[Procjena] R9 390 Nitro OC+par komponenti

poruka: 6
|
čitano: 611
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Posjedujem sljedece htio bih novu 1070 kupiti pa me zanima neka njuskalo ajmo reci realna procjena:

Sapphire Nitro r9 390 OC - Full Bundle (Bez Garancije), kupljena od jarnevisa.

Asus Maximus VI Gene - Full Bundle (Garancija istekla krajem treceg), radi samo prvi pci-e slot, drugi se sprzio, evo stoji u pc-u vec 6 mjeseci sa r9 nista joj nije drugo otislo. , trazili da saljem u njemacku na reklamaciju u Computer Universe nisam mogao trebao mi je PC u tom razdoblju

+Chieftec 1200W 80+ GOLD Polumodularno Full Bundle(Bez Garancije), promjenjeni kondenzatori - ako ste nesigurni onda provjeriti sve kondenzatore, ali napajanje nakon promjene napuhanih je sasvim ispravno. I sam provjerio voltaze etc. Sve ispravno opet.

Neka realna procjena ?

13 godina
protjeran
Re: [Procjena] R9 390 Nitro OC+par komponenti
Napajanje i plocu ces jako tesko prodati, makar ih dao za cevape,(neispravno/popravljano) grafu mozes staviti na njusku za 1800kn, pa vidi, takoder tesko za prodati bez garancije! Inace sve komponente iznad 200€ je teze prodati, da ne govorim za one jos skuplje...lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
Stjepanj kaže...
Napajanje i plocu ces jako tesko prodati, makar ih dao za cevape,(neispravno/popravljano) grafu mozes staviti na njusku za 1800kn, pa vidi, takoder tesko za prodati bez garancije! Inace sve komponente iznad 200€ je teze prodati, da ne govorim za one jos skuplje...lp

Potpis, pogotovo napajanje, a i za grafu sumnjam da bi netko dao 1800 kn kad nema garancije i promjenila je već dva vlasnika.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 15:38 (Valentin17).
13 godina
Ma tko ce to znati oliko vlasnika je imala, ja kazem dobio ke na poklon nesto izmislim. Budem 1800 probao, hvala decki.
13 godina

Na njuški slobodno stavi i 2000, lako spustiš ako bude ozbiljnih ponuda.

13 godina
Otisla nije proslo 10 min. Stize poruka u 11 navecer. Hvala decki na procjeni inace za 1800 otisla. Sad cu se morati gurati na integriranoj dok nedodje pascal :(
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice