9800x3d nov zapakiran, retail

poruka: 15
|
čitano: 564
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina

Poz,

Kolko bi mogao dobiti za nov zapakiran 9800x3d? 

14 godina

400€

14 godina

U Hardsoftu je nov 407€, rekao bih onda 370-380€ ako ima račun i garanciju (ne R1).

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2026 9:47 (Mirkopoter).
12 godina

350€ - 9800x3d, 250€ - 7800x3d, ako imaš novi limited edišn 5800x3d on vrijedi 400€

9 godina

Jel bi bilo zainteresiranih po 340 bez racuna i garancije? Imam vise kom i bit cu u RH za 2 tjedna...

5 godina
Re: 9800x3d nov zapakiran, retail
Super cijena, nos obzirom na masovna krepavanja bas 9800x3d modela garancija je poželjna..
9 godina
Boris grozni kaže...
Super cijena, nos obzirom na masovna krepavanja bas 9800x3d modela garancija je poželjna..

A ono, sluzbene brojke kazu ispod 1% failure rate.

5 godina
Amd nikad nije davao sluzbene brojke i to je deeeebeli postotak s obzirom koliko ih se javi s krepanim primjerkom na tjednoj bazi samo na reditu gdje su svi ostali.
9 godina
Boris grozni kaže...
Amd nikad nije davao sluzbene brojke i to je deeeebeli postotak s obzirom koliko ih se javi s krepanim primjerkom na tjednoj bazi samo na reditu gdje su svi ostali.

Pa javi se njih 5-6, a proda ih se 1000...

5 godina
Svejedno i Intel je prodavao u najbolje vrijeme 2.5x vise procesora od Amd u njegovo najbolje vrijeme pa ih nije toliko krepavalo niti priblizno...tako da tih necijih 1% su teske gluposti.
7 godina

Nekih 330-340€ je fer cijena za novi zapakirani procesor, kod nas se box verzija krece od 420e na dalje, a to je gotovo 100e razlike sto i nije bas malo.

Sad kome je garancija nebitna ponuda je oke, šanse da krepa su dosta male, eto ja sam bio od onih rijetkih kurceve srece pa mi umro 7800x3d, ja ga probušil i napravil privjesak za Fiću, ko ga j..., to je samo procesor

18 godina
shecky kaže...

eto ja sam bio od onih rijetkih kurceve srece pa mi umro 7800x3d, ja ga probušil i napravil privjesak

Pišanje po sirotinji hehe

LOL: Crobrother
7 godina
Najbrži kaže...
shecky kaže...

eto ja sam bio od onih rijetkih kurceve srece pa mi umro 7800x3d, ja ga probušil i napravil privjesak

Pišanje po sirotinji hehe 

Ma nije druže, al događa se, umro umro, nije vrijedno nervirati se... I opet sam uzeo AMD-ov procesor i opet bez garancije, i ne razmisljam o tome dal ce da krepa sutra ili nece nikada, j... mi se....

18 godina
shecky kaže...

Ma nije druže, al događa se, umro umro, nije vrijedno nervirati se... I opet sam uzeo AMD-ov procesor i opet bez garancije

Koliko sam samo skupocjenih stvari uzeo bez garancije i nikakvih problema...

*knocks on wood*

Anyhow na AMD-u sam od Athlon 64, FX, Ryzen 1st gen, sada na 5xxx i ne planiram upgrade dok ne crkne CPU/MBO na PC-u ili na laptopu. AMD FTW

Zwer54 kaže...

Jel bi bilo zainteresiranih po 340 bez racuna i garancije? Imam vise kom i bit cu u RH za 2 tjedna...

Sjela plaća, kartica istekla u prosincu, aplikaciju nemam jer sam mijenjao mobitel, a banka 200km od mene  Biti će veselo kad krajem godine odem podići karticu i kompletnu penziju 🤑💶🤑

LOL: Crobrother
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice