Vjerujem da nije adekvatna tema, ali one koje jesu su zamrle. Naime, postoji li koja pozitivna strana da se počne majnat na primarnom kompu (rtx3070) dok nisam doma ili ne sjedim za njim kad grafa prosječno odvrti 62Mh/s cca 125w? Struja je kućna, komp može raditi cca 18-20sati na dan i u prostoru je koji grijem samo kad boravim tamo. Znači, temp oko 14-15 celzijevaca ili niže.
Da sam više pratio tu temu prije vjerojatno bi isplativije bile 3060ti i 3080, al kaj sad kad je grafa tu a služi za vr pretežno.
Upali nicehash miner i miran si kada komp ne koristiš. cca 4 dolara dnevno
Tnx.
Smanjio power limit na 70%, memu na 8000, ventovi u kućištu svi na oko 700 tak da je tišina.
Rezultati su sljedeći: Nicehash između 59-61. Temp grafe maks 52°C uz 175W (a ne 125 kak sam gore napisao) potrošnju. Oscilira između 5-6 baksa per daj. Mislim da se to može još malo spustiti ali okvirno je to to.
Sutra ću vidjeti rezultate dok sam na poslu i ne prčkam po kompu dok majna. Neka radi mjesec dana pa ću odlučiti o isplativosti dodatne zarade.
power limit na 52-54% (cca 130w max) i zadrži mem na 8000 i to je to
na koliko bi bilo idealno podesit onda 1080 TI? ja sam iskreno podesio custom core clock, memory clock +750, power limit 60% i core voltage +50% i ispadne mi na nekih 35-37 MH/s... varira mi izmedu 140-150 w i temp mi je oko 50-52 na nekih 40-42% vent...
sad, da li bi se to dalo bolje slozit ili ne?
Pazi se skidanja OhGodAnETHlargmentPill sa neprovjerenih linkova, znam za slučaj da je možda putem njega provaljeno na EXODUS desktop wallet. Ovaj sa Nicehasha valjda nebi trebao biti problematičan