LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.240.828
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G3 - rasprava
PC - stručnjak kaže...
Meni je 1.2 gb skino????

wtf ? 13.32/318.38 kod mene... vise od 2h proslo... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
Ja sam bio isprobo u vecernjim satima, skido ko da je mi net modemska veza, drugi dan oko 4 popodne ajmo ponovo i brzo skinuo i to to.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Trenutno se skida nadogradnja na L (3/32) na t-mobile.... relativno brzo ide.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Napravio update s J na L. Prvi dojmovi su da je mob sporiji i grije se. Na J se nije grijao i nije bilo laga.

Pričekat ću da vidim oće li doći na svoje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
To sam ibja primjetio da na L laga dok ono kak je doso na A verziji je radio bolje. Osim sto se za sad jos nije ni jednom ugasio.
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Meni je L verzija dosad najbolja

Jel netko rootao sa purple drakeom?

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 21:42 (Moby-Split).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Danas sam primjetio sitnu crticu na ekranu tako da gorilla glass ne funkcionira kak bi trebo! :-)

Ništa strašno, uopče se ne vidi, mogu je primjetit ako se zagledam pod određenim kutem i ako pada svjetlost na to. Ali poanta je da je nije nepoderivo staklo. Kriv je cif na pederuši jer sam pazi da ga ne stavljam s ključevima i sličnim predmetima.

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Meni je L verzija dosad najbolja

Jel netko rootao sa purple drakeom?

I meni.Ja danas roota s njim.

14 godina
odjavljen
bruncek kaže...

Danas sam primjetio sitnu crticu na ekranu tako da gorilla glass ne funkcionira kak bi trebo! :-)

Ništa strašno, uopče se ne vidi, mogu je primjetit ako se zagledam pod određenim kutem i ako pada svjetlost na to. Ali poanta je da je nije nepoderivo staklo. Kriv je cif na pederuši jer sam pazi da ga ne stavljam s ključevima i sličnim predmetima.

Pa svi znaju da GG nije nepoderiv, ja sam nakon 1 dana već imao par crtica. Ali to sve ovisi u čemu ga čovjek nosi i koliko pazi na svoj uređaj. Ja imam M8 i pao mi je samo jedanput, ali staklo se zdrapa, stavio sam Tempered Glass, ali se isto zdrapalo, iako dosta vidljivije. Bila je fizički osjetljiva crtica (s noktom se moglo osjetiti) i kao da je self-heala. 

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ma ja sam pazio na njega fakat al evo.. Na LG 4X HD sam prvu crticu napravio nakon godinu i pol..

Mislim ova crta je fakat mizerna, kad ga gledam bočno uopće se ništa ne vidi, ko da je s unutarnje strane stakle. Možda sam ga takvog i dobio pa tek sad skužio! {#}

Al nevidljivo je tak da ništa strašno..

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dome kaže...
Ja danas roota s njim.

Posla sam ti poruku u inbox

sent via LG G3
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

G3 rootan, stavljen twrp custom recovery. Jos da se romovi pocmu kuhati, ludilo. 

sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozz junaci..

Meni je dns automatski skinuo update i to za 7min. tako da nemam pojma o cemu pricate..
Zanima me samo, kakav je, jel imao tko prilike isprobati, vidjeti razliku, posto sam Vas slušao ovdje da neki koji su bili na "J" updateu da su bili prezadovoljin. Ovaj "L" mi nije jasan.
Btw, ja sam na VIP-u, 32/3, nije rutan, stock ROM...

Iako u zadnjih mjesec dana sam primjetio da mi je često "poceo tražiti mrežu".... tako da bi ga mozda mogao roknuti na tvornice postavke, mozda mi to rijesi nesto...

0 0 hvala 0
15 godina

"L" radi ko metak, isto kao i "J", baterija mi traje 20% duže nego na "J", t-com 2/16

pozz

15 godina
Zoki B kaže...

"L" radi ko metak, isto kao i "J", baterija mi traje 20% duže nego na "J", t-com 2/16

pozz

Jel si to ručno stavio ili ti je updejt prihajal prek operatera? Pc suite ? Hvala

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Jel ja radim nekaj krivo ili meni pise ovo? Moby split ja sam rooto sa purple isto ocu znaci sad morat radit ponovo sve ako ikad dobijem update? posto vidim da su ga bas svi dobili osim mene a tcom sam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ručno, toliko je jednostavno da niti ne mislim više čekati t-com da puste update,

lp

12 godina
neaktivan
Zoki B kaže...

Ručno, toliko je jednostavno da niti ne mislim više čekati t-com da puste update,

lp

moze link od stranice ili neki tutorial plz?

15 godina

Download link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791761&page=174      na sredini stranice ima link za download, to je i za 16 i za 32gb verziju

Naputak: http://cafe.mobil.hr/threads/79737-LG-G3-D855-RUČNA-NADOGRADNJA-SOFTWARE-a-i-UNLOCK-TUTORIAL?p=1072184

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 15:48 (Zoki B).
12 godina
neaktivan
Zoki B kaže...

Download link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791761&page=174      na sredini stranice ima link za download, to je i za 16 i za 32gb verziju

Naputak: http://cafe.mobil.hr/threads/79737-LG-G3-D855-RUČNA-NADOGRADNJA-SOFTWARE-a-i-UNLOCK-TUTORIAL?p=1072184

isprobo sve je*be ga 64bit win 8.1 i nemogu nikako napravit update 

15 godina

Isti os imam i ja, šta ti se događa?

13 godina
neaktivan
Meni na laptopu s windows 8 je prekido update na 20, 30 i vise % ali nikad nebi dosao do kraja sto je tice downloada. Dok na kompu s istim os-om sve proslo uredu.
I ovaj lag prisutan na L verziji me lagano zivcira, moguce da je do HT prerade istoga te bi se mozda rijesilo flashanjem cistog stock rom-a.
E i da jedno pitanje dali kad bi ga stavio na neki ne brendirani stock rom bi li dalje onda normalno radile nadogradnje preko suita ?
12 godina
neaktivan
Zoki B kaže...

http://i.imgur.com/4zsFwNt.png

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

pozdrav.da se pohvalim,danas sam napokon i ja vlasnik G3-ce.moje misljenje je da misljenje nemogu jos izraziti ali ono sto sam vidio jednom rijeci-savrsenstvo.kad ga malo vise istrazim dati cu misljenje malo bolje ali od savrsenstva ja misli da nema bolje.malo sam pretjero {#}.ima samo jedno pitanje.bateriju sam ispraznio do kraja i sad je punim.vec je na 80% za nekih pola sata.brzo sepuni.pitanje je.dali da punim bateriju 12 sati rad boljeg zdravlja ili ....hvala

0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
santel kaže...

pozdrav.da se pohvalim,danas sam napokon i ja vlasnik G3-ce.moje misljenje je da misljenje nemogu jos izraziti ali ono sto sam vidio jednom rijeci-savrsenstvo.kad ga malo vise istrazim dati cu misljenje malo bolje ali od savrsenstva ja misli da nema bolje.malo sam pretjero {#}.ima samo jedno pitanje.bateriju sam ispraznio do kraja i sad je punim.vec je na 80% za nekih pola sata.brzo sepuni.pitanje je.dali da punim bateriju 12 sati rad boljeg zdravlja ili ....hvala

Oba dvoje može samo škoditi (2. ne toliko, zapravo 2. nemože nimalo).

Nemoj do kraja ispraznjivati bateriju, barem tako svijet kaže, ali moje osobno mišljenje je da to nema neke veze, pogotovo zato jer svejedno ostane juica (energije).

A 2. nema smisla zato jer se punjač isključi (ima blokadu) nakon što se mob napuni, a mobitel ne dozvoljava da se puni nakon 100%.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
Zoki B kaže...

http://i.imgur.com/4zsFwNt.png

Ako prilikom flashanja prijavi grešku da nije spojen mobitel, a to je ono što se tebi događa(meni isto svaki put), kada ti tu stane kao na slici napravi sljedeće:

Isključiš usb kabal, izvadiš bateriju, vratiš bateriju, spojiš usb kabal opet i upališ mobitel, software na kompu ne diraš ostaje tako kako je.

Kada mobitel dođe do trena da upišeš pin, ne upisuješ pin niti išta diraš na telefonu,  klikneš na kompu na softwareu Retry/Restart.

Mobitel nakon par minuta sam odlazi u download mode, ne diraj ništa samo čekaj, ako ne ode za 5 min ponovi sve.

Javit će ti da se nemre software connectati na server, tu smo klikneš ok i ostaviš sve na miru, ne diraj!

Nakon 5-6 minuta poćet će ti na mobitelu ispisivati nešto u prozorčiću, te nakon opet par minuta kreće flash.

Kad završi flash, mob se sam restarta, optimizira aplikacije i postupak je gotov

Znači pusti ga neko vrijeme da krene flashati, nadam se da ćeš uspjeti, samo ga ne diraj pusti neka radi, i ja sam par puta pomislio ma ništa od toga pa krene flashati, treba mu neko vrijeme:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2014 7:43 (Zoki B).
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

jesus to much work i to jos upitno ako radi ...otic cu samo do neke igraonice il necega da spojim na win 7 32bit i instalirat to normalo easy way bojim se da ovak nekaj ne s*je*bem

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Moze pomoć?

Dok slusam radio na slusalicama glasnoca je premala, ide valjda kao neka zastita od glasnoce?

Di se to ono iskopca da se moze normalno slusat (fm radio)?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Kad pojacavas, on te pita da li zelis preko te glasnoce ici ili ne... ti stisnes da zelis i to je to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A ne pita nista mamicu mu.. I meni u sjecanju da je pito...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice