- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim procijenu navedene grafičke kartice,nikad majnala,casual gaming......
Procjena-prodaja radi prelaska na jaču....
L.p.
Nikad majnala? 3 komada na računu...

Molim procijenu navedene grafičke kartice,nikad majnala,casual gaming......
Procjena-prodaja radi prelaska na jaču....
L.p.
Nikad majnala? 3 komada na računu...
Sad si se ti tu našao detalje gledat, nisi čuo za 3 way SLI?
Prošla koja godina od toga, ali...
Teorija postoji more od toga da je rudarila do toga da je narucio sebi i kolegama da ustede na postarini i maltretiranju sa mail box om.

Zadnje dvije grafe što sam kupio, koristio i prodao su majnale.
Da se ispravnije izrazom, kupio sam ih od majnera koji mi je pokazao kak ih drži, koliko su undervoltane, kako se zrače i koliko mu je sve "čisto" jer stalno ispuhuje. Prostor u kojem ih je držao je hladan i suh.
Nikad nisa. brinuo o grafama ko taj lik.
U kratko kupio rabljene, jeftije, koristio, prodao dalje, dan danas se koriste...
Ne vidim razloga da se na njih gleda kao "manjkave".
Ako je kolega i majnao, pa šta?
Ima ta neka fama da su to grafe koje piče na 110% , ali tu nema zarade, svi majneri traže sweetspot potrošnja/zarada i to je ugl daleko od 100% mogućnosti grafe.
Osim ako kupujete od nekoga tko je krao struju i bilo mu svejedno, toga u RH baš i nema, probalo se, kratko je trajalo u velikoj većini slučajeva.
To je ovaj momak kaj ih jeftino nabavljao iz Mind factorija,zaboravio kak se zove, pa kupio od njega tu na forumu davnih dana novu za 5 tisuca dok je kod nas koštala 7.
Ako tko ima ideju za cijenu nek slobodno predloži....
To je ovaj momak kaj ih jeftino nabavljao iz Mind factorija,zaboravio kak se zove, pa kupio od njega tu na forumu davnih dana novu za 5 tisuca dok je kod nas koštala 7.
Ako tko ima ideju za cijenu nek slobodno predloži....
Kupio ih je 2019 u siječnju, dakle garanciju više nemaju, plaćene 500€ komad..
Svaka čast ako dobije 300€..
Najrelevantnije bi mu bilo njuškalo i ostali oglasnici pa da tamo vidi kako se kreću cijene.
Ovdje će mu teško netko dati i 200€
Ja sam rtx 2080 super prodao za 250e nakon mjesec i pol, i to jedva jedvice