Altcoins - vijesti, špekulacije, rasprava
- poruka: 691
- |
- čitano: 247.337
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
Jos uvijek?
Naravno, apsolutno ništa se nije promijenilo, to što ETC trenutno pumpa ne znači da više nije shitcoin.
Maksimalno odzumiraj eth/etc chart pa vidi. Ovakvih pumpova etc je imao i prije, ali dugoročno i dalje gubi bitku sa ETH.
Jos uvijek?
Nebi me cudilo da ekipa kupuje ETC jer misli da je to jeftinija verzija ETH-a...
ETC +175% u tjedan dana ili +225% u mjesec dana, luđe od $DOGEa
Ja ga tu hypeam otkad je bio 10€. No svi ponavljaju 51% attack, da 51% attack je bio kad je bilo 5€ po coinu, nije bilo minera i bilo je lako izvrsit napad, al sad bi se stvari mogle promjenit ako ne implentiraju za asice iskljucivo, jer se etc moze mineat sa 3gb karticama. Tako da bi hashrate mogao na ljeto dobrim dijelom preci na ETC, a dogodine ko zna
Ripple priprema IPO, ako se riješi ovo sa SEC-om, a izgleda da bi moglo ubrzo i za sada sve djeluje jako dobro, čak predobro.
https://www.investing.com/news/cryptocurrency-news/ripple-going-public-2497356
SEC je ovih dana angažirao odvjetnika koji je specijalizirao među ostalim za nagodbe, s druge strane Ripple je povukao jako zanimljive poteze:
"Rosa “Rosie” Gumataotao Rios, 43rd Treasurer of the United States, joins the Ripple Board of Directors and Kristina Campbell joins as Chief Financial Officer."
https://www.businesswire.com/news/home/20210504005354/en/Ripple-Appoints-Former-Treasurer-of-the-United-States-Rosie-Rios-to-Board-of-Directors-Names-New-CFO-Kristina-Campbell
Ako se sve dobro posloži XRP bi mogao biti jako dobra investicija, ali naravno ne bez rizika.
Decki kak da mi verificiraju adresu na binance? Slao sam od banke nesto kad sam radio devizni racun, racun od optike, sve mi odbili. Uopce ne znam sta da im posaljem vise da mi potvrde racun. Sto ste vi poslali?
Decki kak da mi verificiraju adresu na binance? Slao sam od banke nesto kad sam radio devizni racun, racun od optike, sve mi odbili. Uopce ne znam sta da im posaljem vise da mi potvrde racun. Sto ste vi poslali?
Što ti od podataka piše na računu? Mora bit tvoje ime i adresa koju si prijavio. Meni je za coinbase tražilo prvo sliku osobne ili vozačke, onda neki račun s adresom i mojim imenom. Nisam imao račun s adresom, jer ništa nije stizalo na moje ime, pa sam odustao od registracije. Sad mi račun od mobitela ide na moje ime i pravu adresu, pa imam i taj dokaz, ali se nisam još registrirao.
Pošalji dokaz prebivališa sa e-građanina.Verificirano u roku jednog dana.
Moh refferal za free100 tokena
Da li je tko upratio Revuto? Hrvatski develop na Cardanu
https://crypto.revuto.com/ njihova stranica
Ja ga tu hypeam otkad je bio 10€. No svi ponavljaju 51% attack, da 51% attack je bio kad je bilo 5€ po coinu, nije bilo minera i bilo je lako izvrsit napad, al sad bi se stvari mogle promjenit ako ne implentiraju za asice iskljucivo, jer se etc moze mineat sa 3gb karticama. Tako da bi hashrate mogao na ljeto dobrim dijelom preci na ETC, a dogodine ko zna
Ja bi reko bas suportno, ovo je fino pokazalo koliko padne profitabilnost coina kad samo malo hashrata dode do njega ETC je otiso sa cca 15 TH/s na 30TH/S, a ETH ima 530TH/s. To je tolko ogromno da di hrpa coinova morala imati ludacki rast da kad se na njih prelije takav hashrate budu imalo profitabilni (doduše fini dio su vjeroajtno ASIC-i ali nebitno)
Moh refferal za free100 tokena
Da li je tko upratio Revuto? Hrvatski develop na Cardanu
https://crypto.revuto.com/ njihova stranica
Ja ne kužim na koji način sada mogu kupiti taj Revuto coin/token ?
Ripple priprema IPO, ako se riješi ovo sa SEC-om, a izgleda da bi moglo ubrzo i za sada sve djeluje jako dobro, čak predobro.
https://www.investing.com/news/cryptocurrency-news/ripple-going-public-2497356
SEC je ovih dana angažirao odvjetnika koji je specijalizirao među ostalim za nagodbe, s druge strane Ripple je povukao jako zanimljive poteze:
"Rosa “Rosie” Gumataotao Rios, 43rd Treasurer of the United States, joins the Ripple Board of Directors and Kristina Campbell joins as Chief Financial Officer."
https://www.businesswire.com/news/home/20210504005354/en/Ripple-Appoints-Former-Treasurer-of-the-United-States-Rosie-Rios-to-Board-of-Directors-Names-New-CFO-Kristina-Campbell
Ako se sve dobro posloži XRP bi mogao biti jako dobra investicija, ali naravno ne bez rizika.
Auu mirisem lovu..
Još malo novosti...
Goldman Sachs has formally kicked off the cryptocurrency trading era on Wall Street.
Stellar To Power VISA’s New Partnership, XLM Begins Breakout
https://coinmarketcap.com/headlines/news/stellar-to-power-visas-partnership/
Krenuo jutros u pohod, oko +20% do sada.
XLM, ADA i XRP rasturaju od jučer.
ADA se spominje u kontekstu zelene alternative BTCu, a sve je pokrenuo opet Musk. Mada i bez njega ADA ima odličnu poziciju i platformu.
XRP izgleda da je SEC podnio "motion to dissmis". Ne znam točno kojeg dijela ili cijele tužbe, ima na netu, ali nemam vremena sve to čitati. U svakom slučaju narastao je +15% u sat vremena, pa je ili pump&dump ili veći igrači već imaju informaciju iz prve ruke o sudskom procesu.
Vjerojatno nas čeka sutra korekcija, ali ako bude normalna 5-10% neće biti nikakvih problema.
Šta je ovo, neka korekcija? Nekak mi se čini da je puno prerano za međeda, a one cijene od prije par dana su izgledale dosta napuhano.
Musk opet tweeta
Navodno je rasprodao sav BTC koji je imao već ranije...
Po meni je ovo samo još jedna nedjeljna korekcija, imali smo sličnu i prošli tjedan.
Sad se lagano kupuje i prati situacija.
Nisam mislio na ovo danas samo, ovaj pad lagani traje vec skoro cijeli tjedan. Ak je samo do muska onda je zalosno na sta trziste lici.
Kad krene pucanje ovog balona, krenut ce toliko drugih problema da ce graficke biti u 744. planu ikome na zemlji. Ne trazite bezveze to jer je toliko novaca unutra, da sigurno nece sve biti isto kao i prije pucanja. Ako su graficke i cipovi jedini nusproizvod ovog "balona", budite i vise nego sretni.
Daj se malo preispitaj
Daj se malo preispitaj
A da odes nazad u skolu? Mozda ekonomsku? 2008 je sve bilo dobro? 1995-2000? Knjigu u ruke i citaj, ako znas.
Ako jos uvijek ne razumijes, onda vjerovatno gledas i cijene auta kako rastu zbog Bitcoina...(hint: ne rastu)
Meni pričaš o ekonomiji, a trabunjaš o umjetno napuhanom tržištu kvazi valuta, koje su odavno izgubile svoj smisao i služe isključivo špekulacijama.
Uključio se i ja prije koji dan u ovaj svijet. Stavio na ADA, BTC, ETH te nešto na VET, XRP, MATIC. Uzeo iz zahebancije i nešto onih Yummy coinova. Vidjet ćemo što će ispast od sveg tog.
Meni pričaš o ekonomiji, a trabunjaš o umjetno napuhanom tržištu kvazi valuta, koje su odavno izgubile svoj smisao i služe isključivo špekulacijama.
Sve gluplja rasprava, ali ocito idem na tvoj nivo. Cijene GPU-a su takve jer je potraznja narasla, ali i jer je proizvodnja se smanjila. Dakle, cijene bi narasle kako god okrenes.
E sad, probat cu objasnit najjednostavnije. Jesu li cijene PS5 narasle po oglasnicima zbog kriptovaluti? Nisu. Narasle su jer je potraznja ogromna, a proizvodnja nikakva naprema njoj, stovise tako ce biti i u 2022.
Cijene automobila sa visokim udjelom elektrokomponenti su takoder narasle, ne zbog kripta, jer nitko ne rudari s autom, nego zbog nestasice komponenti. Mali Yaris Hybrid kosta 15% vise nego prosli model.
Je li ovaj rast GPU-a prvi rast kompjuterskih komponenti? Nije, bilo je rasta HDD-a zbog poplave tvornica, bilo je rasta RAM memorija radi problema u tvornicama itd itd. Da je kripto utjecao pozitivno, nije, ali ekipa dize pare i imaju para za platit GPU cijene kakve god jesu, tko je ostalima kriv da nisu napravili istu stvar? Ali da se krivi samo kriptovalute radi ovakvog rasta, nema smisla.
(Dot-com nije bilo umjetno napuhano trziste, zato je tesko bilo predvidjet kraj? Americko trziste 2008 nije bilo napuhano? Americko trziste 2021 nije umjetno napuhano? As said, sve gluplja i gluplja rasprava, samo ti trazi kraj kripto balona misleci da ces proci s grafickim karticama u ruci)