do danas sve bilo normalno na mobu imam root i 20G verziju andorid sustava... te sam jutros primjetio da mi jedan red ekrana uopce nefunkcionira.. doslovno jedan red mrtav, otprilike sredina ekrana, i to me pocinje zesce zivcirati, jel ima neko rjesenje ili samo popravak u neki servis?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
do danas sve bilo normalno na mobu imam root i 20G verziju andorid sustava... te sam jutros primjetio da mi jedan red ekrana uopce nefunkcionira.. doslovno jedan red mrtav, otprilike sredina ekrana, i to me pocinje zesce zivcirati, jel ima neko rjesenje ili samo popravak u neki servis?
Samo zamjena LCD-a i digitizera. Događa se na G2 relativno često.
jel imas mozda informaciju koliko to dode?
Jel i tebi ovako - KLIK
Ovo je napravljeno u SketchBook tako da sam vukao linije ogre dole.
Jel i tebi ovako - KLIK
Ovo je napravljeno u SketchBook tako da sam vukao linije ogre dole.
Ista stvar samo nešta niže
meni se cini da ja ovdije jedini nemam knock code a to mi je presuper stvar, azuriran mi je na najnovijoj verziji mob i opet nemam :( pa jel neko zna kak da stavim a da ne rootam i to ocu bas od lga update il slicno nes
meni se cini da ja ovdije jedini nemam knock code a to mi je presuper stvar, azuriran mi je na najnovijoj verziji mob i opet nemam :( pa jel neko zna kak da stavim a da ne rootam i to ocu bas od lga update il slicno nes
Dial 3845#*802# > setting > update touch firmware
Dial 3845#*802# > setting > update touch firmware
pokusavo sam to i prije i opet nemam knoc code
pred 2-3 mjeseca sam uzeo lg g2 u vipu i pred par tjedana me pocet zezat touch, sam od sebe pocne stiskat neke gluposti i jako je tesko upravljat mobitelom. ako gledam slike i zelim prebacit na drugu on mi ju zumira, na facebooku scrollam dolje on mi otvare komentare i tako slicne stvari. dal se to desava jos nekome ili stvarno nemam srece? ,
Može link na 20G verziju 32GB? Ne mogu vidjeti na onom popisu koja je verzija za 32GB modele.
Hvala
itko dali zna?
jedno tehničko pitanje...ako je garancija poštambiljana, ali nije napisano na njoj datum kupovine mobitela - da li je ona valjana? imam i račun kada je mob kupljen i on je poštambiljan
jedno tehničko pitanje...ako je garancija poštambiljana, ali nije napisano na njoj datum kupovine mobitela - da li je ona valjana? imam i račun kada je mob kupljen i on je poštambiljan
Datum se vidi na računu.
Napokon mi dosao micro usb to hdmi port :)
I radi bez lagiranja i zvuk je dobar
Link sa ebay-a: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=291105695124&alt=web
I meni stigao slimport adapter sa Alija, sve radi ko po špagi osim što nije u stanju prilagoditi rezoluciju televizoru, pa ako nemate full hd tv slika će biti "izrezana"
Ja kupio ovdje, jeftinije je.
Napokon mi dosao micro usb to hdmi port :)
I radi bez lagiranja i zvuk je dobar
Link sa ebay-a: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=291105695124&alt=web
Imeni stigao sa slimport adapter sa Alija, sve radi ko po špagi osim što nije u stanju prilagoditi rezoluciju televizoru, pa ako nemate full hd tv slika će biti "izrezana"
Ja kupio ovdje, jeftinije je.
I ja trazio na ali-u ali nisam vidio nikakve feedbackove za to pa sam radje sa ebaya(makar ni tamo nema feedback ima bar bolji score za prodaju)
stavio sam 20G verziju i koristim je tek tri dana, al otkkako sam je stavio nisam bas zadovoljan... GPS mi nemoze nikako pronaci moju lokaciju ili ako i nade treba mu 10min da bi nasao, te mi se mobitel blesira tipka nekad sam sta mu pase, gledam i nevjerujem sta sve radi haha, dok opet baterija je jos bolja nego na 20D
I ja sam stavio 20G.
Izgleda da je svima baterija bolja nego meni.
Ista je kao na 20F ako ne i gora.
Posebno je lose u standby-u. Preko noci dok spavam pada brzinom od 3-4% u 3h. Npr nocas je pala sa 71% na 63% u 7h. Dok je na curinom mobu koji je na 20D u isto to vrijeme pala za svega 2%.
Evo neke slike...
Gdje bi bio njjefiniji G2, novi (iz dućana), na sve mreže ili na T-mobile (simpa, bonbon).
Gdje bi bio njjefiniji G2, novi (iz dućana), na sve mreže ili na T-mobile (simpa, bonbon).
U ducanu - klik
T-Com (LG G3) - klik
LG G3 u ducanu - klik
Čovjek je pitao za G2.
Pa pitao je da li ima i kod operatera a oni imaju samo ovaj novi G3.
Ako ide na pretplatu ili nesto mozda mu i taj igra.
Njuškalo i ljudi koji kupuju mob na produženje pretplate. Ja sam svoj(novi,sve mreže) nedavno uzeo za 2200kn što je oke cijena. Garancija i sve ostalo kao da si ga uzeo od providera nekog samo što je i po 1k kn jeftinije ;)
Pa pitao je da li ima i kod operatera a oni imaju samo ovaj novi G3.
Ako ide na pretplatu ili nesto mozda mu i taj igra.
Krivo si shvatio, mislio sam otključan na sve mreže ili Tmobile (Simpa, bonbon - jer je to jedno te isto).
Ali hvala, u svakom slucaju.
Nije ti bitno na kojoj je mreži mobitel, otključaš ga sam za 2$.
Ja sam kupio tvornički otključan u Njemačkoj za nekih 350 eura s dostavom. To je 32GB verzija.
Nije ti bitno na kojoj je mreži mobitel, otključaš ga sam za 2$.
Zanima me koja je to stranica gdje bih mogao otključat za 2$ i kako se plaća (čime)?
I ja sam stavio 20G.
Izgleda da je svima baterija bolja nego meni.
Ista je kao na 20F ako ne i gora.
Posebno je lose u standby-u. Preko noci dok spavam pada brzinom od 3-4% u 3h. Npr nocas je pala sa 71% na 63% u 7h. Dok je na curinom mobu koji je na 20D u isto to vrijeme pala za svega 2%.
Evo neke slike...
Mislim da imam isti problem! Da li bi hard reset pomogao da optimizira potrošnja?
Neznam, i sam razmišljam o tome pogotovo nakon nocas kad se ispraznila sa 31% na 20% u 7h sve dok sam spavao....