Miro, da definiramo rokove i ciljeve, pa da za koju godinu izvadimo temu iz prašine i vidimo tko je bio vizionar?
Edit:
Ja recimo ne vjerujem da ću kroz 5 godina, što je prilično dugo za implementaciju nove tehnologije (ako nije Bluetooth
), na kućnoj ili poslovnoj (IT) kanti aktivno koristiti (ne kažem da neće biti instaliran) TS. Tablet kod kuće koristim 90% vremena (u odnosu na kantu), pa sam ipak ovaj edit prešao pisati na komp, jer je lakše pisati po tipkovnici (a i vaš forum nije neka sreća na Androidu).

) i jedna od prvih stvari koja je zapela za oko je dizajn lock ekrana (u kojem btw možeš primati i Skype pozive, što je prije bilo iritantno nemoguće). svajpaš odozgo prema dolje i hop, eto ti kamere preko cijelog zaslona, gdje se zatim možeš fotkat, snimit video (ili druge ako je prisutna i pozadinska kamera) i to uz funkciju timera. genijalno jednostavan trik koji najbolje funkcionira upravo sa touch ekranima, lošije sa mišem, a najgore sa touchpadom. Nova start tipka funkcionira mnogo bolje čak i sa mišem (manje klikova no prije), a umjesto desnog klika mišem dovoljna je jedna gesta (primjerice, malčice duže držanje prsta na start tipci da bi se pristupilo featurima za koje smo u Win7 morali posezati mišem u nekoliko klikova. Pristup searchu je također mnogooo jednostavniji no prije, i u touch modeu (swype odozgo desno prema dolje ili odozdo od dolje, pristup aplikacijama u touch UI-u takodjer vrlo lagan. 
), a kada bi mi samo netko prilazi prstom prema ekranu - lupio bih ga preventivno po ruci! Na takav zaštitnički način se i dan-danas odnosim prema monitorima koje imam priključene na svoj desktop.