3,5h koristenja bez pauze

17 godina
LG G3 - Rasprava

Imam blentav problem s LG G3 mobsom, mozda je netko imao slican pa nasao rjesenje...

Uglavnom, kada napravim na telefonu factory reset, izbrisu se sve aplikacije i slicno, medjutim, svi filmovi, slike i muzika ostanu u  telefonu. Ne obrisu se kada resetiram telefon na tvornicke postavke. Mozda i jos nesto ostane gore, ali ovo sam primjetio. Je li imao itko takav problem i kako ga je rijesio?

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Moze li mi netko napisati nesto o pukotini na mikrofonu ? Citao sam to negdje pa koliko se sjecam da je pisalo da priznaju pod garanciju unutar jamstvenog roka ?

Hvala :)

ja

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Istina, priznaju to pod garanciju jer se dosta ljudi žalilo na taj problem iako im mobitel nije padao i sl. Budući da je svima pukotina na istom mjestu ispostavilo se da je to problem s njihove strane. Meni su to promijenili iako nisam tražila već je mob bio poslan na servis iz drugih razloga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 16:04 (MusicWorld).
14 godina
Kant kaže...

Imam blentav problem s LG G3 mobsom, mozda je netko imao slican pa nasao rjesenje...

Uglavnom, kada napravim na telefonu factory reset, izbrisu se sve aplikacije i slicno, medjutim, svi filmovi, slike i muzika ostanu u  telefonu. Ne obrisu se kada resetiram telefon na tvornicke postavke. Mozda i jos nesto ostane gore, ali ovo sam primjetio. Je li imao itko takav problem i kako ga je rijesio?

To nije problem. To je jednostavno tako, Factory reset na Androidu briše samo /cache, /dalvikcache, i /system.

Ako želiš obristai /internalstorage to možeš najjednostavnije iz Recoverya ili brisanjem cijele interne memorije.
Ovisi što ti lakše.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
13 godina
MusicWorld kaže...

Istina, priznaju to pod garanciju jer se dosta ljudi žalilo na taj problem iako im mobitel nije padao i sl. Budući da je svima pukotina na istom mjestu ispostavilo se da je to problem s njihove strane. Meni su to promijenili iako nisam tražila već je mob bio poslan na servis iz drugih razloga.

Samo pitanje sta ti tocno zamjene ? Kuciste ili ?

ja
10 godina
bender_007 kaže...
MusicWorld kaže...

Samo pitanje sta ti tocno zamjene ? Kuciste ili ?

da, prednje kuciste ide skupa s ekranom

meni su u garanciji priznali pukotinu kod mikrofona i zutu fleku na ekranu, cak i da je bilo samo jedno od toga, isto tako bi isla zamjena cijelog prednjeg kucista s ekranom

12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Imam problem sa root-anjem mobitela. Postupak sve uredno zavrsi, ali kad se mobitel upali, uredjaj uopste nije rootan. Pokusao sam sa vise postupaka: OneClick Root, PurpleDrake, i nista

Prije toga, kada sam radio root, sve je normalno iz prve proslo, sad ni naopako nece.

Do cega je, kako se rijesiti...???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bubimir13 kaže...

Pozdrav G3ovci, zanima me da li je vaš ljubimac uz nadogradnju na 5.0 ili 5.1 dobio mogućnost manualne kontrole kamere nalik na G4 ako ne u nativnoj aplikaciji onda pomoću Manual Camera aplikacije? RAW mi nije previše bitan, pitam za kontrolu zatvaraća, ekspozicije itd...

Nece dobiti

Raw ima vec

xdabbeb radi na tome, kao ia naprednoj kameri za aosp uz iste mogucnosti, kaze da je vec testirao i da je kvaliteta slike ista

ja
12 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
bubimir13 kaže...

Nece dobiti

Raw ima vec

xdabbeb radi na tome, kao ia naprednoj kameri za aosp uz iste mogucnosti, kaze da je vec testirao i da je kvaliteta slike ista

Hvala na info.

Pas mater Sony tu zaostaje 

13 godina
LG G3 - Rasprava

Ovo ti je cca popis

S tim da mislim da nije kompletan. Takodjer nexus5 nemoj uzimati kao ogledan, jedini mob na kojem to ima smisla je g4

ja

0 0 hvala 0
14 godina

Koliko vam prosječno traje baterija ?? Ja sam u ovih prvih par punjenja imao oko 2h SOT sa nekih 25% - 30% baterije i bez punjača oko 20 - 24 sata. Dakle, dura bez problema dan ali sad ne znam kako je tako malo SOT. Držim ga na 65 - 70% osvjetljenja, igranja maximum možda do pola sata a ostalo je surfanje i messenger aplikacije. Radi mi nekad wifi a nekad data promet. Razmišljam u biti da možda da dođem do 3 - 4h SOT (koliko većina govori da ima) ne bi bio na 30-ak sati bez punjača nego možda 20-ak. A čitao sam da i nova baterija nakon nekih 3 - 5 prvih punjenja počne radit normalno pa mi se autonomija možda malo i popravi. Kakvi su vaši neki prosjeci ??

15 godina
itomic009 kaže...

Koliko vam prosječno traje baterija ?? Ja sam u ovih prvih par punjenja imao oko 2h SOT sa nekih 25% - 30% baterije i bez punjača oko 20 - 24 sata. Dakle, dura bez problema dan ali sad ne znam kako je tako malo SOT. Držim ga na 65 - 70% osvjetljenja, igranja maximum možda do pola sata a ostalo je surfanje i messenger aplikacije. Radi mi nekad wifi a nekad data promet. Razmišljam u biti da možda da dođem do 3 - 4h SOT (koliko većina govori da ima) ne bi bio na 30-ak sati bez punjača nego možda 20-ak. A čitao sam da i nova baterija nakon nekih 3 - 5 prvih punjenja počne radit normalno pa mi se autonomija možda malo i popravi. Kakvi su vaši neki prosjeci ??

Koliko sam moga skužiti na svom G3 baterija traje tj. SOT oko 3h sa 40% svjetline ekrana. Najviše troši bateriju igranje i 3G mreža (internet preko operatera). Ako sam cijeli dan kod kuće i na wlan-u baterija mi puno duže traje.

14 godina

Hm, sa 40% osvjetljenja bi imao i ja sigurno bar 3h SOT. Znači kod tebe je slično kao i kod mene. Primjetio sam a to je i za očekivati da igranje guta najviše baterije. Ovo je valjda jedini mobitel koji bi bio savršen da ima zaslon sa nižom rezolucijom .

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 11:16 (itomic009).
15 godina
LG G3 - Rasprava

Da. Da mob ima nižu rezoluciju ekrana baterija bi trajala i trajala, ali ovako malo je na gusto za cijeli dan ako dosta radiš na njemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MasterOfDisaster kaže...

Da. Da mob ima nižu rezoluciju ekrana baterija bi trajala i trajala, ali ovako malo je na gusto za cijeli dan ako dosta radiš na njemu.

pa ima na xda rom kojem je rezolucija 1920x1080,sjecam se da je netko vec stavio to prije par mjeseci

14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice