Xfx pro 450 w pucketanje

poruka: 6
|
čitano: 3.950
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Xfx coreEditon 80 450 w pucketanje

Pozz, znaci imam problem sa napajanjem da kad ukljucim komp krene pucketat i ne staje kad je u ilde onda se malo manje cuje,

a kad nesto igram ili surfam pucketa za poludit. Napajanje je staro 9 mjeseci i pocelo je pucketat negdje prije 4 mjeseca ali

tek sada pucketa tolko jako da nemogu uopce bit na kompu kolko zivcira. Primjetio sam da kad iskljucim hard disk u control panelu

pucketanje skoro pa prestane, mozda par puta mrvicu u minuti pucketa ali necujno, sad neznam kakve to veze ima jer se ne kuzim.

Moj komp je intel core i3 4150, maticna h81m-hds, hdd toshiba 1tb 32mb, sandisk x110 120 gb, xfx coreedition 80 450w pa ako netko 

zna sta se moze napraviti. Imam garanciju ali sam vidio na netu kako je to pucketanje normalno za ta napajanja pa neznam

hoce li mi uzvaziti to pucketanje kao problem. I na youtubeu sam nasao video di se cuje potpuno isto to pucketanje.

0 0 hvala 0
13 godina
Xfx pro 450 w pucketanje

nebih rekao da je coil whine, mislim da je problem u ventilatoru- ležaj ventilatora. Pošto kažeš da je staro 9mj odnesi ga na garanciju.

2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Xfx pro 450 w pucketanje
g3arv8 kaže...

nebih rekao da je coil whine, mislim da je problem u ventilatoru- ležaj ventilatora. Pošto kažeš da je staro 9mj odnesi ga na garanciju.

upravo to, ovo nije nikakvo pucketanje koje se inace zna cuti iz napajanje zbog sirenja ljepila(silikona) na zavojnicama pod opterecenjem itd!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 22:21 (Stjepanj).
12 godina
Xfx pro 450 w pucketanje

Pozz! Imam isti problem nije do ventilatora zaustavio sam ventilator sa čačkalicom i napajanje opet pucketa!Koji bi problem mogao biti! Dali je opasno?

Pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Xfx pro 450 w pucketanje
CPU kaže...

Pozz! Imam isti problem nije do ventilatora zaustavio sam ventilator sa čačkalicom i napajanje opet pucketa!Koji bi problem mogao biti! Dali je opasno?

Pomoć!

problem ti je u izvedbi i djelovima samog napajanja koje pod opterečenjem počne pucketat i zujat...izgleda da je ovo dost česta pojava kod xfx pro verzije nisi prvi izgleda nit posljednji ali nije ništa opasno samo iritantno... sad kad se sjetim da je malo falilo da uzmem 650W  prije koju god. sam da je tad bilo modularne izvedbe dotičnog  

The Time is always righT
16 godina
protjeran
Xfx pro 450 w pucketanje

Pa ovo je jasno ko dan, čuju ti se ventili.

Kupiš-posudiš špijune i naštelaj ventile, cca 10 minuta posla.

Javi kako je prošlo.

Sve što imam u životu sam ukro, jedino sam vozačku kupio

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice