Vodič za odabir kućišta izdvojena tema

poruka: 6.738
|
čitano: 1.677.926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Vodič za odabir kućišta
Bozanich kaže...

Pozdrav, kupio bi Kućište Thermaltake Chaser A71 za 1100 kn. 

Cini mi se dobro, zanima me da li netko mozda iz iskustva zna kakvo je?

I dali se ta  četiri ventilatora spajaju u matičnu ili dobivaju struju kroz spoj na kucistu?

Ako se svi spajaju u maticnu treba mi neka maticna koja to podrzava i koja je takoder dobra za overclock mog fx 8300.

Preporuke ?

Hvala !

za te novce se moze bolje kuciste uzeti...

9 godina
neaktivan
Ajd navedi dva koja se mogu kupit kod nas.
9 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Pozzz svima razmisljam o kupniji novog kućišta pa se dvoumim između ova dva Thermaltake  versa N21 ili Crosair spec 01.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bozanich kaže...
Ajd navedi dva koja se mogu kupit kod nas.

Phanteks enthoo pro, Phanteks enthoo evolv, Fractal R5 i Define S,  Nzxt H440 i Phantom serija, onda one Thermaltake kopije Fractala itd

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 23:04 (systemize_lp).
11 godina
JanPula kaže...

Pozzz svima razmisljam o kupniji novog kućišta pa se dvoumim između ova dva Thermaltake  versa N21 ili Crosair spec 01.

E moj ti, tocno si otvorio taj acc prije pola godine i tad si trebao kupit novu konfu, a ti si se rastego pola godine i na kraju nista od toga. 

If you have nothing to lose, try.
14 godina
Vodič za odabir kućišta

Treba mi preporuka kućišta do 1500kn dostupno u hr.

Bitno da ima veliki prozor i vrhunski izgled. Protok zraka bi trebao bit solidan.

Nije bitno da podržava vodeno hlađenje jer se ne će koristiti.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

ma ja sam svoje napravio ovo mi je za brata 

13 godina

axos što kažeš na ovo?

Meni je wow!!

corsair-graphite-780t-black

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 12:48 (metallic).
14 godina
metallic kaže...

axos što kažeš na ovo?

Meni je wow!!

corsair-graphite-780t-black

Hvala na preporuci!

To mi je za frenda. Ja sam sebi uzeo R5 prošle godine. Meni se sviđa npr NZXT s340 ali samo po izgledu. Ostale karakteristike su mi ok, ali ništa ekstra. Tešto mi je napraviti neku preporuku jer mi ništa ne upada u oko kao extra osim tipa In Win S-Frame koji se više ni ne prodaje a koštao je brdo para. Plus da ne govorim da bi se prašina brisala jednom tjedno. Ukoliko ima još preporuka slobodno redajte.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 14:00 (axos).
14 godina
Vodič za odabir kućišta

Phanteks Enthoo Evolv, jedno od najboljih kucista na trzistu i meni izgleda vrhunski.

A "atraktivna"  je naravno NZXT phantom serija,Nzxt Noctis 450. 

Osobno mi više nista kvalitetno i atraktivno ne pada na pamet.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

BE QUIET! Dark Base 900 ili 900 Pro, Phanteks Enthoo Luxe ili Evolv..

14 godina
Vodič za odabir kućišta

Za sad mu je favorit Noctis 450. Moram priznat fancy kućište. Kaže da bi razmotrio narudžbu iz inozemstva ukoliko ima nešto vrijedno spomena a da se ne može kod nas nabaviti.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Pozdrav, zanima me jel ima koje bolje kučište do 500kn od  Thermaltake Versa H35?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Pozdravljam, trebala bi mi pomoc, znaci imam zalman z11 plus kuciste al kako je pisalo da podrzava do 300mm gpu ja uzea jednu od 296 kad na kraju mi fali 1cm da je ubacim, trebao bi 1 utor od hdda skinit i gornje utore gdje dodu kao citac cd dvd blue ray, imate li kakvu preporuku kucista sa plexiem a da podrzava high end graficke, moze bit mid kuciste ili big i u hr ako se da sta nac a da nije 1500kn, hvala! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Vodič za odabir kućišta

Thermaltake f31 ili f51 ovisno o budetu. Od jeftinijih zalman z3 plus

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

F51 tu najbolji od svih a reci mi sta mislis o z9 neo ili nzxt phantom? Max bi dao do 800kn. Slusam jos preporuka

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 17:19 (Ugra).
9 godina
protjeran
Ugra kaže...

F51 tu najbolji od svih a reci mi sta mislis o z9 neo ili nzxt phantom? Max bi dao do 800kn. Slusam jos preporuka

Ma F51 je bolji od svega toga znacajno!

THERMALTAKE Suppressor F51

10 godina
neaktivan

Ide u izbor, volia bi da cak ima vise od 310mm za graficku, imas li jos koje kuciste da je do 350mm jer sam vidio i takvih al ne znam koje je medu najboljima, moze bit i mid ne mora big.

9 godina
protjeran
Ugra kaže...

Ide u izbor, volia bi da cak ima vise od 310mm za graficku, imas li jos koje kuciste da je do 350mm jer sam vidio i takvih al ne znam koje je medu najboljima, moze bit i mid ne mora big.

Pa kad maknes kavez za HDD imas 465mm za graficku!

Evo ti ovdje slike moje konfe posto ja imam to kuciste pa pogledaj kako to izgleda ( ja sam izvadio sve kaveze za diskove i optiku od naprijed, a SSD i HDD sam stavio sa straznje strane posto tamo imaju dva mjesta predviđena za njih tako da ti prednja strana ima cisti prostor za ubacivanje zraka) klik

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 19:02 (Lucidius).
9 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Sto mislite o ovom kucistu: Sharkoon VG4-W (http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/kucista/miditower/vg4-wr/)

0 0 hvala 0
14 godina
sinapsa kaže...

Sto mislite o ovom kucistu: Sharkoon VG4-W (http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/kucista/miditower/vg4-wr/)

I više nego solidan odabir, nećeš se razočarati ukoliko ga kupiš.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
12 godina
sinapsa kaže...

to kuciste ima poziciju za samo 2 venta sto je premalo, ako neces stavljati jake i toplije komponente bit ce ok a za sve ostalo tu je Z3 Plus

14 godina
roby27 kaže...

to kuciste ima poziciju za samo 2 venta sto je premalo, ako neces stavljati jake i toplije komponente bit ce ok a za sve ostalo tu je Z3 Plus

Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming ti u tome kućištu neće prijeći 55*C, i7 4790k na 4.4 GHz isto toliko otprilike uz LC CC 120 i kad je vani pakao,

komponente koje su sve samo ne slabe.

Kućište se može koristiti za preko 80% konfiguracija bez problema ili ikakve bojazni od pregrijavanja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 11:47 (Valentin17).
12 godina

pa ako biras intel nvidia onda jasno da ce biti manje temp a ako stavi amd fx 8 i r9 390 ili fury liniju ne znam bas kako bi se razveselio to rashladit.

11 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 21:26 (The_Fichek).
14 godina
Vodič za odabir kućišta

Moze preporuka nekog kucista u koje se moze strpati neka microATX (H110M) ploca i xfx 450W pro napajanje, da bude sto je manje moguce? Takoder da ne probija banku, jedino treba biti maleno jako :)

Burek s mesom

0 0 hvala 0
14 godina
KKristijan kaže...

Moze preporuka nekog kucista

Naviatec Z1, stavi unutra jedan 80 mm ventilator naprijed da uvlači zrak u kućište te barem jedan 40 mm ventilator otraga da izvlači vrući zrak van.

14 godina

E, odlicno! Hvala puno

Burek s mesom
14 godina
Vodič za odabir kućišta

Stigao NZXT Noctis 450. Stvatno je sexy.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
axos kaže...

Stigao NZXT Noctis 450. Stvatno je sexy.

Moram priznat da izgleda svemirski!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice