Ma budala sam obrisal onaj Storage file i to mi je obrisalo celu internu memoriju, ne kužim kakva je to šema ni koja svrha tog filea.. i da zbog njega se formatira cjela interna. Znači aplikacije su ostale ali sav media kojim se ima pristup prek interne je izgubljeni. Sad muku mučim sa nekim softwareom kojim bi recovery napravil???
Probaj ako ti je do fileova i slika itd skinut neki recovery soft kako si i napisao koji ce ti vratiti slike filmice datoteke itd. Radio sam jednom tako i uspjelo mi je
Imaš kakav za predlog? Već sam ih par probal sa svakim neki problemi...
Većinom mi je problem da win 8.1 označava internu prvo kao device preko koje se ulazi u internu memoriju, a ne kao drive. (da imam drive letter)
Molim pomoć prije nego kaj bacim svoj prokleti LG G2 u zid. Naime brisal sam neke fajlove sa interne memorije preko kompa, da napomenem telefon nije rutan, nakon toga odštekam telefon iz kabla i saznam da su mi se SVI podaci sa interne memorije obrisali... Samo aplikacije ostale, sve ostalo kaj ide na internu se obrisalo....
Ljut sam ko ris. Tolko da bi LG sjedište raketiral. Vitalni podaci su mi gore... Savjeti!?!?!?!?
Ti sebi obrišeš fajlove i onda si ljut na njih...svašta...
Ne shvaćaj sve doslovno!