Priključci za kućište

poruka: 46
|
čitano: 9.927
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

jucer sam rastavljao komp da ga ocistim malo i maknuo am prednju masku kucista..eh i tu sam ja nes zasr...pokakao... ove zice od usb-a, tipke za restartanje i gašenje itd... uglavnom ja vise neznam kamo to treba spojiti..heh... evo slika

XFX ATI RADEON HD4850 XXX
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 18:20 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

pomoc!!! OVO MI HITNO TREBA!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Priključci za kućište

nemaš knjižicu od matične? tamo sve piše..

na matičnoj imaš grupirane jumpere za sve te priključke, čak i piše pored njih koji je za kaj.

16 godina

PW, Reset,Speaker, HD,Led spoji na ploču (slika4.) plus(+)pin ti je u boji npr zelena(+)/bijela(-). Ako spojiš naopako neradi lampica, ništa strašno..

Za USB i FireWire moraš uz pomoć teh.manuala ... ako nisi siguran ostavi jer može biti velikih problema.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

PW, Reset,Speaker, HD,Led spoji na ploču (slika4.) plus(+)pin ti je u boji npr zelena(+)/bijela(-). Ako spojiš naopako neradi lampica, ništa strašno..

Za USB i FireWire moraš uz pomoć teh.manuala ... ako nisi siguran ostavi jer može biti velikih problema.

znaci to bilo gdje mogu spojiti ili?
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

ok. tipku za upaliti sam sredio... al sada preostaje ono drugo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Priključci za kućište

Pa imaš upustvo od matične, tamo ti sve piše!

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

Prvo nađeš knjižicu od matične ploče. Onda otpuhneš prašinu sa nje i otvoriš ju na stranici gdje ti imaš sliku ovoga sa matične ali ti piše koji pin je za što baš kako i na žicama. Sretno s time...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

ne pomaze mi bas knjizica....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Priključci za kućište

koja ti je maticna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nemesis777 kaže...

koja ti je maticna?

Gigabyte GA-P35-DS3/S3
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

Kak ti ne pomaže knjižica ja sam to spajao samo uz pomoć knjižice... Mora bit unutra sve...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 20:12 (Seky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo ovo je front panel od tvoje maticne pa po ovome slozi...

nemos falit

16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

Ja apsolutno nis ne kuzim sta pise na tome...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

Vidiš tu gdje piše power switch reko si da si napravio gumb za paljenje prostudiraj zakaj si žice od paljenja spojio baš tamo. Pokušaj skužit kako spojit ovo ostalo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Vidiš tu gdje piše power switch reko si da si napravio gumb za paljenje prostudiraj zakaj si žice od paljenja spojio baš tamo. Pokušaj skužit kako spojit ovo ostalo...

sad mi vise ni ne radi gumb za paljenje

16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

Jesi odspajo nešto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

ne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

Sorry al meni ovo izgleda kao spam kak ti u 20:11 radi tipka a u 20:12 već je prestala radit. ili radi ili ne radi. Reci dal radi ili ne i kak si onda upalio komp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Sorry al meni ovo izgleda kao spam kak ti u 20:11 radi tipka a u 20:12 već je prestala radit. ili radi ili ne radi. Reci dal radi ili ne i kak si onda upalio komp?

1. rekao sam da mi radi u 19.26 a da ne radi u 20.11
2. neznam 
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

Kak si upalio komp?! Moj se ne pali na zamolbu ili na govor a pretpostavljam da se nije sam upalio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

pritisnuo sam VELIKU SJAJNU TIPKU.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

Ovo je zadnja poruka koju ti pišem nadam se. Zato mi MOLIM TE objasni kako si upalio komp na VEJIKOJ CAKANOJ TIPKI ako  NE RADI???!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 20:27 (Seky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

prvo sam spojio prikljucak za taj gumb na "zeleno mjesto" i onda je radilo... pa sam maknuo i opet stavio na isto mjesto i ne radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Priključci za kućište

Zeleno je restart bar tak piše na matičnoj. Crveno je paljenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Priključci za kućište

vjerovatno nisi dobro spojia + i -

crvena zica uvik znaci + i isto tako na konektorima imas strelice (na onom pinu di je strelica taj pin je +)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodge_167 kaže...
ihush kaže...

znaci to bilo gdje mogu spojiti ili?
 ... naravno NE! postao si slike, na slici 4. vidiš konektore s oznakama PW... ako dalje neznaš -ostavi se tog.
自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 21:18 (ihush).
17 godina
neaktivan
Priključci za kućište

moj priedlog ti je da ako nekuzis kako spojit ovo i sta di ide ...a vidim da nekuzis..

pozoves sutra frenda koji to zna,a znam da imas jer svi imaju bar jednog frenda koji je geek za kompove i nek ti on sredi..tj. to spoji i gotovo..

do sutra se mores strpit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Priključci za kućište

Ovako spoji... ako ti ni ovako nije jasno, odustani.

Power switch i reset tipku nije bitno kako okreneš, samo je bitno da ih priključiš tamo gdje je nacrtano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zstef kaže...

Ovako spoji... ako ti ni ovako nije jasno, odustani.

Power switch i reset tipku nije bitno kako okreneš, samo je bitno da ih priključiš tamo gdje je nacrtano.

Jesi siguran mislim nije to izmjenična struja... Nisam 100% siguran da je bitno kako okrene al mislim da nekaj piše na tome...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice