LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.081.091
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: LG G2 tema

Ovdje ti je link za otključavanje LGa. Plaća se putem paypala kao i svaka druga kupovina na ebayu. Ja sam u utorak svog otključao i dobio unlock kod za nekih 20-ak minuta. Jedino što nisam siguran dali se može otključati T-mobileov LG pošto stoji kod njih u napomeni

14 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Neznam, i sam razmišljam o tome pogotovo nakon nocas kad se ispraznila sa 31% na 20% u 7h sve dok sam spavao....

meni trosi po noci cca 5% ali po danu puno prije baterija iscuri. i taman pocelo nakon 6 mjeseci koristenja(6 mj je garancija na bateriju)

12 godina
LG G2 tema

Ja nikako nisam bio zadovoljan sa  20G te sam se vratio na 20D sad sve šljaka  kako treba, a što sam rekao za bateriju bila dobra samo prvi dan, sve dalje se brže trošila, sad je  opet sve po starom, baterija fino drži 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 10:57 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
17 godina
INKOGNITO3 kaže...

Napokon mi dosao micro usb to hdmi port :) 

I radi bez lagiranja i zvuk je dobar

Link sa ebay-a: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=291105695124&alt=web 

Jel ti treba napajanje da radi kako spada?

Našao sam i ovaj http://www.ebay.com/itm/Slimport-MyDP-to-HDMI-HDTV-Adapter-Cable-For-LG-G2-Google-4-E960-Nexus-5-II-ASUS-/351204867704?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item51c570fe78

...pa nisam pametan koji uzeti a da provjereno radi (i zvuk i slika kako treba) bez spajanja na punjac. Frend je narucio 3 komada i niti jedan mu nije radio kako spada. Ili je zezao zvuk, ili je trzala slika ili se, tijekom gledanja, jednostavno nakon nekog vremena iskljuci..

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 12:13 (2fast4u).
14 godina
neaktivan
2fast4u kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Napokon mi dosao micro usb to hdmi port :) 

I radi bez lagiranja i zvuk je dobar

Link sa ebay-a: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=291105695124&alt=web 

Jel ti treba napajanje da radi kako spada?

Našao sam i ovaj http://www.ebay.com/itm/Slimport-MyDP-to-HDMI-HDTV-Adapter-Cable-For-LG-G2-Google-4-E960-Nexus-5-II-ASUS-/351204867704?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item51c570fe78

...pa nisam pametan koji uzeti a da provjereno radi (i zvuk i slika kako treba) bez spajanja na punjac. Frend je narucio 3 komada i niti jedan mu nije radio kako spada. Ili je zezao zvuk, ili je trzala slika ili se, tijekom gledanja, jednostavno nakon nekog vremena iskljuci..

Ovaj radi bez napajanja. Kada se stavi napajanje onda se mob puni sto je dobro.

Zvuk i slika rade super isprobano na igrici modern combat 5

Nisam probao gledati filmove tako. Jedino sto se meni dogadja da nekada nestane slike ali to je do mog hdmi kabla gubi negdjr kontakt ili na telki nesta ne stima ako se pomakne kabel taj. 

Jos cu isprobavati ali sada sve radi . 

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Dobar update na 20g (narocito baterija, barem meni), ali i dalje je ostao isti problem sa ehom koji cuju osobe sa kojima razgovarate preko voip aplikacija (skype, viber, itd.). Imal jos ko problem ovaj i dal neko zna kako se moze rijesiti ?

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ne radi mi ona prozirnost za početne gumbe

Jel znate zašto i kako se moze vratiti?? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fwd kaže...
agent_00klc kaže...

I ja sam stavio 20G.

Izgleda da je svima baterija bolja nego meni.

Ista je kao na 20F ako ne i gora.

Mislim da imam isti problem! Da li bi hard reset pomogao da optimizira potrošnja?

I ja imam isti problem, ali nema to izgleda veze sa softverom niti sa hard resetom. Pokušao sam i ja sve ali bilo što da učinim, bilo koji softver, potrošnja baterije je uvijek nekonzistentna. Govorim o gotovo istovjetnom korištenju mobitela: baterija neki put dakle u istim uvjetima traje npr. 4 sata, neki put 5 (skoro 6), a neki put samo 3... Jednostavno, nešto tu nije dobro napravljeno. Ili softverski ili sama baterija nije osobito kvalitetna i ne puni se kako valja. btw, dosta ljudi ima slične probleme tako da je to izgleda tvornički. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
neaktivan
skyfall1 kaže...

Koji početni gumbi?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
skyfall1 kaže...

Postavke>Zaslon>Prednji gumbi osjetljivi na dodir i oznaci Prozirna pozadina

14 godina
odjavljen
Danyel kaže...
skyfall1 kaže...

Koji početni gumbi?

Vjerojatno misli na Navigation bar

16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo i meni je baterija dosta lošija na 20g verziji nego na f, a nisam primijetio nikakvih poboljšanja. Čak mi se čini da je mob malo sporiji kad surfam. Nadam se da u LG-ju ne izdaju namjerno i postepeno sve lošije i sporije inačice softvera kako bi nas natjerali da prijeđemo na njihov novi mob.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

U zadnje vrijeme primjećujem launcher redraw kada otključam telefon. Widgeti i aplikacije se ponovo očitaju ili "trepnu". Takođe. probao sam instalirati Nova launcher, ali iz nekog razloga, primjećujem često neke micro stuttere kod navigiranja kroz home screenove ili laticu sa aplikacijama. Možda sam picajzla što mi ovo smeta, ali nekako ubije tu fluidnost korištenja. Tih stuttera nema kod LG launchera, ali kao što rekoh, on ima taj redraw problem.

Je li neko od vas primjetio ove stvari? Inače, imam taj posljednji G update.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Phobius kaže...

U zadnje vrijeme primjećujem launcher redraw kada otključam telefon. Widgeti i aplikacije se ponovo očitaju ili "trepnu". Takođe. probao sam instalirati Nova launcher, ali iz nekog razloga, primjećujem često neke micro stuttere kod navigiranja kroz home screenove ili laticu sa aplikacijama. Možda sam picajzla što mi ovo smeta, ali nekako ubije tu fluidnost korištenja. Tih stuttera nema kod LG launchera, ali kao što rekoh, on ima taj redraw problem.

Ponekad se i meni to desava sa Novom.

Ali kod mene drugi problem osim baterije, ponekada znanu malo zastekati ove dolje tipke home back. Kliknem i ostanu svijetlitialo i onda prorade(zblesiraju se)

13 godina
neaktivan
Phobius kaže...

U mene isti problem u zadnje vrijeme, sve stock i uredjaj nije rootan! 20d verzija. 

EUNE: RayzCRO
16 godina
LG G2 tema

bok ljudi, odnedavno san i ja vlasnik Gduje.

trenutno sam na 4.2.2. :)

mob je brz i fluidan, osim kamere koja je nekako troma, bolja mi je bila na Galaxy s2... any workarounds?

zz

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

root, recovery, xdabbeb 3.2 ili 5.1.2

ja

0 0 hvala 0
16 godina
bender_007 kaže...

nakon roota ne gubin garanciju?

lol
16 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...
bender_007 kaže...

Ovisi o dobroj volji servisera. U principu, ne gubi se garancija. Da je po pravdi, garancija se ne bi smjela gubiti samo radi toga (to je isto kao kad bi nam u Windowsima zabranili Control Panel i zaustavljanje pojedinih servisa) ali pošto mobilne kompanije vode glavnu riječ... hebiga. A i narod je glup - bleje ko ovce umjesto da se svi udružimo i napravimo nekakvu globalnu peticiju da se omogući rootanje. Još bolje - neka ga otključaju oni tvornički, pa će biti i manje kvarova! Neka nam omoguće zaustavljanje oglasa ili pak smanjivanje navigacijskih tipki, ili pak zašto bi mi raznorazne gluposti žderale resurse i bateriju ako ih ne želim i ne koristim!?

Ali, ima još jedna kvaka u tome - rootanjem možeš preuzeti punu kontrolu nad svojim aparatom, možeš isključiti prisluškivanje, praćenje i sve ostalo što oni često čine u suradnji s državama, raznoraznim "agencijama", GOOGLE-om i operaterima. Vjerojatno im zato nije u interesu da se to legalizira.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 1:46 (Danyel).
10 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...
bender_007 kaže...

Možda, ali prije eventualnog odlaska u servis jednostavno ga vratiš na stock.

16 godina
NevjerovatnoPametan kaže...
Fox Mulder kaže...
bender_007 kaže...

Postoji li neki način da ovaj tele2 g2 dignen na 4.4. sa 4.2.2. a da ne uključuje petljanje sa rootanjem i flešanjem? Hvala lijepa 🎠

lol
14 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...
Fox Mulder kaže...
bender_007 kaže...

Postoji li neki način da ovaj tele2 g2 dignen na 4.4. sa 4.2.2. a da ne uključuje petljanje sa rootanjem i flešanjem? Hvala lijepa 🎠

Preko LG pc suite-a

17 godina
16 godina
INKOGNITO3 kaže...
Fox Mulder kaže...
Fox Mulder kaže...
bender_007 kaže...

Preko LG pc suite-a

hvala pajdo, sad iman 4.4.2. čekan lizaljku :)

lol
14 godina

Za G2 malo kasnije.....znači prvo vozimo L portan sa G3 u nekom custom romu, a kasnije original, ako bude uopće potrebe....{#}

16 godina
neaktivan

Vidjet ćemo, do sada su nas vukli za nos kao malu dječicu, Google je postao gori od Microsofta.  

Ni jedan Android do sada nije ono što su najavljivali, tako da treba biti oprezan kada Google najavljuje "revoluciju"...

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

bok ekipa,

neko vrijeme koristim cyanogenmod i kolko god mi se sviđa tolko ima neke iritantne bugove koje ne rješavaju već mjesecima, pa sam voljan probat nekaj drugo.

koji rom koristite najviše? cloudy g3 il ste na root stock +xposed ? nekaj treće?

hvala puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

koja je razlika izmedu ovog D802 europe i LS980 sprint uredaja?

0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Evo da se i ja javim na ovu temu. Prije 2 dana uzeo sam LG G2 u Tele2 mreži. 

Imao sam dvije godine Samsung Galaxy S3 i ravno mjesec dana nakon isteka jamstva, otišao je i on "u vječna lovišta". 

G2 mi se za sada čini kao izvrstan mob i iako je već godinu dana star model, sve moje potrebe sa lakoćom zadovoljava.

Danas sam napravio update na 20G. Za sada sve 5!

Pozdrav svima na ovoj temi.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na koji nacin se iskljucuje to prisluskivanje ,pracenje i ostalo?

I jedno pitanje za sve koji su probali g3 rom,da li je bolji od stock 4.4.2 i ima li kakvih bagova na njemu ili necega sto ne radi?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice