Windows 8 dostupan za prednarudžbe

poruka: 34
|
čitano: 4.153
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 dostupan za prednarudžbe".
17 godina
Re: Windows 8 dostupan za prednarudžbe
59,90 eura je upgrade tu u ducanu kod mene i kupil ga budem. Kradem Windowse od kad znam za sebe i 7 koji budem upgrade na 8 je ukraden ali zato bude upgrade legalan ;)
Napravil budem upgrade na 8 jer mislim da su sa 7 odradili odlican posao a preskrt sam da platim punu cijenu sedmice.
Nemam pojma kak izgleda 8, nisam ga probal i ne budem dok ne kupim upgrade.
Ima ko gluplji? ;)

Mislim da je Microsoft zavrijedio tih 59,90.
16 godina
Re: Windows 8 dostupan za prednarudžbe
kizo2703 kaže...
Envy kaže...

Tako je, sitnice koje život znače ;)) Hm.. za punokrvnu 7-cu ne znam kakvo je prženje (predpostavljam da je slično 8-ci) jer ja sam do pojave WDP 8-ce bio na zadnjoj beti 7-ce. 8-ca u Developer i Consumer verzijama nije htjela pržiti +R Verbatim medije (na mojoj Samusng rerni) Release verzija sve radi.

I nije to samo kao te dvije stvari, gro toga je u pitanju.. sitnice na svakom koraku, SkyDrive me oduševlja.. Takodjer sama sinhronizacija sa accountomm i tako. :))

E vidiš ,da si probal punokrvnu verziju OS-a starog tri godine ,videl bi da Osmica nije nikakva svemirska ,hi-tech distribucija ,nego samo tweakana Sedmica s novim Startom i odurnim GUI-jem.

Prženje inače ovisi o driverima i o samoj pržilici - obično ,ako pogledaš opis uređaja piše i koje medije podržavaju.

SkyDrive? Pa SkyDrive aplikacija je već barem 6 mjeseci u opticaju za sve verzije Windowsa od Viste nadalje i za OS X (+ WP ,iP ,Andriod).

Hehe, probao sam na poslu par mjeseci punokrvnu verziju 7-ce i nije se uopće puno razlikovala od zadnje bete, mislim da je ipak glavni uzrok ne prženja +R Verbatimovih medija moja pržilica (iako ima zadnji Firmware), ali eto zanimljivo W8 RP je ispravio taj problem (sa Nerom u XP-u i 7-ci nije bilo nikakvih problema)

Što se tiče aplikacije za SkyDrive, za nju ne znam, mislim ne kao poseban app, ali sam SkyDrive (unutar Hotmail okruženje) koristim od kada se pojavio na tržištu.

Uglavnom, bilo kako bilo, ovaj način u kojem ne samo ide Microsoft nego i način na koji pravi Operativne sisteme, jednostavno mi se i previše sviđa, to su neki djelići mojih iskustva.

l.p. 

16 godina

-update teme.

-pošto smo pisali o brzini (boot..) evo malog updatea iz druge teme. .. koji (čak me iznenađuje vrijeme boota SSD 7-vs-8, na 2:00 videa) zapravo potvrđuje što sam navodio za boot. U drugoj povezanoj temi za potrošnju RAMa itd..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 12:02 (ihush).

0 0 hvala 0
17 godina

ja za par dana dobivam vaoucher za 8micu i samo 15 baksa ce me kostat ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice