a gdje to mogu skinut?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne kontam što znači "do 24. ovoga"... čega... mjeseca...?
a gdje to mogu skinut?
hahahaha
pa na windows7.com
Nerazumljivo su Bugovci napisali. Limit broja testera je maknut. Umjesto prijašnjih 2.5 milijuna testera, koji downloadom dobivaju ključ koji aktivira Windows 7 do kolovoza, sada je broj testera pomaknut na onoliko ljudi koliko ih skine u sljedeća 2 tjedna.
Znači isprobajte W7. Skinut ih možete u slj 2 tjedna sa official stranica, a dalje....torrenti, jer MS bi imao preveliko opterećenje servera stalno, a i da naprave hype.
Isprobao... dobro radi.
upravo isprobavam sedmicu i za sada radi odlicno. brza je i nekako osvježavajuća.
ipak, vjerujem da ce izgledati mnogo drugacije ne samo u finalnoj verziji nego i u rc-ovima
Prethodna verzija MS 3 (Mile Stone 3) - radila bolje, bar u području WLAN-a. Naime, na laptopu imam ugrađenu BroadComovu WLAN karticu koja je radia probleme s XP-om, zatim sam instalirao Windows 7 Ultimate, MS 3, Build 6801 i sve je radilo savršeno. Kad je konačno i beta postala aktualna (buld 7000), pomislio sam da će stvari biti samo bolje, kad ono "ćorak". Opet mi ne radi WLAN, i slični problemi kao kod XP-a!!!! No druge stvari su odlične (Jump List, Poboljšani task abr, device management.....pa možda natjream i WLAN da radi...!
najbolji windowsi do sada, i to već u ranijim buildevima