wtf ? 13.32/318.38 kod mene... vise od 2h proslo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Napravio update s J na L. Prvi dojmovi su da je mob sporiji i grije se. Na J se nije grijao i nije bilo laga.
Pričekat ću da vidim oće li doći na svoje.

Meni je L verzija dosad najbolja
Jel netko rootao sa purple drakeom?

Danas sam primjetio sitnu crticu na ekranu tako da gorilla glass ne funkcionira kak bi trebo! :-)
Ništa strašno, uopče se ne vidi, mogu je primjetit ako se zagledam pod određenim kutem i ako pada svjetlost na to. Ali poanta je da je nije nepoderivo staklo. Kriv je cif na pederuši jer sam pazi da ga ne stavljam s ključevima i sličnim predmetima.
Meni je L verzija dosad najbolja
Jel netko rootao sa purple drakeom?
I meni.Ja danas roota s njim.
Danas sam primjetio sitnu crticu na ekranu tako da gorilla glass ne funkcionira kak bi trebo! :-)
Ništa strašno, uopče se ne vidi, mogu je primjetit ako se zagledam pod određenim kutem i ako pada svjetlost na to. Ali poanta je da je nije nepoderivo staklo. Kriv je cif na pederuši jer sam pazi da ga ne stavljam s ključevima i sličnim predmetima.
Pa svi znaju da GG nije nepoderiv, ja sam nakon 1 dana već imao par crtica. Ali to sve ovisi u čemu ga čovjek nosi i koliko pazi na svoj uređaj. Ja imam M8 i pao mi je samo jedanput, ali staklo se zdrapa, stavio sam Tempered Glass, ali se isto zdrapalo, iako dosta vidljivije. Bila je fizički osjetljiva crtica (s noktom se moglo osjetiti) i kao da je self-heala.
Ma ja sam pazio na njega fakat al evo.. Na LG 4X HD sam prvu crticu napravio nakon godinu i pol..
Mislim ova crta je fakat mizerna, kad ga gledam bočno uopće se ništa ne vidi, ko da je s unutarnje strane stakle. Možda sam ga takvog i dobio pa tek sad skužio!
Al nevidljivo je tak da ništa strašno..
Posla sam ti poruku u inbox

G3 rootan, stavljen twrp custom recovery. Jos da se romovi pocmu kuhati, ludilo.

Pozz junaci..
Meni je dns automatski skinuo update i to za 7min. tako da nemam pojma o cemu pricate..
Zanima me samo, kakav je, jel imao tko prilike isprobati, vidjeti razliku, posto sam Vas slušao ovdje da neki koji su bili na "J" updateu da su bili prezadovoljin. Ovaj "L" mi nije jasan.
Btw, ja sam na VIP-u, 32/3, nije rutan, stock ROM...
Iako u zadnjih mjesec dana sam primjetio da mi je često "poceo tražiti mrežu".... tako da bi ga mozda mogao roknuti na tvornice postavke, mozda mi to rijesi nesto...
"L" radi ko metak, isto kao i "J", baterija mi traje 20% duže nego na "J", t-com 2/16
pozz
"L" radi ko metak, isto kao i "J", baterija mi traje 20% duže nego na "J", t-com 2/16
pozz
Jel si to ručno stavio ili ti je updejt prihajal prek operatera? Pc suite ? Hvala
Ručno, toliko je jednostavno da niti ne mislim više čekati t-com da puste update,
lp
Ručno, toliko je jednostavno da niti ne mislim više čekati t-com da puste update,
lp
moze link od stranice ili neki tutorial plz?
Download link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791761&page=174 na sredini stranice ima link za download, to je i za 16 i za 32gb verziju
Naputak: http://cafe.mobil.hr/threads/79737-LG-G3-D855-RUČNA-NADOGRADNJA-SOFTWARE-a-i-UNLOCK-TUTORIAL?p=1072184
Download link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791761&page=174 na sredini stranice ima link za download, to je i za 16 i za 32gb verziju
Naputak: http://cafe.mobil.hr/threads/79737-LG-G3-D855-RUČNA-NADOGRADNJA-SOFTWARE-a-i-UNLOCK-TUTORIAL?p=1072184
isprobo sve je*be ga 64bit win 8.1 i nemogu nikako napravit update
Isti os imam i ja, šta ti se događa?
I ovaj lag prisutan na L verziji me lagano zivcira, moguce da je do HT prerade istoga te bi se mozda rijesilo flashanjem cistog stock rom-a.
E i da jedno pitanje dali kad bi ga stavio na neki ne brendirani stock rom bi li dalje onda normalno radile nadogradnje preko suita ?

pozdrav.da se pohvalim,danas sam napokon i ja vlasnik G3-ce.moje misljenje je da misljenje nemogu jos izraziti ali ono sto sam vidio jednom rijeci-savrsenstvo.kad ga malo vise istrazim dati cu misljenje malo bolje ali od savrsenstva ja misli da nema bolje.malo sam pretjero .ima samo jedno pitanje.bateriju sam ispraznio do kraja i sad je punim.vec je na 80% za nekih pola sata.brzo sepuni.pitanje je.dali da punim bateriju 12 sati rad boljeg zdravlja ili ....hvala
pozdrav.da se pohvalim,danas sam napokon i ja vlasnik G3-ce.moje misljenje je da misljenje nemogu jos izraziti ali ono sto sam vidio jednom rijeci-savrsenstvo.kad ga malo vise istrazim dati cu misljenje malo bolje ali od savrsenstva ja misli da nema bolje.malo sam pretjero .ima samo jedno pitanje.bateriju sam ispraznio do kraja i sad je punim.vec je na 80% za nekih pola sata.brzo sepuni.pitanje je.dali da punim bateriju 12 sati rad boljeg zdravlja ili ....hvala
Oba dvoje može samo škoditi (2. ne toliko, zapravo 2. nemože nimalo).
Nemoj do kraja ispraznjivati bateriju, barem tako svijet kaže, ali moje osobno mišljenje je da to nema neke veze, pogotovo zato jer svejedno ostane juica (energije).
A 2. nema smisla zato jer se punjač isključi (ima blokadu) nakon što se mob napuni, a mobitel ne dozvoljava da se puni nakon 100%.
Ako prilikom flashanja prijavi grešku da nije spojen mobitel, a to je ono što se tebi događa(meni isto svaki put), kada ti tu stane kao na slici napravi sljedeće:
Isključiš usb kabal, izvadiš bateriju, vratiš bateriju, spojiš usb kabal opet i upališ mobitel, software na kompu ne diraš ostaje tako kako je.
Kada mobitel dođe do trena da upišeš pin, ne upisuješ pin niti išta diraš na telefonu, klikneš na kompu na softwareu Retry/Restart.
Mobitel nakon par minuta sam odlazi u download mode, ne diraj ništa samo čekaj, ako ne ode za 5 min ponovi sve.
Javit će ti da se nemre software connectati na server, tu smo klikneš ok i ostaviš sve na miru, ne diraj!
Nakon 5-6 minuta poćet će ti na mobitelu ispisivati nešto u prozorčiću, te nakon opet par minuta kreće flash.
Kad završi flash, mob se sam restarta, optimizira aplikacije i postupak je gotov
Znači pusti ga neko vrijeme da krene flashati, nadam se da ćeš uspjeti, samo ga ne diraj pusti neka radi, i ja sam par puta pomislio ma ništa od toga pa krene flashati, treba mu neko vrijeme:)
jesus to much work i to jos upitno ako radi ...otic cu samo do neke igraonice il necega da spojim na win 7 32bit i instalirat to normalo easy way bojim se da ovak nekaj ne s*je*bem
Moze pomoć?
Dok slusam radio na slusalicama glasnoca je premala, ide valjda kao neka zastita od glasnoce?
Di se to ono iskopca da se moze normalno slusat (fm radio)?
Kad pojacavas, on te pita da li zelis preko te glasnoce ici ili ne... ti stisnes da zelis i to je to.
A ne pita nista mamicu mu.. I meni u sjecanju da je pito...