Winter is coming!

poruka: 33
|
čitano: 6.792
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Winter is coming!".
17 godina
odjavljen
Re: Winter is coming!
tomy2105 kaže...

nisam bio svjestan da je površina nestala :(.....

To je bio jedan od preduvjeta ulaska u EU...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
tomy2105 kaže...

Tekst iz orginalnog članka"Što su Sunčeve zrake okomitije na tlo to je veći intenzitet Sunčevog zračenja po jedinici ploštine,"

Može li mi netko objasniti gdje je nestala površina? Znam da se od kad sam ja bio u školi dosta toga promijenilo ali nisam bio svjestan da je površina nestala :(.....

a nije ti bilo čudno "okomitije", pridjev koji nema komparativa jer nešto jest okomito na nešto ili nije? pridjevi jednako ovome su npr. prazan/pun, trudna itd. 

ploština dolazi od ploha, što je morfološki (= tvorba riječi) ispravno u standardnom hrvatskom jeziku (http://hjp.novi-liber.hr/index.php?show=search), a označuje mjerni broj površine. 

sjedi, 1.

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 16:46 (Ajar).
17 godina
neaktivan
Ajar kaže...

a nije ti bilo čudno "okomitije", pridjev koji nema komparativa jer nešto jest okomito na nešto ili nije? pridjevi jednako ovome su npr. prazan/pun, trudna itd. 

Žena koja očekuje blizance je trudnija () od žene koja očekuje jedno dijete.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice