LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.854
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - rasprava
mrx058 kaže...

cini mi se da posli ovog zadnjeg update 10h baterija nesto duze traje

Također, meni je baterija odlična sada, nisam zahtjevan korisnik ovo mi je sasvim dovoljno

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 13:53 (Zoki B).
14 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pitanje je jel ovo samo od sebe ili je prethodio pad. Pitanje je i koje snimio ovaj video (konkurencija). Misljenja sam da sa pravim zastitom do ovoga nece doc

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 16:06 (Moby-Split).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Pitanje je jel ovo samo od sebe ili je prethodio pad. Pitanje je i koje snimio ovaj video (konkurencija). Misljenja sam da sa pravim zastitom do ovoga nece doc

Nah, mislim da je to kao nešto što je bilo na Xperiji Arc. Samo od sebe pukne od naprezanja, toplo hladno i slično...

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
16 godina
odjavljen
Ezio kaže...
Tonči kaže...

Zadnji Google Services paket ždere bateriju k'o blesav :( s 5 na 3 sata palo, jer govno cucla više od ekrana.

isti problem imam na xperii Z već mjesecima otkad su napravili smećasti update google servicesa. ne troši toliko samo kad isključim location.

Ja sam problem, čini se, riješio ubijanjem lokacijskog servisa. Čini se da GS dosta siluje lociranje. Zasad je stvar više nego dobra.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
LG G3 - rasprava

Oprema je stigla, uskoro će i telefon :)

2 0 hvala 0
12 godina
Dardevil kaže...

Koliko si platio taj paket i gdje?

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Daredevil, zasto si kupio taj nosac bas za G3? Sad ces trebam mob svaki put vadit iz maske.

Evo citam po xda da ovo sta puca okvir da je to tko je ima ove maske sa krugom, sta se zadnji poklopac mjenja

Evo neki:

Had mine 3 weeks been in circle case non wifi charging, has tiny crack top and bottom similar to others with same probem, never been dropped will speak to lg and see what they will do.

This has became a serious issue here in S Korea.

Several F400 units have caused some cracks near bottom microphone hole.

According to LG, the cause of crack happens to be LG's QuickCircle cases and other hard cases that is integrated with battery cover.

LG has identified this issue and repairing the cracked F400 units without any expenses here.

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 21:48 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava
Od jučer sam i ja vlasnik G3. Prije toga sam dugih 5 godina bio korisnik HTC. Zadnji M8. Za početak prelazak je dosta težak, jer mi neke stvari sa HTC pravo nedostaju. Redom E-mail klient je puno bolji kod HTC. Koristim POP3 pa mi nedostaje pametna sinkronizacija, pored toga i opcija da sam briše poruke nakon skidanja sa servera. Ima neko prijedolg dobrog E mail clienta na store? Druga stvar koja mi smeta je skaliranje stranice u internet pregledniku. Naime, kod HTC se cijeli tekst skaliranje i prilagodi veličini ekrana, sto je vrhunski riješeno. Kod G3 to nije moguće. Manje bitno je da prilikom pozivanja kontakta zahtjeva duplu komandu, odnosno odabirom slova prvo moram potvrditi ime, pa zatim na zelenu tipku vršimo poziv. Kod HTC se potvrdom imena odmah poziva .... Evo neko će reci sitnice, ali kad na njih naviknete jako teško možete bez njih ..... Sto se tiče baterije, dakle sinoć je prvi puta napunjena, i danas cijeli dan od čega 3:30h razgovora i 3:00h screen on, sto mislim da je na razini svih trenutnih top modela. M8 ima sličnu autonomiju. Da napomenem da je sve upaljeno; Data, mail BT, auto osvjetljenje na 85% Itd.

0 0 hvala 0
17 godina
manipulator kaže...
Dardevil kaže...

Koliko si platio taj paket i gdje?

Nisam sve skupa uzeo, nego svaki item posebno. Ebay.

Moby-Split kaže...

Daredevil, zasto si kupio taj nosac bas za G3? Sad ces trebam mob svaki put vadit iz maske.

Zato što će nosač biti korišten samo za duža putovanja, pa mi to nije problem.

13 godina
LG G3 - rasprava

http://www.ebay.co.uk/itm/360941907263?var=630291906939&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.amazon.de/gp/product/B00KM54G5I/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Ovo dvoje sam ja pikno. Jos mislim ovaj wireless charger piknut kad ih se malo vise nakupi na ebayu, posto je svaki drugi iz Koreje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 23:23 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zoki B kaže...
Moby-Split kaže...

32/3 i 16/2: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW384506432109876543213/D85510H_00.kdz

Tutorial sa drugog foruma uz dozvolu autora. Znaci skinit rom, drivere za komp i lg tools

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=1072184

Napravljeno po naputku, sada vozim 10H na artu, nisam mogao čekati tcom da pusti update, bio sam na 10B sad sam na 10H, javim rezultate,   mob je tcom 16/2, zahvaljujem na uputama trivialno je za odraditi :)

A koji rom si skinuo? Ja sam upisao svoj IMEI i zadnji rom je b verzija. Mob je tmobile 16/2 GB.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Rom sa linka v10H

sent via LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Rom sa linka v10H

Ne idu različiti romovi za 16 i 32?

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Neznam za prijasnje i buduce, al ovi je isti. Vidis da su ga stavili neki sa 16 i neki sa 32

sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina

2SimeKZ

To je neki case za pobozne?{#}

Ova zadnja strana i dio oko kamere izgleda kao raspelo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 8:30 (ocean77).
14 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Neznam za prijasnje i buduce, al ovi je isti. Vidis da su ga stavili neki sa 16 i neki sa 32

Kazu na xda da na 16 idu oba, a na 32 moze samo rom od 32 verzije... 

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Romovi su isti samo ako stavis krivu verziju krivo pokazuje GB-e

Ja sam stavija sebi na 32 i pišu mi u redu

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 9:08 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Ja sam problem, čini se, riješio ubijanjem lokacijskog servisa. Čini se da GS dosta siluje lociranje. Zasad je stvar više nego dobra.

Samo dodatak, nije pomoglo. Govno i dalje srče bateriju k'o sok od jabuke.

16 godina
ena kaže...
Od jučer sam i ja vlasnik G3. Prije toga sam dugih 5 godina bio korisnik HTC. Zadnji M8. Za početak prelazak je dosta težak, jer mi neke stvari sa HTC pravo nedostaju. Redom E-mail klient je puno bolji kod HTC. Koristim POP3 pa mi nedostaje pametna sinkronizacija, pored toga i opcija da sam briše poruke nakon skidanja sa servera. Ima neko prijedolg dobrog E mail clienta na store? Druga stvar koja mi smeta je skaliranje stranice u internet pregledniku. Naime, kod HTC se cijeli tekst skaliranje i prilagodi veličini ekrana, sto je vrhunski riješeno. Kod G3 to nije moguće. Manje bitno je da prilikom pozivanja kontakta zahtjeva duplu komandu, odnosno odabirom slova prvo moram potvrditi ime, pa zatim na zelenu tipku vršimo poziv. Kod HTC se potvrdom imena odmah poziva .... Evo neko će reci sitnice, ali kad na njih naviknete jako teško možete bez njih ..... Sto se tiče baterije, dakle sinoć je prvi puta napunjena, i danas cijeli dan od čega 3:30h razgovora i 3:00h screen on, sto mislim da je na razini svih trenutnih top modela. M8 ima sličnu autonomiju. Da napomenem da je sve upaljeno; Data, mail BT, auto osvjetljenje na 85% Itd.

Ovo sa skaliranjem teksta rješavaš sa operom jer ona ima "text reflow", isti sam problem imao kod prelaska sa HTC Desire na S3
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Evo danas je pao u moje ruke LG G3 na pretplatu iz tele 2 , nazalost nisu imali titani boju pa sam uzeo zlatni . Sad me par dana nema ;) zivjeli

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...
Tonči kaže...

Samo dodatak, nije pomoglo. Govno i dalje srče bateriju k'o sok od jabuke.

Meni se cini da ti nisi nesto dobro postavio mobitel.

Meni google services ni nema na popisu u bateriji..

U procesima aplikacije mi jede samo 38 mb rama sto je nista naspram zeninog S5 koji jede oko 60-80mb za google sevrices.

malo si izgleda prckao po softwareu ?

16 godina
odjavljen
Nema postavljanja: factory settings.
12 godina
Tonči kaže...
Nema postavljanja: factory settings.

a da probas jedan hard reset?

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

treba pogasit sve google usluge  da koriste lokaciju, isto zagasi zagasi autosync, taj drain i je najveci kad je sve tvornicki postavljeno jer google usluge previse zele koristit interneta, lokacije procesora.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sad se javio kolega na drugom forumu (neznam jel ode aktivan) i ima verziju 32gb al 2gb ram

Nije ni on skuzija do danas

U tele2 kupljen

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 20:47 (Moby-Split).

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Evo citam po xda da ovo sta puca okvir da je to tko je ima ove maske sa krugom, sta se zadnji poklopac mjenja

Evo neki:

Had mine 3 weeks been in circle case non wifi charging, has tiny crack top and bottom similar to others with same probem, never been dropped will speak to lg and see what they will do.

This has became a serious issue here in S Korea.

Several F400 units have caused some cracks near bottom microphone hole.

According to LG, the cause of crack happens to be LG's QuickCircle cases and other hard cases that is integrated with battery cover.

LG has identified this issue and repairing the cracked F400 units without any expenses here.

Mislis na ove maske s krugom na prednjoj strani??Aj stavi link gdje si to procitao.

Moby-Split kaže...

Sad se javio kolega na drugom forumu (neznam jel ode aktivan) i ima verziju 32gb al 2gb ram

Nije ni on skuzija do danas

U tele2 kupljen

Valjda mu je 2GB zauzeto...prosto nemoguce da ima 32Gb i 2GB rama.

Ps. Fakat lik ima 32GB/2GB - hahahaha da nije smijesno bilo bi zalosno.Kaze da ne mjenjao HTC za G3 jer se HTC nije mogao popopravit.

Pada mi na pamet da je tako neko vratio G3 koji je imao taj problem 32/2Gb rama,i ovi su ga njemu uvalili...

J... bi im majku da mi tako nesto uvale.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 21:40 (R36).
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2855251

G3 Frame Cracking?

Ne nego mu je 32/2

Dao sam mu aplikaciju di meni pise 32/3 a njemu 32/2

sent via LG G3

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2855251

G3 Frame Cracking?

Ne nego mu je 32/2

Dao sam mu aplikaciju di meni pise 32/3 a njemu 32/2

Sad sam ga odmah maknuo iz te maske.Imao sam je 2 tjedna i ne mislim je vise stavljat.

Treba kupit obicnu gumenu masku, jer ovaj je plasticna i dosta jako stisne mob.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nemam ju, al i nekako nevirujem da je to samo zbog te maske. Jer original ta maska i nije jeftina. Ajd ove kopije. A i nema ih puno sta im se to desilo, a ko zna kako ljudi tretiraju svoj mob.

sent via LG G3

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice