Naravno da je teži kada je veći dimenzijama. Čelik nemaš s prednje strane meni se čini, nego plastiku koja liči na brushed alu, za razliku od ovog Corsaira. 8.2kg je dosta za takvo malo ATX kućište.
Znam da je uglavnom bolje veće kućište za hladit toplije komponente, ali kontaš li sa koje strane ide van toplina. Sa stražnje ili gornje, a ne s prednje, tak da je skoro pa svejedno što sprijeda ima manje mjesta dok got ima dovoljno rupica sa stražnje i gornje strane i dok got je dobar airflow, a za to ću se pobrinut. Znači ta toplina bi trebala brzo ići van, u najgorem slučaju skinem gornji poklopac u roku 2s, a ne da ga moram čupati s unutrašnje strane kao kod Thermaltakea.
Cijenovna razlika je nekih 50kn, s time da prodajom Corsairovih ventova mogu ziher dobiti 100kn, a TT-ove ne znam bi li tko uopće kupio.. Hebiga, znam da je cijena nabijena jer je Corsair.
Sada ne gledam općenito taj Corsair, nego čisto za sebe. Da nekom idem preporučivati ne bih baš tako govorio, a općenito mi se čini kao jedno od najboljih kompaktnih kućišta koje nije najzgodnije za entuzijaste kao ti (znači vodeno samo sprijeda, a ti hoćeš gore..).
Rado bih ja da ima nešto slično i jeftinije, ali od takvo čega vidim samo taj MS Black Widow.. Budem vidio još, sad sam malo gledao ta kučišta pa reko da vidim kakva su mišljenja ovdje.
Cable management inače ne bih uzeo kao manu skoro niti jednom kućištu jer se da sredit uz malo volje i stvarno ne vidim gdje ti ovdje vidiš problem s kablovima.
NZXT S340, Phanteks P400S su najbliža konkurencija, malo manje koštaju i ne vidim da su bolja od ovog. Zatim od najnovijih tu uvidim Aerocool DS 230, ali opet mi se ne čini bolje. Znači fora je ta što mislim da i kod većih kučišta skoro nitko nije rješio prednju stranu kao Corsair, da ima airflow BEZ da uopće otvaraš prednja vrata, to mi se najviše sviđa.