Windows 8 CP dostupan za skidanje zaključana tema

poruka: 854
|
čitano: 125.438
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 CP dostupan za skidanje".
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8 CP dostupan za skidanje
Scorp21 kaže...

Kako da obrišem nešto na skydrive? Stavio sam jednu sliku za probu ali nikako da ju sada obrišem...

Udji na hotmail, loguj se, i tu ju makni ;)

16 godina
Windows 8 CP dostupan za skidanje

Znam za to, mogu maknuti i na mobitelu ali mene zanima kako na Win8... Glupo je ako možeš samo dodavati a ne i brisati.

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Tko si želi "olakšati" restart, gašenje, sleep i dr. može instalirati Power Menu.REGfile tako da desnim klikom na desktop dobije padajući menu:

Power Menu >    

• Sleep
  • Hibernate
  • Restart
  • Shut Down
  • Lock
  • Log Off
  • Switch User

Moj PC  
6 0 hvala 5
13 godina
neaktivan

Windows 8 update {#}

Ace

1 0 hvala 0
15 godina

Ima li netko ideju gdje sam pogriješio da mi niti jedan app-s u metrou ne radi, sa napomenom da sam instalirao win 8 iz win 7. Osmica je pregazila sedmicu i stavila je u old, svi programi i igrice rade osim metroa app-s. Kad kliknem na recimo vrijeme ili fliper zaokrene aplikaciju na puni ekren i vrati se na početnu stranicu, ali aplikacija ne radi.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AceRimmer2012 kaže...

Windows 8 update {#}

Haha u dva dana...

16 godina
odjavljen
igortehno kaže...
AceRimmer2012 kaže...

Windows 8 update {#}

Haha u dva dana...

Što ti to znači?

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
igortehno kaže...
AceRimmer2012 kaže...

Windows 8 update {#}

Haha u dva dana...

Što ti to znači?

Pa pogledaj sliku kod Tončija...

Your PC will automatically restart in 2 days  if you don't restart now...

16 godina
odjavljen

{#}{#}  

13 godina
protjeran
igortehno kaže...
AceRimmer2012 kaže...

Windows 8 update {#}

Haha u dva dana...

To je dobro, a ne loše, da se razumijemo :D

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
15 godina
neaktivan

može pomoć? htio bih isprobat ovo preko virtualne mašine... i uspio sam pokrenut preko virtual pc 2007 ali nakon slike one ribetine mi javi grešku zbog tog što procesor nije 64-bitni

to vjerojatno znači da je cpu te virtualne mašine 32-bitni.. pa jel ima način da isprobam ovo preko virtualne mašine a da ne skidam sad opet 32-bitnu verziju.. možda neki drugi program ili nešto?

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma mene zivcira kaj nece na drugom kompu ni u virtualki raditi kak spada,javlja mi iste greske ko i na laptopu.Odma na defaultnim postavkama krenem instaliravati amd drivere za win8 i nece mi ih ni pokrenuti javi nekakv NSIS error.Wather app,dropbox,chrome ista stvar nista NE RADI.Ovdje sam skinuo 2 puta jedno te istu 32-bitnu verziju,pokrenuo ih na 2 vritualne masine,virtual box=fail,vmware=fail,na laptopu=fail fakat mi nije jasno wtf se desava.Ti isti programi su na DP verziji radili najnormalnije bez greske.Bavim se s tim od kad znam za sebe,ali na ovak glupe neobjasnijve probleme nisam nikad jos naletio.Netko je izgleda sabotirao taj iso file u mikrosoftu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 17:18 (kach).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Ima li netko ideju gdje sam pogriješio da mi niti jedan app-s u metrou ne radi, sa napomenom da sam instalirao win 8 iz win 7. Osmica je pregazila sedmicu i stavila je u old, svi programi i igrice rade osim metroa app-s. Kad kliknem na recimo vrijeme ili fliper zaokrene aplikaciju na puni ekren i vrati se na početnu stranicu, ali aplikacija ne radi.

Jel se spajaš na internet preko Vipovog sticka?

15 godina
filipvk kaže...
Kendo kaže...

Jel se spajaš na internet preko Vipovog sticka?

Ne. Direktno kablom na ruter. 

Kendo
17 godina

Baš mi je milo vidjeti kako ljudi gube minute, sate pa čak i dane da bi dobili "osnovne" funkcije koje su prije bile na klik/dva :) Kao da MS komplicira ne bi li admini dobili više posla pa da teti možeš namjestit background i naplatit jer sama ne zna pronaći :)

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
zbuzanic kaže...

Baš mi je milo vidjeti kako ljudi gube minute, sate pa čak i dane da bi dobili "osnovne" funkcije koje su prije bile na klik/dva :) Kao da MS komplicira ne bi li admini dobili više posla pa da teti možeš namjestit background i naplatit jer sama ne zna pronaći :)

Ne, zapravo je cilj da tom istom adminu ponovno naplati certifikat!

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina
kach kaže...

Netko je izgleda sabotirao taj iso file u mikrosoftu.

Netko je sabotirao taj .iso fajl {#}, a mi svi (kojima Win 8 radi) smo ga od-sabotirali pa nama sada radi...{#}

Mozda ti je problem do przenja ili DVD, jesi probao preko USB?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
14 godina
neaktivan

Ako netko ima vipov stick ZTE MF 652 neka izbjegne Windows 8 CP. Cim se instalira vipov software nijedna Metro aplikacija ne funkcionira. Probao sam sve živo da proradi, instalirao x86 i x64 no ništa od interneta za mene na w8. 

1 0 hvala 0
15 godina

Kako u metro aplikaciji weather promijeniti farenhajte u °C ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
zbuzanic kaže...

Na koje funkcije misliš? Sad sam razmišljao i ne mogu se sjetiti funkcija na koje gubim više nego ranije, a kamoli sate ili dane. Molim te za pomoć.

16 godina
odjavljen
DukeOs kaže...

Kako u metro aplikaciji weather promijeniti farenhajte u °C ?

Metro aplikacije sada imaju zajednički kontekstualni "Charms" izbornik koji se dobije kombinacijom WIN + C tipki ili pomakom miša u desnu stranu ekrana. Svaka Metro aplikacija implementira svoje funkcije izbornika (pored zajedničkih).

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
zbuzanic kaže...

Na koje funkcije misliš? Sad sam razmišljao i ne mogu se sjetiti funkcija na koje gubim više nego ranije, a kamoli sate ili dane. Molim te za pomoć.

Windowsi 8 bi napokon mogli naučiti ljude da koriste tipkovničke kratice, ni ja se ne mogu sjetiti neke funkcije koja je sada dublje zakopana nego na Win7. Nedostak Start menija mi ne znači ništa jer ga ni do sada nisam trebao (Launchy), a i tipkovničke kratice obilato koristim.

16 godina
odjavljen

Metro Start je isto što je bio Start meni, samo s aktivnim ikonama i preko ekrana. 

14 godina

ja ne mogu bez starta, salno sam preko njega ulazio u my pictures, my documents, my computer, control panel, evo i sad ko hajvan pomakinjem mis lijevo na dnu, da udjem u start, sutra il prekosutra ako Bog da, vracam se na Win 7

Had a dream I was king, I woke up still king

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

ja ne mogu bez starta, salno sam preko njega ulazio u my pictures, my documents, my computer, control panel, evo i sad ko hajvan pomakinjem mis lijevo na dnu, da udjem u start, sutra il prekosutra ako Bog da, vracam se na Win 7

Pa kako si prije pokretao start? Zar nisi pomakinjao mis lijevo na dnu na orb?

Ace
13 godina
neaktivan

Super mi je stvar što više ne pit "Jesi li siguran" kad nešto želim obrisat. NAPOKON!!! Naravno da sam siguran. A ako nešto slučajno obrišem mogu otić u kantu i vratit

Ace

6 0 hvala 0
15 godina

Evo oprobao i ja osmicu al sam je prisiljen odma izbrisat, ne rade mi driveri sa sedmice za wireless karticu. I još jedna stvar, jel se nekome dogodilo da mu ne prepozna dvd čitač? Mog nije prepoznao, i to je jedan razlog zašto je brišem.

E sad pitanje...instalirao sam win8 na disk na kojem mi nije win 7, mogu li ja samo formatirati taj disk iz win7 pa maknit win 8 iz boot menu (msconfig, pa onda na boot i izbrisati win8)?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

ja ne mogu bez starta, salno sam preko njega ulazio u my pictures, my documents, my computer, control panel

Zašto jednostavno ne stisneš Win+E?

Control panel ti je na desnom kliku dolje lijevo, znači isto dva klika kao na 7

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 7:20 (nino_z).
15 godina
neaktivan
filipvk kaže...

Ako netko ima vipov stick ZTE MF 652 neka izbjegne Windows 8 CP. Cim se instalira vipov software nijedna Metro aplikacija ne funkcionira. Probao sam sve živo da proradi, instalirao x86 i x64 no ništa od interneta za mene na w8. 

Probaj stavit Mobile Parner,meni radi.

17 godina
AceRimmer2012 kaže...

Super mi je stvar što više ne pit "Jesi li siguran" kad nešto želim obrisat. NAPOKON!!! Naravno da sam siguran. A ako nešto slučajno obrišem mogu otić u kantu i vratit

To si mogao namjestiti i u Win XP i Win 7

bradonja_85 kaže...
E sad pitanje...instalirao sam win8 na disk na kojem mi nije win 7, mogu li ja samo formatirati taj disk iz win7 pa maknit win 8 iz boot menu (msconfig, pa onda na boot i izbrisati win8)?

Mozes slobodno iz Win 7 formatirat disk gdje ti je Win 8 i sredit boot u msconfig.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice