Novosti na Bug Onlineu: pretraživanje i arhiva

poruka: 9
|
čitano: 1.923
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novosti na Bug Onlineu: pretraživanje i arhiva".
17 godina
neaktivan

Hvala. Izvrsno.

Pored svih tipičnih ljudskih mana uvijek imate jednu profinjenu liniju da slijedite ideal kvalitete i oko toga gradite svoje koncepte, a to mi se jako sviđa.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 9:13 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to je to što nam je trebalo, svaka čast i mast

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svaka čast za ovo, i usput moram reći da sam bio redoviti posjetnik Vaših stranica sve dok niste počeli raditi ove ogromne izmjene. Prestao sam posjećivati Vaše stranice, nisam se nikako mogao priviknuti. Cijelo sam vrijeme razmišljao: "ma problem je u meni, sigurno su oni i dalje dobri", te se sam se neko vrijeme "silio" da posjećujem stranice i provodim određeno vrijeme. To je urodilo plodom, ponovo je Vaša stranica postala prva stranica koju otvaram kada dolazim na posao, ponovo ste mi Vi postali glavni izvor IT vijesti.

Hvala Vam na Vašem trudu i samo naprijed!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hvala bugovci! pristup arhivi je meni osobno prilično nedostajalo, pogotovo kad je u pitanju bio program tjedna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svaka čast, potrudili ste se. :)

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novosti na Bug Onlineu: pretraživanje i arhiva
svaka čast. pohvalno...
16 godina
neaktivan
zašto se ne napravi naprednija pretraga i na forum? sad se pretražuje samo sadržaj poruke, a dobro bi došla i pretraga naslova tema i autora
17 godina
moderator
jurluk kaže...
zašto se ne napravi naprednija pretraga i na forum? sad se pretražuje samo sadržaj poruke, a dobro bi došla i pretraga naslova tema i autora
 Bit će...
Domagoj
16 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
jurluk kaže...
 Bit će...
 eto super. jedva čekam, a vjerujem da nisam jedini. s uzbuđenjem to isčekujem... Osmijeh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice