Zambezi FX za 300 dolara

poruka: 48
|
čitano: 6.402
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zambezi FX za 300 dolara".
16 godina
Zambezi FX za 300 dolara

2200 kn za 8 jezgri nije loše.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

17 0 hvala 0
17 godina
Re: Zambezi FX za 300 dolara
Mitch kaže...

Je, i to će si kupiti lik koji misli da su 32 bitni XP-je najbolji windowsi  :)

15 godina
neaktivan
Zambezi FX za 300 dolara

Pa nije ni skupo bas...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zambezi FX za 300 dolara

tek ćemo vidjeti kolika će cijena biti u našim dućanima ...

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Znaci vrijedi pravilo 300 usd = 300 eur. Najs. 600 kn razlike.
17 godina
Mitch kaže...

Ok da no to je neka ciljana cijena, od 300 dolara nije baš precizirano i točna cijena na kraju sumnjam bit ce malo viša sigurno a kod nas zna se kakva če bit ko obično.{#}

Uglavnom isto piše i na ovom dole dijelu stranice u prevodu okvirno ta cijena a kak ce bit na kraju bumo videli kaj drugo.{#}

http://sites.amd.com/us/promo/processors/Pages/fx-rules.aspx

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
odjavljen
Zambezi FX za 300 dolara

Koristim AMD procesore (privatno) već dugo vremena. I slijedeći će sigurno biti AMD. Ali ove puste najave mi već onako poprilično idu na živce. Izdajte procesore, pas mater!

Freak Show Inc.

17 0 hvala 0
16 godina
Zambezi FX za 300 dolara

Pa cijena će bit veča od svakog sadašnjeg gledajuči po klasi,jer sigurno amd neče radit protiv sebe da novi i stari koštaju jednako.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zambezi FX za 300 dolara

cijena ko i i7 2600k. morat će bageri dobro opravdat tu cijenu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ne vidim uopće isplativost/iskoristljivost ovakvih procesora jer uopće na tržištu nema programa za široke mase koje mogu to koristiti, i hrpa programa još uvijek više podržava 32 bitne Windowse nego 64. Ni Adobe-ovi programi ne podržavaju još uvijek 64-bitne sisteme u potpunosti.

14 godina
Zambezi FX za 300 dolara

AMD ce spustit cijene starih. To je sigurno. 8 jezgra je vise za kur**nje nego za potrebu, ali za 3D modelarstvo i tak to ja mislim da ce ovo super doc.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zambezi FX za 300 dolara

Ja si mislim ubost jedan za foldanje. Cro4life ekipa: strepite!

1 0 hvala 0
17 godina
makopos kaže...

Ne vidim uopće isplativost/iskoristljivost ovakvih procesora jer uopće na tržištu nema programa za široke mase koje mogu to koristiti, i hrpa programa još uvijek više podržava 32 bitne Windowse nego 64. Ni Adobe-ovi programi ne podržavaju još uvijek 64-bitne sisteme u potpunosti.

Pa X8 procesor ionak nije za mase, tj veliku vecinu ljudi kaj cu ja kog jarca s njime meni ne treba sigurno ko nit vecini na forumu kak sam vec rekel da ga dobijem badave prodam ga vrlo brzo malo ispod cijene i rješeno. Ima itekak programa koji mogu iskoristi, 8 jezgri vecinom su za profesionalnu upotrebu kaj drugo znaci kome treba tu je plati i nosi pa nek rade sve jezgre jel zato si ga i kupil.{#}{#}

17 godina
odjavljen
Antropofob kaže...

Ja si mislim ubost jedan za foldanje. Cro4life ekipa: strepite!

Čisto sumnjam da će moći kvalitetno parirati i7 procesorima sa 8 logičkih jezgri...

Freak Show Inc.
16 godina
protjeran
Radije 8 fizickih nego logickih...
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
Zambezi FX za 300 dolara

300$ je preporučena cijena, no sasvim sigurno je da će se na tržištu kretati oko 350$(Eura). Dakle cijena negdi oko 2500kn+

I'll be back
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

Intelove i AMD-ove jezgre se ni na koji način nemogu uspoređivati.

I'll be back
16 godina
microman kaže...
grimyHR kaže...

probao si novi amd??????

jokaCRO ingame
17 godina
Zambezi FX za 300 dolara

kaće više izaći, glupe su mi ove vijesti sa cijenom za nešto što izlazi za par mjeseci, bar da neki test ima da vidimo kakav je u usporedbi s konkurencijom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

probao si novi amd??????

LOL. Pa dovoljno je da navodne preformanse tog procesora budu u rangu Šestojezgrenog Gulfiča koji ktome ne djeli efikasnost SB jezgri.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Zambezi FX za 300 dolara

probaj ovo , heherh

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 19:02 (mađioničar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
microman kaže...
red_bull kaže...

probao si novi amd??????

LOL. Pa dovoljno je da navodne preformanse tog procesora budu u rangu Šestojezgrenog Gulfiča koji ktome ne djeli efikasnost SB jezgri.

Pitao sam te dal si probao NOVI amd bulldozer procesor?opet imas problema sa citanjem?

jokaCRO ingame
17 godina
microman kaže...

ne pričaj gluposti, naravno  da mogu, programima koji trebaju čistu matematiku i brzinu jezgara i instrukcija - mp3 i aac enkoder, x264 enkoder, WinRAR, 7zip.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
mađioničar kaže...

probaj ovo , heherh

ajde i ti procitaj sto postas. link i testovi su fake!!

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
microman kaže...

ne pričaj gluposti, naravno  da mogu, programima koji trebaju čistu matematiku i brzinu jezgara i instrukcija - mp3 i aac enkoder, x264 enkoder, WinRAR, 7zip.

I di je tu aktualni i7 2600K sporiji od trenutno najačeg AMD-a 1100T koji usput ima dvije fizičke jezgre više?

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 19:17 (microman).
16 godina
microman kaže...
Father_Dougal kaže...
microman kaže...

I di je tu aktualni i7 2600K sporiji od trenutno jajačeg AMD-a 1100T koji usput ima dvije fizičke jezgre više?

Jos jednom.. jesi li probao novi bulldozer AMD procesor??

jokaCRO ingame
17 godina
red_bull kaže...
microman kaže...
grimyHR kaže...

probao si novi amd??????

Pa nije on mislil na performanse valjda službenu potvrdu cekamo za 30 dana recimo ili malo više,{#} nego na usporedbu arhitekture između SB i Zambezi jer to nema smisla uspoređivat tj jezgre zbog velike razlike u arhitekturi. Recimo jedan X4 SB proc bez Hiper-Threading, i jedan Zambezi X4 proc sa dva Modula po dvije jezgre koje dijele resurse to su Lubenice i Tikve kak to moš uspoređivat nikak ali krajnje performanse za neki iznos love to se jedino i uspoređuje na kraju i to je najbitnije za krajnjeg kupca.{#}

Mislim da ce tu bit najzanimljivije itekak, za veliku vecinu korisnika i5 2400 ili i5 2500k nit jedan nit drugi nemaju Hiper-Threading te njihov odnos prema X4 Zambezi FX-4100.{#}{#}

16 godina
neaktivan
Zambezi FX za 300 dolara

Nisam mislio da će doc dan kada cu se složit sa Rambox-om, al eto čovjek je skužio bit mojeg posta. Zato TU i Hvala.

I'll be back
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

zato sam dodao hehehe part

14 godina
neaktivan
Zambezi FX za 300 dolara

Procesore moš uvijek uspoređivati. Nije bitno na koji je način tehnički napravljen par jezgri kod ovog ili onog. Ali tehnički Bulldozer nije ni približno slično izveden kao Sandy Bridge. Oba su drugačija na svoj način i vidjet ćemo kakve će perfomanse imati.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice