LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.136
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G3 - Rasprava

Koliki je iso tu ? Jel night mode ili ? 

ja

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

^^ Obrisi senzor kamere  ;)

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

nisam nista dirao, sve automatski...a objektiv je stalno cist...nije mi jasno. po danu radi odlicne slike, po noci ovakve (tamo di ima puno mraka)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Kad smo već kod kamere, da li vama rade opcije kod manual mode-a?

Naime ja ne vidim nikakavu razliku kako god podesim ISO i shutter speed...jel još netko ima ovaj problem ili da probam ponovno flashati rom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ekipo i ja sam jucer postao vlasnikom LG G3 uređaja.

Imao sa, g2 i sa njim bio 4 puta na servisu i reko im da hocu novi uređaj. Odabrao sam g3 uz sitnu nadoplatu.

No sad imam problem jedan.

Naime napravio sam backup podataka sa lg 2,znaci vratio bih samo kontakte nista vise. No u uređaju ne mogu naci aplikaciju LG Backup.

Pretrazio sam sve zivo i nigdje nema.

Otisao sam u centar za azuriranje i tamo pise pod instalirane aplikacije LG BACKUP a ja ga nigdje ne mogu naci.
Znali tko mozda od vas sta se to desava?

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G3 - Rasprava
keki kaže...

Imao sa, g2 i sa njim bio 4 puta na servisu i reko im da hocu novi uređaj. Odabrao sam g3 uz sitnu nadoplatu.

Naime napravio sam backup podataka sa lg 2,znaci vratio bih samo kontakte nista vise. No u uređaju ne mogu naci aplikaciju LG Backup.

Otisao sam u centar za azuriranje i tamo pise pod instalirane aplikacije LG BACKUP a ja ga nigdje ne mogu naci.

Settings>General>Backup & reset

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
mind_challenge kaže...
keki kaže...

Settings>General>Backup & reset

Hvala ti pomoglo je!

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Jučer sam imao priliku usporediti svoj G3 sa G4 i Flex 2.. Moram priznati da je G4 daleko brži bez ikakve trunčice laga, tek kada svog usporedim sa njim vidim kako malo štucka pogotovo kada prvi put ulaziš u meni sa svim aplikacijma, u postavke, aplikaciju telefona itd. Zanimljivo je da su moj G3 i Flex 2  tu negdje, čak mi se čini da Flex 2 više trza, odnosno više mu treba pri gore navedenim radnjama (G3 i Flex2 su na 5.0.1 a G4 na 5.1 svi stock). Po meni mislim da je to čisto stvar lošije optimizacije softvera na 5.0.1 te se nadam da će ubrzo izbaciti 5.1 i za G3. Poprilično sam uvjeren da će onda lag biti sveden na minimum . Ima tko kakve info kada bi to mogli biti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 13:19 (RiBoy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Dali je netko dobio official 5.0.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brkan83 kaže...

Dali je netko dobio official 5.0.1?

ja sam ga kupio prije 2 dana i kada sam ubacio karticu pisalo mi je dali da dozvolim azuriranje ali sam odbio jer sam bio na 3G mrezi sada mi ne pokazuje da ima update!!

17 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ako se tko zeli rijesit svog G3 (32gb modela) ,nek mi se javi na pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
koji rom vam je najbolji...na bazi lg-jevog?
na xda ih ima al uopce nemam pojma koji da stavim,a nisam bas pratio tamo jer ja imam note 3 a zena g3 pa za njen mob trebam...
VenAtoR#2231
10 godina
jocommb kaže...
koji rom vam je najbolji...na bazi lg-jevog?
na xda ih ima al uopce nemam pojma koji da stavim,a nisam bas pratio tamo jer ja imam note 3 a zena g3 pa za njen mob trebam...

Cloudy

14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Kako da u mobitel stavim sim karticu? Prevelika je, a na internetu sam pročitao da je moram skratiti, ali za to mi je potrebna micro SIM kartica. Ja micro SIM karticu nemam, kako da riješim problem?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ja sam na KitKatu preko Greenify nekako postavio da mi, sa držanjem home tipke, se zakljuca ekran i aplikacije hibernateaju. Sada sam updateao na Lollipop i stvarno se ne sjećam kako sam to bio napravio. Zna li netko kako da to opet postavim jer mi je to bilo tako super ne mogu bez toga haha... 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Da li je moguce mijenjati samo prednje staklo ili je potrebna promjena kompletnog screena?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moguce je, ali tesko izvedivo. nisu skupi na ebayu komplet, kupis i zamijenis, u roku par minuta :)

10 godina
neaktivan
cickova kaže...

moguce je, ali tesko izvedivo. nisu skupi na ebayu komplet, kupis i zamijenis, u roku par minuta :)

Znate nekog tko to radi? izgleda vrlo kompleksno - vrlo lako se unisti sve :D ..

14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Stavljao sam TWRP na Lollipop i napravio sam bootloop. Ne znam uopće odakle da krenem popravljati kada u Download mode ne mogu ući, otvori mi se TWRP, ne mogu mountat znači ništa, uopće mi se ne otvara na kompjuteru ništa, ne prepoznaje mobitel uopće, ono, krasno...

0 0 hvala 0
15 godina

Kada ce 5.1.1 za G3

13 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Stavljao sam TWRP na Lollipop i napravio sam bootloop. Ne znam uopće odakle da krenem popravljati kada u Download mode ne mogu ući, otvori mi se TWRP, ne mogu mountat znači ništa, uopće mi se ne otvara na kompjuteru ništa, ne prepoznaje mobitel uopće, ono, krasno...

Jel imas usb otg kabl ?

ja
14 godina
neaktivan
Imam samo ovaj normalni koji je došao uz mobitel, nemam taj.
13 godina
LG G3 - Rasprava

Kad spojis mobitel dok je u twrpu, pogledaj jel imas novi uredjaj u device manageru. Prvi vrhu treba biti.

Cek, sta se desava ? Udje u twrp samo ? A kad hoces bootati sta pise ?

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Okej, evo ovako, instalirao sam TWRP i boot loopao mi je tamo, onda sam pokušao napravit Factory reset međutim obrisao sam OS, znam glup sam, i onda sam uzo drugi mobitel, ubacio svoju SD karticu u njega i skinuo sam CM12.1 jer je baš trebao biti ZIP da mogu flashati bar neki OS, i vratio SD karticu u svoj mobitel i evo sada sam instalirao taj CM.... Znači, scene...
13 godina
LG G3 - Rasprava

Pa kuzis, to se zove korisnicka greska.

Evo uploadam ti popravak za ubuduce. Pokrenes prvi pa ako nece pokrenes drugi.

popravak

Ako se nekome desi, instaliraju driver, spoje mob na komp dok je u twrpu.

Raspakiras, pokrenes prvi "batch" fajl, on prebaci kernel, u twrpu odaberes install zip, odaberes ovo_flesaj.zip

Ako nece bootati..ajmo ispocetka, opet u twrp, pokrenes drugi bat..on prebaci originalne particije + potrebne particije da ne bi bacao boot certification error.. i flesas zip "ako_nece_onda_ovo"

batch fajlovi sami od sebe prebacuju zipove. Eto, ruzno ali nabrzake sam.

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 18:15 (bender_007).

1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Fotografije kontakata se na Lolipopu ne prikazuju. Samo poneke. Na Kitkatu je uredno radilo.

Dali je i to jedan od bagova lolipopa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nije tacno, sve funkcionise normalno, pa i fotografije kontakata, pozz

14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Dakle ja nemam LG G3 nego manju verziju sa manje memorije, G3s, i kupio sam SD karticu od 32 gigabajta, da bi saznao da zapravo mogu prenjeti samo neke aplikacije i to samo pola te aplikacije pređe na SD, ovo ostane na unutarnjoj? Ovo je sto posto nešto najgluplje što postoji, ja ne znam ima li taj čovjek ikakve škole što je napravio da ne možeš prenjeti cijelu aplikaciju na SD. Evo recimo moj G3s ima 4 gigabajta dostupne interne memorije, instalirao sam neke aplikacije i među svime tim sam instalirao i San Andreas, i naravno on nije prenosiv ali whatever, uspio sam promjeniti install location na eksternu SD i prebacio, da bi mi se prebacilo samo sugavih 20 megabajta od cijele igre što ima 2.50GB? I sad imam jedva dostupno nekih 900 megabajta na internoj, katastrofa, nemam riječi.

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

A ti imas g3s ? Onda ne diraj onaj moj link ni pod razno.

To je d722s ? Imam i za njega autorec ali taj mobitel ne bi smio ni pod razno u g3 ici, ne vidim im dodirne tocke, osim ime.

ja

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice