radi se o ovoj grafi http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=F8725148-BF0B-4F6C-B98C-28BB9846F348&lang=eng
stara 4 god
radi se o ovoj grafi http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=F8725148-BF0B-4F6C-B98C-28BB9846F348&lang=eng
stara 4 god
Cca 700 kn...
Cca 700 kn...
Nema šanse.
Prestara je to kartica da bi toliko vrijedila, može krepat svaki dan, a za 100-200kn više se nađe gtx 960/r9 380 sa garancijom.
Nema šanse.
Prestara je to kartica da bi toliko vrijedila, može krepat svaki dan, a za 100-200kn više se nađe gtx 960/r9 380 sa garancijom.
Drzi se ti svoje teorije, a covjeka pusti da stavi na njusku i otici ce, ako treba neka spusti na 600 i eto...
Ili da je pokloni nekome najbolje...
P.S Prodaj ti svoj komp za 500 kn pa onda slobodno ostalima procjenjuj komponente na smijesne cifre...
Nema šanse.
Drzi se ti svoje teorije, a covjeka pusti da stavi na njusku i otici ce, ako treba neka spusti na 600 i eto...
Ili da je pokloni nekome najbolje...
P.S Prodaj ti svoj komp za 500 kn pa onda slobodno ostalima procjenjuj komponente na smijesne cifre...
ti si smijesan i smijesna ti je procjena, imas tu oglas za jednu r9 280x 2 god mladju karticu pa ju covjek ne moze nikom prodat za cca 700-800kn, a stoji vec jako dugo, laprdas bzveze i nemas pojma.
Što se tiče moje procjene nisam ju ni dao, drugi put čitaj sa razumijevanjem prije nego napadaš, rekao sam ne vrijedi 700kn i sigurno da ne vrijedi.
Sa tom cijenom može pokušat njuškalo, ali nije na njuškalo otišao tražit procjenu nego ovjde, a ovdje ne vrijedi ni približno 700kn.
Lijepo sam ti napisao gore, ostavi se komentiranja ako neces dat procjenu i pusti covjeka da stavi grafu na njusku, a na bugu bi je trebao odmah i poklonit da se ne muci, mozda bas tebi jer ti bas trazis jednu takvu...
Dalje, ti si smijesan jer samo upadas u "tude procjene" i svakoj procjeni si kao loncu poklopac, ako neces davat procjenu nemoj ni komentirat ostalima koji daju procjenu...
Bas zato sto nisi dao procjenu i s stim sto si rekao samo povlacis bespotrebnu raspravu...
Sto se tice R280x i 7970 jel ti jasno da su to prakticki dvije skoro pa jednako "jake" kartice? Jel mozes reci da ce ova starija prije crknut od mlade pa da i zato vrijedi bar jos 50% manje?
Sapphirka je takoder 2x puta bolja sto se tice hladenja ako cemo gledat sve parametre, a ako je ova 7970 stara 4 godine, ta r9 280x je stara isto blizu 3 godine tako da je razlika blize godinu dana nego dvije sto ne predstavlja skoro pa nista kao vremenski period...
Slobodno neka stavi kako on misli da je najbolje pa neka javi za koliko je prodao i onda cemo moci reci kolika je cija procjena bila dobra...
Stvarno si tikvan, zato sam i stavio usporedbe radi, jer je 280x rebrand te kartice, a ako 280x niko vec mjesec dana nece za 700kn kako bi pobogu onda 7970 vrijedila toliko. Eto ja ju cijenim 500kn ako ti to sta znaci.
Stvarno si tikvan, zato sam i stavio usporedbe radi, jer je 280x rebrand te kartice, a ako 280x niko vec mjesec dana nece za 700kn kako bi pobogu onda 7970 vrijedila toliko. Eto ja ju cijenim 500kn ako ti to sta znaci.
Pa rebrand da, znaci skoro pa iste kartice zato i nema smisla da ova vrijedi 500 kn, a da recimo 280x vrijedi 800 kn ili 900 kn...
Cijena one R9 280x je bila isto 850 ili 900 kn na pocetku sada je pala na 700 kn, moze i ova padati ako krene sa cijenom od 700 kn...
550-600kn max