Gigabyte kućišta

poruka: 3
|
čitano: 2.827
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gigabyte kućišta

Kupujem novu konfiguaciju pa mi je ostalo za kraj kućište i napajanje. U ve-milu su mi predložili ovo: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7790008 pa kad sam malo bolje pogledao i nije tako loše obzirom da se dobije i dva ventilatora od 120mm. No, mene zanima kakvi su u uporabi, tj. da li su dovoljno tihi. još jedno pitanje: koje i koliko napajanje: proc Q6600 ili E8400 (to je jedina dilema), 2GbDDR2800Mhz, disk, 8800GT, DVD-RW, matična, itd (ostalo ništa specijano). Njihov prijedlog je http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7710003, ali kako kupujem komp svake četvrte (neparne) godine malo sam zahrđao u znanju (tada se sa kućištem dobivalo i napajanje Izlanuo se).

Po mogućnosti proizvodi bi trebali biti iz m-sana ili ve-mila.

pozz

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Gigabyte kućišta

imam isto tako kućište iz Ve-Mila i čim sam kod kuće pospajao konfiguraciju prednji ventilator nije šljakao. nešto nije bilo u redu s extenzijom kabla, pa kad sam ga skinuo proradio je bez te nadogradnje. inače kabl je prekratak bez extenzije, pa sam morao kupiti novi ventilator s dužim kablom da bih ga mogao spojiti. vjerujem da je to izoliran slučaj, no svakako provjeri prije kupnje. inače, oba 120 mm ventilatora su tihi, no sve ti ovisi o ostatku konfiguracije, kao što znaš.

to Thermaltake 600W napajanje što ti nude nije loše, no dosta bi ti bio i kakav FORTRON 500W, BlueStorm, 12cm ventilator, ATX2. jeftiniji je 150-200 kn, a oni neka taj Thermal.... prodaju nekom drugom. Namigiva

Najbolja hrana je Afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
17 godina
Gigabyte kućišta

Imam GZ-X5

Radi bezprijekorno. Nema problema s kablovima i ventilatorima. Sve 5. Preporuka.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice