Manja prodaja iPhone od očekivane

poruka: 83
|
čitano: 9.146
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Manja prodaja iPhone od očekivane".
15 godina

bilo je i vrijeme

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
45 11 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi se opametili. Galaxy s3 izgleda rastura

39 20 hvala 0
16 godina
odjavljen

Došlo ljudima iz šu*ka u glavu.

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Moj PC  
31 13 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Manja prodaja iPhone od očekivane
stekavo govno rastura? A joj... Kud ode ovaj svijet
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina

Bilo je samo pitanje vremena. I 75% tih uređaja su oni koji će kupiti iPhone/iPad i da Apple baci bombu na njihovu kuću.

Jednostavno je - Androidi su postali fenomenalni. Kupiš kakav god mobitel hoćeš. Pogledajte samo ovogodišnji CES i usporedite jedan od tih uređaja i iPhone-om (koji će cca. isto koštati).

Ne vidim nekakvu specijalnu budučnost iPhone-a. Ako smanje cijenu ili izbace manji/veći iPhone gube karmu. Mislim da trebaju smisliti nešto novo.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA

7 3 hvala 0
12 godina
protjeran

Koliko god Apple iPhone bio superiorno kvalitetan proizvod u odnosu na bagovite Andoid prozivode, bio bi red da ponude nesto novo u svom iOS-u jer je trziste vec zasiceno. Widgets bi jako dobro dosli jer je to jedna od rijetkih prednosti koje Andoid ima

Moj PC  
12 16 hvala 0
15 godina
protjeran
PlayMaker10 kaže...

Nismo se opametili nego nas kriza pogadja {#}{#}

16 godina

Odlična fotografija uz tekst :)))

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
ansha kaže...
PlayMaker10 kaže...

Nismo se opametili nego nas kriza pogadja {#}{#}

Pogle samo kako su se ovi Nexusi rasprodali. xD

Best buy je ponovno u modi.

15 godina

deset puta bolje od bilo kojeg wp {#}

15 godina
protjeran
Shagmans2 kaže...

Koliko god Apple iPhone bio superiorno kvalitetan proizvod u odnosu na bagovite Andoid prozivode, bio bi red da ponude nesto novo u svom iOS-u jer je trziste vec zasiceno. Widgets bi jako dobro dosli jer je to jedna od rijetkih prednosti koje Andoid ima

Ako uvedu widgete - nikad vise apple!

Oni defaultni weather widgeti na skoro svakom androidu su vrhunac kitcha i beskorisnosti a i cuclaju ram koji je na sgs3 dragocjen..

16 godina
ansha kaže...

Oni defaultni weather widgeti na skoro svakom androidu su vrhunac kitcha i beskorisnosti a i cuclaju ram koji je na sgs3 dragocjen..

Znaš, to se da ugasiti sve..možeš imati svoj defaultni "volim hrpu ikonica" stil na androidu {#}

15 godina
protjeran
eevek kaže...
ansha kaže...

Znaš, to se da ugasiti sve..možeš imati svoj defaultni "volim hrpu ikonica" stil na androidu {#}

Naravna stvar, svakome kako mu pase, ako je tebi korisno da znas jel ti toplo/hladno i da li je vani noc, samo izvoli {#}

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
stekavo govno rastura? A joj... Kud ode ovaj svijet

1. nađi jednu prostoriju u kući s čvrstim zidom, dakle ne knauf ni slično

2. makni s glave bilo kakve kape ili slične stvari koje mogu ublažiti udarce

3. udaraj u taj zid minimalno sat vremena

hobi:moj-android.net
15 godina
neaktivan

Neki će reći:

Nema više Stevea.

A šta se slike tiče:

Ako je bilo koji razlog za slabiju prodaju ipad-a/iphonea onda to definitivno nije MS surface,nego vjerojatnije:

1)Android

2)Tržište se malo počelo zasićivati

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon 4 androida i 2 wp7-a preporodio sam se od kad imam iphone 5. Napokon pravi user experince kakv sam oduvijek zelio.Nemoram cekat je*enu minutu da mi se prijavi na skype i 100 drugih gluposti koje sam dozivljavao na androidu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 15:26 (kach).

