[Procjena] MSI GF GTX770 OC TF, 2GB Graficka

poruka: 11
|
čitano: 2.436
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav,

zanima me koliko se moze dobiti za navedenu graficku, jamstvo vrijedi do 21.11.2016, kupljeno u Futuri IT, frend je napravio upgrade pa mu ova vise ne treba. Sve je naravno ispravno.

Hvala unaprijed.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 16:24 (OriginalEXE).
14 godina

Ako ti ista znaci moja je upravo otisla za 1500kn... mozda bi otisla i za koju stoticu vise da mi se nije zurilo prodati.

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
14 godina
Re: [Procjena] MSI GF GTX770 OC TF, 2GB Graficka
anarchyST kaže...

Ako ti ista znaci moja je upravo otisla za 1500kn... mozda bi otisla i za koju stoticu vise da mi se nije zurilo prodati.

Hvala, to si prodao preko njuskala?

Njemu je ovaj jedan serviser ponudio 800kn i meni se to cinilo dosta premalo pa reko da provjerim prvo na forumu.

WordPress ❤
14 godina

800Kn!? lol...  ma  to ga je lik htio preveslati...

Moja je otisla je preko PCE Foruma...

Ako mu se bas zuri prodati nek stavi 1400Kn i prodat ce je u sekund.

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
14 godina
anarchyST kaže...

800Kn!? lol...  ma  to ga je lik htio preveslati...

Moja je otisla je preko PCE Foruma...

Ako mu se bas zuri prodati nek stavi 1400Kn i prodat ce je u sekund.

Ok hvala ti puno

WordPress ❤
13 godina

jeli ti ima garanciju jos? Ja bih uzeo ako nije problem sacekat, treba mi stici lova neka u nekih 10-tak dana cu znati koliko, trebalo bi biti 200 eura min.

14 godina
Luka123 kaže...

jeli ti ima garanciju jos? Ja bih uzeo ako nije problem sacekat, treba mi stici lova neka u nekih 10-tak dana cu znati koliko, trebalo bi biti 200 eura min.

Pozdrav, garancija je do 21.11.2016, on je bio izgubio racun pa smo danas kontaktirali Futuru IT i oni su nam poslali kopiju racuna.

Nije problem sacekati, ionako sam to mislio staviti na njuskalo kad on dodje do mene sljedeci vikend (ne ovaj). Planirao sam staviti cijenu 1500kn (postarina ukljucena u cijenu) pa eto ako se odlucis do sljedeceg petka/subote (8. svibnja), javi. Njemu stvarno nije zurba.

WordPress ❤
13 godina
protjeran
Luka123 kaže...

kaj nisi rekao da danas ides po R9 290...kaj sad ces uzeti gtx770 sta ces sutra...

OriginalEXE kolega vjeruj mi ovog "Luka123" nezelis cekati za pare!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 20:25 (Stjepanj).
13 godina
OriginalEXE kaže...
Luka123 kaže...

Pozdrav, garancija je do 21.11.2016, on je bio izgubio racun pa smo danas kontaktirali Futuru IT i oni su nam poslali kopiju racuna.

Nije problem sacekati, ionako sam to mislio staviti na njuskalo kad on dodje do mene sljedeci vikend (ne ovaj). Planirao sam staviti cijenu 1500kn (postarina ukljucena u cijenu) pa eto ako se odlucis do sljedeceg petka/subote (8. svibnja), javi. Njemu stvarno nije zurba.

Hvala, neznam kad će mi statement(naplata) od labela(izdavacke kuce) doći, u tome je problem već je trebao.

Stjepanj kaže...
Luka123 kaže...

kaj nisi rekao da danas ides po R9 290...kaj sad ces uzeti gtx770 sta ces sutra...

OriginalEXE kolega vjeruj mi ovog "Luka123" nezelis cekati za pare!

@Stjepanj

Ja sam nezaposlen trenutno, u slobodno vrijeme bavim se produkcijom elektronicke glazbe.
U potrazi sam za novom grafickom karticom te pratim sto mi je isplativo uzeti, koje su mi opcije etc. i trenutno nemam nikakve novce, čekam da mi stignu novci od glazbenog labela za drugi dio 2014 godine, jer sam imao rerelease nove verzije starog singlea iz 2010. u 8 mjesecu prosle godine, a prije toga single 2012 za koji novci stizu svakih 6 mjeseci, ako neznas kako to funkcionira neda mi se objasnjavati.

Inace izvrces i pratis svaki moj post i komentiras stalno sto sam ja rekao,ucinio ili napravio. Pa tako da objasnim kolegi gore sad o cemu se radi tvoj komentar->

Nisam rekao nista da idem ili kupujem "danas", već pitao jeli se isplati uzeti za 2200 kn r290....velika razlika te da bih mogao isprobati karticu etc. jer se covijek nalazi u u zadru gdje sam ja, te uz to nadodao komentar "ne bih se cudio da zovnem covijeka i kaze prodano stjepanju sutra" sto je naravno bila sala, nisam shvacao koliki si "bolesnik", ispricavam se ako sam te uvrijedio ali stvarno neznam nacin na koji da objasnim tvoje uhođenje i postove, ako se kolega nalazi u ZG imam tamo familiju koja moze direktno to preuzeti od njega te mu dati kes u ruke istog trena, ali naravno kad budem imao prilike.

17 godina
odjavljen

Dečki nemojte mi lukicu zezati. Navodno je poznat po prijavljivanju drugih forumaša moderatorima...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 13:29 (Friday).
14 godina

sve te petokolonaše treba poslat na jedan otok, pa nek se tamo... prijavljuju.

@original - ja bi tu grafu stavio barem 1500 kn, ako nije hitno i više. ima dost garancije, a i sama grafa još uvijek se odlično drži.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice