- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
400€
U Hardsoftu je nov 407€, rekao bih onda 370-380€ ako ima račun i garanciju (ne R1).
350€ - 9800x3d, 250€ - 7800x3d, ako imaš novi limited edišn 5800x3d on vrijedi 400€
Jel bi bilo zainteresiranih po 340 bez racuna i garancije? Imam vise kom i bit cu u RH za 2 tjedna...
A ono, sluzbene brojke kazu ispod 1% failure rate.
Pa javi se njih 5-6, a proda ih se 1000...
Nekih 330-340€ je fer cijena za novi zapakirani procesor, kod nas se box verzija krece od 420e na dalje, a to je gotovo 100e razlike sto i nije bas malo.
Sad kome je garancija nebitna ponuda je oke, šanse da krepa su dosta male, eto ja sam bio od onih rijetkih kurceve srece pa mi umro 7800x3d, ja ga probušil i napravil privjesak za Fiću, ko ga j..., to je samo procesor
eto ja sam bio od onih rijetkih kurceve srece pa mi umro 7800x3d, ja ga probušil i napravil privjesak
Pišanje po sirotinji hehe
Ma nije druže, al događa se, umro umro, nije vrijedno nervirati se... I opet sam uzeo AMD-ov procesor i opet bez garancije, i ne razmisljam o tome dal ce da krepa sutra ili nece nikada, j... mi se....
Ma nije druže, al događa se, umro umro, nije vrijedno nervirati se... I opet sam uzeo AMD-ov procesor i opet bez garancije
Koliko sam samo skupocjenih stvari uzeo bez garancije i nikakvih problema...
*knocks on wood*
Anyhow na AMD-u sam od Athlon 64, FX, Ryzen 1st gen, sada na 5xxx i ne planiram upgrade dok ne crkne CPU/MBO na PC-u ili na laptopu. AMD FTW
Jel bi bilo zainteresiranih po 340 bez racuna i garancije? Imam vise kom i bit cu u RH za 2 tjedna...
Sjela plaća, kartica istekla u prosincu, aplikaciju nemam jer sam mijenjao mobitel, a banka 200km od mene
Biti će veselo kad krajem godine odem podići karticu i kompletnu penziju 🤑💶🤑