13 27 hvala 4
17 godina
neaktivan

Od dana kad sam kupio Iphone 5 primjećujem da sam postao pametniji od korisnika svih ostalih mobitela. Povećao mi se i mišićni tonus a žena kaže da se još nešto povećalo. Uglavnom prezadovoljan sam.

A sad vezano za članak, ništa čudno, iphone 5 je korak nazad za apple i tko to ne vidi je slijep. Neću sad ulaziti u polemiku čiji je pape jači.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
15 godina
kach kaže...

Nakon 4 androida i 2 wp7-a preporodio sam se od kad imam iphone 5. Napokon pravi user experince kakv sam oduvijek zelio.Nemoram cekat je*enu minutu da mi se prijavi na skype i 100 drugih gluposti koje sam dozivljavao na androidu.

ne znam kakve si ti to kante od mobitela imao ali ja sa svojim s2 i s3 nikad nisam imao problema i na skype mi se logira doslovno u 5-6 sec {#}{#}

12 godina
protjeran

Pomodnost je prošla ljude,sad gledaju što kvalitetnije i moćnije za što razumniji novac..{#}

8 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
pasko kaže...

ne znam kakve si ti to kante od mobitela imao ali ja sa svojim s2 i s3 nikad nisam imao problema i na skype mi se logira doslovno u 5-6 sec {#}{#}

Ocito je onda bio bug na sluzbenom 4.2.1 androidu ili mozda koirstis samo skype bez mikrosoftovog racuna.

Znate kak je dobro koristit chrome bez imalo laga? Ne znate nit bute znali dok ne probate na iphonu.  Zar nije sramotno da na galaxy nexusu zadnji android 4.2.1("project butter") dual core i 1 gb rama kad otvorim malo zahtjevniji office dokument sa puno texta i slika trza,steka i rusi se..Dok kod frenda taj isti dokument na iphonu 4 radi perfektno,normalno ga otvara i scrolla. Tolko o tome da je iphone govno i smece,bitno je da svi znate srat bezveze.

14 godina

Normalno da će biti manja prodaja, kada su bezobrazno skupi al baš.....

Apple gotivim, al cijene su im fuj.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
dionica uskoro ispod 500 bucksa.. Dobro je i trajalo..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Znate kak je dobro koristit chrome bez imalo laga? Ne znate nit bute znali dok ne probate na iphonu.  Zar nije sramotno da na galaxy nexusu zadnji android 4.2.1("project butter") dual core i 1 gb rama kad otvorim malo zahtjevniji office dokument sa puno texta i slika trza,steka i rusi se..Dok kod frenda taj isti dokument na iphonu 4 radi perfektno,normalno ga otvara i scrolla. Tolko o tome da je iphone govno i smece,bitno je da svi znate srat bezveze.

Kad malo bolje pogledam ovaj tvoj post (podebljani dio citat gore)

i onda pogledam tvoj prethodni post  (podebljani dio citat dolje)

kach kaže...

čovjek se zapita imaš li ti uopće iPhone

dakle umjesto da taj "zahtjevni office dokument" otvoriš na svom iPhonu i pišeš o tim dojmovima

ti gnjaviš prijatelje i taj dokument stavljaš na prijateljev iPhone

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 16:17 (McD).
16 godina
neaktivan
kach kaže...
pasko kaže...

Ocito je onda bio bug na sluzbenom 4.2.1 androidu ili mozda koirstis samo skype bez mikrosoftovog racuna.

Znate kak je dobro koristit chrome bez imalo laga?

Ne znate nit bute znali dok ne probate na iphonu.  Zar nije sramotno da na galaxy nexusu zadnji android 4.2.1("project butter") dual core i 1 gb rama kad otvorim malo zahtjevniji office dokument sa puno texta i slika trza,steka i rusi se..Dok kod frenda taj isti dokument na iphonu 4 radi perfektno,normalno ga otvara i scrolla. Tolko o tome da je iphone govno i smece,bitno je da svi znate srat bezveze.

Znamo, korisitmo ga na androidu.

Znaš ti kak je koristit chrome a da ti ne prikazuje prazan kvadrat umjesto flash videa? Ne znaš.

Malo se smiri, nisi više klinac pa da počinješ svađu rečenicom moj tata je jači od tvog tate.

Odrasti i koristi kaj ti odgovara. ja sam na androidu koji mi najviše odgovara, a radio sam na iosu, wp7.5 i wp8. u valjda ja znam kaj meni odgovara.

meni radi chrome bez laga, radi mi stock browser bez laga, surfanje bez laga. nisam nikakav lag primjetio do sad. jedina aplikacija koja trza je facebook.

hobi:moj-android.net
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 17:16 (nsoul).
17 godina
neaktivan

Ogromno je trziste, ljudi eksperimentiraju, puno je veca raznolikost uredjaja. Android je postao relativno zreo sa 4.21, sve faktori koji utjecu na prodaju (makar moramo cekat izvjesce da bi dobili tocnu brojku). 

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
McD kaže...
kach kaže...

Kad malo bolje pogledam ovaj tvoj post (podebljani dio citat gore)

i onda pogledam tvoj prethodni post  (podebljani dio citat dolje)

kach kaže...

čovjek se zapita imaš li ti uopće iPhone

dakle umjesto da taj "zahtjevni office dokument" otvoriš na svom iPhonu i pišeš o tim dojmovima

ti gnjaviš prijatelje i taj dokument stavljaš na prijateljev iPhone

I tebi je ponekad logika iskljucena?

Pa htio je reci da cak i na iP 4 isti dokument radi bolje nego na Galaxy Nexus sa Androidom 4.2.1

i u pravu je sto se toga tice. nazalost, vecina aplikacija radi se za iOS (jer je tu puno veca lova za developere) pa se onda porta na Android pa imamo istu situaciju ko s konzolama i PC-jem a to je da ista aplikacija puno bolje radi na uredjaju s losijim hardwareom.

no to ne mjenja cinjenicu da je iOS operativni sistem za tukce.

16 godina
ansha kaže...
eevek kaže...
Naravna stvar, svakome kako mu pase, ako je tebi korisno da znas jel ti toplo/hladno i da li je vani noc, samo izvoli {#}

Marginaliziraš jednu jako korisnu stvarčicu kao što su widgeti...widget može biti bilo kakav i prikazivati bilo što.

To što si ti zapeo za vremensku prognozu, to je tvoj problem {#}

15 godina
protjeran
eevek kaže...

Marginaliziraš jednu jako korisnu stvarčicu kao što su widgeti...widget može biti bilo kakav i prikazivati bilo što.

To što si ti zapeo za vremensku prognozu, to je tvoj problem {#}

Nisam ja zapeo za vremensku prognozu nego ovi idioti sta stavljaju svoje skinove na android..{#}

17 godina
Dkc kaže...

Pogle samo kako su se ovi Nexusi rasprodali. xD

Best buy je ponovno u modi.

Interesantno, ni u vipu ni u t-comu ne možeš trenutno dobiti iphone 4, 5...?

15 godina
protjeran
BlueMax kaže...

I tebi je ponekad logika iskljucena?

Pa htio je reci da cak i na iP 4 isti dokument radi bolje nego na Galaxy Nexus sa Androidom 4.2.1

i u pravu je sto se toga tice. nazalost, vecina aplikacija radi se za iOS (jer je tu puno veca lova za developere) pa se onda porta na Android pa imamo istu situaciju ko s konzolama i PC-jem a to je da ista aplikacija puno bolje radi na uredjaju s losijim hardwareom.

no to ne mjenja cinjenicu da je iOS operativni sistem za tukce.

a dobro tu pretjerujes. ios moze to sta moze, i to radi brze (ip5 je kudikamo brzi stroj od sgs3 kojeg imam) i elegantnije od konkurencije. isto tako je cinjenica da ne moze sve sta moze android.

ako je nekome dovoljno ovo sta moze ios, a taj zbog "pritiska okoline" ({#}ovaj forum npr.) izabere android, taj je tukac jer uzima ono sta je za njega objektivno losije.

ja sam trenutno na sgs3 i vrlo rado bi ponovno bio, kako ti kazes - tukac, al eto, sgs3 bio jeftin i ne da mi se doplacivat ~1700kn kad i ovo shljaka... 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice