LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.943
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G3 - rasprava
Nvidia GTX 680 kaže...

jel vi onda imate LAG na mobu ili ne tako da znam jel da ga uzemem ili da razmisljam o drugoj soluciji?

Ako hcoes full lag free onda iPhone cekaj... ako ti ne smeta da ti trzne onda uzimaj G3 bez razmisljanja. Samo mogu reci da sve ''high-end'' igre na G3u rade bez imalo trzanja.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Ako hcoes full lag free onda iPhone cekaj... ako ti ne smeta da ti trzne onda uzimaj G3 bez razmisljanja. Samo mogu reci da sve ''high-end'' igre na G3u rade bez imalo trzanja.

1. full lag free- nemoguće, ne postoji smartphone bez lagga, bio to iOS, Android, Windows ili neki drugi uređaj.

2. hrpa android uređaja rade slično, ako ne i bolje ili malo lošije od iPhonea. Bio to Xiaomi Mi3(4), Sony Xperia Z (kompletna linija), HTC One M8 ili neki drugi...

12 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

jel vi onda imate LAG na mobu ili ne tako da znam jel da ga uzemem ili da razmisljam o drugoj soluciji?

Uzmi verziju od 3gb i nema laga

16 godina
LG G3 - rasprava

Z1, Z2, N5, Note 3, G2, G3, M7, M8, S4, S5, svi Xiaomiji i kineske piz.darije

sve uredaji bez laga na 4.4.2

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Note 3 lagga, S5 lagga, G3 lagga, bar iz mog iskustva, G3 puno manje nego ova dva
16 godina
MARKOZD15 kaže...
Note 3 lagga, S5 lagga, G3 lagga, bar iz mog iskustva, G3 puno manje nego ova dva

Imah Note 3 prije G3, G3 mi je lagao sve do v10j, Note 3 nikad.

S5 ne lagga...

Uglavnom, N5 radi daleko najbolje na stock i ART...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
odjavljen
Samo govorim svoje iskustvo, nije da je laggao, nego nije bio fluidan
16 godina
LG G3 - rasprava

Cudno, obicno prvo sto primjetim je scroll i glow.

Tako sam znao kod G3, stekao je notif. drawer kad se spusta, i animacije na nav baru

0 0 hvala 0
15 godina

Ma kakav lag, moj je 2gb i na 10b je bilo laga, na 10h i sada na 10j nema nikakvog laga, mob radi na artu i leti, igrao sam se i s note 3 i s s5 nemogu se uopće usporediti s g3 sada kada je ispeglano s 10j firmwareom... jedini telefon koji ide kao metak je m8, iza njega je sad g3 na 10j, ja sam s telefonom prezadovoljan.

Up time je nekih 280sati i prezadovoljan sam, moja preporuka svakome.

14 godina
neaktivan
Zoki B kaže...

Ma kakav lag, moj je 2gb i na 10b je bilo laga, na 10h i sada na 10j nema nikakvog laga, mob radi na artu i leti,

Ista situacija kao i kolegi gore. Model 2GB, j firmware, art... Radi ko zmaj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 8:30 (Bakaluar).
15 godina
Bakaluar kaže...
Zoki B kaže...

Ma kakav lag, moj je 2gb i na 10b je bilo laga, na 10h i sada na 10j nema nikakvog laga, mob radi na artu i leti,

Ista situacija kao i kolegi gore. Model 2GB, j firmware, art... Radi ko zmaj.

Aj super da si uspio složiti na kraju :)

14 godina
neaktivan
Zoki B kaže...

Aj super da si uspio složiti na kraju :)

Hvala. :)

Ma h firmware nikako nije htio gore, dok je sam j stavio bez ikakvih problema.

16 godina
Lag i sporost nisu iste stvari. G3 ima spor UI.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
LG G3 - rasprava

Evo iskustvo sa laggom na G3

Cura ima 16gb Tmobile brandiranu verziju dok je moj 32GB Tele2..

Njezin još uvijek nije dobio nikakav update(mislim da je još uvijek na početnom FW-u) i kaže da dosta šteka i da se zna sam od sebe ugasit..

Moj je na 10h-eur-xx i nemam nikakav lagg..

Samsung Galaxy S5
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Ja sam isto na Tele 2 i iso 32GB verzij i trenutno sam jos na 10a i nisam nikakav update obio . dal je bolje rucno prebaciti na bolju verziju ili da cekam .. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Adict kaže...

Ja sam isto na Tele 2 i iso 32GB verzij i trenutno sam jos na 10a i nisam nikakav update obio . dal je bolje rucno prebaciti na bolju verziju ili da cekam .. 

Ako nisi do sad, onda ni neces. Nesto tu ne štima. Je ti mob rootan?

12 godina
protjeran
Bakaluar kaže...
Adict kaže...

Ako nisi do sad, onda ni neces. Nesto tu ne štima. Je ti mob rootan?

Nije mi mob rootan . pise mi root access NO na cPU-Z

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Moj je bio rootan i dobio sam update putem ote, al izgubio root

sent via LG G3

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Meni preko OTA-e nije ponudio update, ali sam danas instalirao LG Suite na komp i program mi je izbacio poruku da postoji update (h verzija). Upravo se skida.

Tele2, 32/3

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sardax kaže...
Lag i sporost nisu iste stvari. G3 ima spor UI.

G3 ima spor UI.

Ima,ima hahahha.

Pogledaj usporedbu s Note 4 pa se uvjeri koliko G3 ima spor UI {#}

Žalosno je koliko je Samsungov Touch wiz loš..ovaj video to pokazuje. Oni su u stanju na Notu 4 s  Snapdragonom 805 sj.... Touch Wiz. SRAMOTA. Pa da ugrade Snapdragon 850 opet bi Touch Wiz bio loš.

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

onda cu ipak uzet G3 i update napravit i prebacit na ART jel tak ok?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Al pazi i koliko je nepotrebno velik taj note.... dizajn isti ko i svi prijašnji i nepotrebno velik oko ekrana, ima jedva nešto veći ekran od g3 a dosta je veći i nezgrapniji... sve više volim svoj g3 :)

3 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
Slazem se da je touchwizz katastrofa, al sad izgled ovo ono - stvar ukusa
13 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

onda cu ipak uzet G3 i update napravit i prebacit na ART jel tak ok?

Ovako mob je odlican i te price s lagom i stekanjem su bedastoca.Mobitel je best bay u 2014 god.Ne trebas prebacivat na ART jer ce ti se samo baterija brze trosit (imao sam ART i vratio se na Dalvik).Na Dalviku radi odlicno.

@Mitch ima americku verziju koja steka jer je puna bloatware tako da njegaove komentare ne uzimaju u obzir.Ti neces kupit u HR americku nego internacionalnu verziju tako da se ne brini.

Jedino dobro razmisli zbog baterije.Baterija mu je po meni minus.Nije bajna a nije ni losa ali ipak su mogli bolju bateriju stavit.SOT ti je 3-4h pogotovo ako puno surfas.

16 godina
LG G3 - rasprava

Moj G3 radi odlicno od V10J...bolje nego bilo koji flagship osim N5 kojeg imam (on je neusporediv sa bilo cime po pitanju otvaranju appova itd)

1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Best buy - stvar ukusa..

Ja govorim iz iskustva, bas cu vidit koji mi frend softver ima, al rijec je o verziji sa 2GB Ram-a
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

RIJEŠIO

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 22:32 (tomy01).

0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...

Moj G3 radi odlicno od V10J...bolje nego bilo koji flagship osim N5 kojeg imam (on je neusporediv sa bilo cime po pitanju otvaranju appova itd)

Jel su razlike ocite G3 vs N5?

Otvaranje app, multitasking, instalacija/deinstalacija app..

Il su razlike zanemarive?

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

cekam vec 10 dana da tcom dobije G3 od 16 i jos nikaj vec pi*dim jel da narucim ovaj ovaj od 3GB il da pricekam jos par dana razlika je skoro dupla u cijeni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Best buy - stvar ukusa..

Ja govorim iz iskustva, bas cu vidit koji mi frend softver ima, al rijec je o verziji sa 2GB Ram-a

Da Best bay.

Znači dobiješ izmjenjivu bateriju, utor za sd card, vrhunski procesor, QHD ekran, 32GB/3gb rama, odličan i moderan UI,laser auto focus,odlična kamera, odličan dizajn,kompaktno kučište za cijenu jeftiniju 500-1000kn od konkurencije.

Jedini minus je ta baterija koja bi stvarno mogla biti bolja.

zvonac kaže...
Mitch kaže...

Jel su razlike ocite G3 vs N5?

Otvaranje app, multitasking, instalacija/deinstalacija app..

Il su razlike zanemarive?

Glupo je uopće uspoređivat N5 s G3...!! G3 je u svemu ispred N5. 

U današnje vrijeme svi su mobiteli dovoljno brzi da zadovolje potrebe korisnika.,od S5,M8,Z2,G3 itd... to su razlike u miliseknudama.

Ako si cijepidlaka uzmi N5 i imaju "brzi mob" ali nezamjenjivu bateriju, nemaš utor za sd card, lošiji ekran,kameru, staromodni UI itd...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice