Windows 8 CP dostupan za skidanje zaključana tema

poruka: 854
|
čitano: 125.471
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 CP dostupan za skidanje".
15 godina
protjeran
Re: Windows 8 CP dostupan za skidanje
djigibao kaže...
...probao sam to jucer i nije pomoglo.
Kod tebe radi ili si samo C/P sa neta?

Radi u VMWareu, još trebam probati i full instalaciju.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan
Windows 8 CP dostupan za skidanje

Mene jos uvijek zanima ultra glupo neshvatljivi problem zasto mi na laptopu ne radi google chrome,dropbox i weather app.Jedino kaj mi pada na pamet je da driveri za graficku od laptopa nisu full optimizirani za win8.Neki su ovjde instalirali drivere od graficke za win8 koji su bas za win8 i radi im sve,ocito je onda da je do grafickih drivera za laptop problem jer nevidim nitii jedan drugi razlog zasto ti programi nebi radili.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne radi ni meni to isto, zapravo radi Chrom :) a svi drajveri su sigurno uredno instalirani...

Inace vec mi je jednom zastekao laptop pa sam ga morao na silu ugasit, zatim upalio usao u operu i nakon par minuta opet isto, ponovil se ide Igor nazad na sedmicu... Svidja mi se win8 al ovo me podsjeca kao kad izadje ubuntu pun je bagova, kad prodje 3 mjesca od izlaska isntaliras ga i bozija milina... s obzirom da su jedva par stvari izmjenili, da ustvari svi mi imamo malo preradjeniju win7 ovo je sramota za microsoft...

14 godina
neaktivan

Mene zanima kako pinovati Metro Control Panel na metro start.

Dafuq I just read?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
igortehno kaže...

Ne radi ni meni to isto, zapravo radi Chrom :) a svi drajveri su sigurno uredno instalirani...

Inace vec mi je jednom zastekao laptop pa sam ga morao na silu ugasit, zatim upalio usao u operu i nakon par minuta opet isto, ponovil se ide Igor nazad na sedmicu... Svidja mi se win8 al ovo me podsjeca kao kad izadje ubuntu pun je bagova, kad prodje 3 mjesca od izlaska isntaliras ga i bozija milina... s obzirom da su jedva par stvari izmjenili, da ustvari svi mi imamo malo preradjeniju win7 ovo je sramota za microsoft...

Mozes govorit u svoje ima, a ne globalno jer svima drugima sve radi (a svi smo skinuli istu stvar ili...?).

Vas par tu na temi ima nekih specificnih problema dok je svima ostalima OK.

Ovo govorim zbog nekih novih ljudi koji ce doci na temu i vidjeti samo probleme (posto vas par pise svaki drugi post o svojim problemima), a nece uociti da velikoj vecini sve radi OK bez ikakvih problema.

ANKETA:

29 Win 8 mi radi OK
3 Win 8 mi NE radi OK
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 13:56 (djigibao).
13 godina
neaktivan

Ne može se reći da je mali problem kad ti  najnoviji Windows ne prepozna relatvno novi USB stick za bežičnu mrežu,te kad ti se kompjuter nekontrolirano restarta nakon 1 sekunde gdje ne možeš niti reagirati,niti što popraviti,osim maknuti cijeli sistem.

Nikakva to inovacija nije,samo korak nazad za obične ljude koji teže  za jednostavnošću.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo sam rekao da je sramota da imam maltene preradjeni win7 (nista novo, metro umjesto starta) a on bagovit kod mene i kod nekih iako je sedmica prije radila perfektno, ok znam da je ovo demo, beta il kako vec, al to je sramota... Ionako kad istekne beta verzija, svi cemo se vratit na sedmice (bez obzira sta vi rekli, cast izuzetcima) i cekat da izadje nacin da se instalira win8 bez placanja (kao sto smo svi imali slucaj sa win7 da se ne lazemo) jer da je neko od nas platio win7 150 eur (ne racunam one koji su kupili komp sa win7 na njemu ili one koje se bave tim pa kupuje orginale) ne bi se sad tek tako lako latio da digne win8 a izgubi win7... Ja sam ga eto probao i ostajem na njemu ako me ne bude zezao s tim smrzavanjem (jer zasad sam jedini s tacno tim problemom i tad ne radi task manager jer da radi ni to mi ne bi smetalo) a to sto ne radi weather i neke bla, bla metro aplikacije nije mi toliko vazno, proradice s nekim od updet-ova. Ionako koristim HTC weather koji isto tako lijepo izgleda i radi svoj posao sto je daleko vaznije, zar ne? A sad i nemam pravo puno da se zalim, ovo je beta i tacka. Ok, da skratim, ko god nije a ima zelju nek isproba win8 99% se nece pokajat). A to da nekom nedostaje start, ma dajte ljudi, zasto ste ga koristili? Za gasenje kao i svi drugi!? Ni na kraj pameti mi nije bilo da pljujem po win8 sam sam ga instalirao, sam ga i obrisem ako mi ne bude valjao, ja komp ne gasim 2 puta godisnje i restartujem samo onda kad to moram (uglavnom zbog instalcije) a win8 mi je se restartovao cak 2 puta u par dana, tako da sam samo izneo svoje misljenje...

Godin

Ne može se reći da je mali problem kad ti najnoviji Windows ne prepozna relatvno novi USB stick za bežičnu mrežu,te kad ti se kompjuter nekontrolirano restarta nakon 1 sekunde gdje ne možeš niti reagirati,niti što popraviti,osim maknuti cijeli sistem.
Nikakva to inovacija nije,samo korak nazad za obične ljude koji teže za jednostavnošću.

E otprilike to sam htjeo i ja da kazem... Nisu napravili nista novo da bi dozvolili te greske, nisu gradili sistem iznova, vec prepravljali win7...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 14:08 (igortehno).
15 godina
neaktivan

Ja stvarno ne znam zašto vi kukate u vezi bugova, pa valjda ste znali ste da je ovo beta.

Software in the beta phase will generally have many more bugs in it than completed software, as well as speed/performance issues. 

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ja sam prezdovoljan sa osmicom,izgledom i kak je to sve ljepo zamisljeno da radi.Svjestan sam da svima rade ti programi najnormalnije i uopce ne krivim osmicu zato.Samo me zanima zato ne radi na mom glupom laptopu dell vostro 1015.Zelim nekakvo logicno objasnjenje nista vise,jer dosad za svaki problem sam znao odgovor al ovo mi nejde u glavu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 15:43 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
kach kaže...

Ma ja sam prezdovoljan sa osmicom,izgledom i kak sve radi ljepo i fludino.Svjestan sam da svima rade ti programi najnormalnije i uopce ne krivim osmicu zato.Samo me zanima zato ne radi na mom glupom laptopu dell vostro 1015.Zelim nekakvo logicno objasnjenje nista vise,jer dosad za svaki problem sam znao odgovor al ovo mi nejde u glavu.

jel imaš selektivni sync namješten od prije ili se syncao cijeli dropbox folder?

15 godina
neaktivan

Nemrem ga uopce instalirati u tom je problem:/Aborta mi instalaciju na frisko netaknutoj defaultnoj instalaciji windowsa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 15:44 (kach).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E ovo postaje zanimljivo i ja koristim Dell Vostoro samo A860... Bas zanimljivo, zar ne?

Nego ja ne odustajem i dalje, naime skontao sam da nmg da ocjenim svoj kompijuter u onom indexu, evo slika ispod pa vidite o cemu pricam, do cega je to, da mi mozda ne nedostaje neki driver ili nesto drugo?

15 godina
neaktivan

Predpostavljam da je do graficke jer nije izasao jos kompatibilan driver za Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD.Moguce da je tu taj problem.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da ali kod mene je Intel 965 (GMA) a ne ta... I pise da su mi driveri up to date. I da, ono blokiranje kompa samo od sebe se desilo jos jednom danas, pa sam iskljucio  HomeGroup share i od tada se vise ne restartuje, jest da mi je to minus kad mi ne radi na kompu ali izdrat cu do updeta... Nego u prijasnjim postovima sam procitao da se konacno uz win8 dobija dobar program za rezanje CD-ova i antivirusni program, e sad ja ne vidim nista od tog...???

15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...
djigibao kaže...
...probao sam to jucer i nije pomoglo.
Kod tebe radi ili si samo C/P sa neta?

Radi u VMWareu, još trebam probati i full instalaciju.

Evo SS.

Također otkrio sam još jednu jednostavniju metodu, bez reboota!

Dakle ovako:

1. Namjestiti radnu rezoluciju monitora (moja je FullHD)

2. Otključati Taskbar

3. Prenesti Taskbar gore

4. Desni klik na desktop -> personalise -> odaberite neku temu po volji

(primjetit će te da je watermark tekst pao niže)

5. Vratite Taskbar gdje mu je mjesto i lockajte ga

Eto, jednostavno i bezbolno!

Sličica:

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
13 godina
protjeran

@Don Kihoty Meni radi, hvala. :)

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E ljudi, kako da stavim onaj skydrive folder u favorites, na onim videima sto je MS objavio ima. Evo ovde možete pogledati. http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2012/02/20/connecting-your-apps_2c00_-files_2c00_-pcs-and-devices-to-the-cloud-with-skydrive-and-windows-8.aspx

EDIT: Skydrive umjesto dropboxa.

Dafuq I just read?
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 18:13 (SaidSikiraX).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SaidSikiraX kaže...

E ljudi, kako da stavim onaj dropbox folder u favorites, na onim videima sto je MS objavio ima. Evo ovde možete pogledati. http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2012/02/20/connecting-your-apps_2c00_-files_2c00_-pcs-and-devices-to-the-cloud-with-skydrive-and-windows-8.aspx

Misliš skydrive? Tražio sam prekjučer i uglavnom to još nisu ubacili u windowse. Ubacit će vjerojatno kasnije kroz neki update.

13 godina
protjeran

@Iggx Kako ne? Ako mislimo na istu stvar, ima aplikacija Skydrive.

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
igortehno kaže...

Da ali kod mene je Intel 965 (GMA) a ne ta... I pise da su mi driveri up to date. I da, ono blokiranje kompa samo od sebe se desilo jos jednom danas, pa sam iskljucio  HomeGroup share i od tada se vise ne restartuje, jest da mi je to minus kad mi ne radi na kompu ali izdrat cu do updeta... Nego u prijasnjim postovima sam procitao da se konacno uz win8 dobija dobar program za rezanje CD-ova i antivirusni program, e sad ja ne vidim nista od tog...???

I meni je tako pisalo za moju grafičku(ATI Radeon x1250) na laptopu da je instalirana i da su driveri up to date(što je bilo i točno jer je instaliralo integriranu grafičku)......ugl..i ja sam se zafrkavao oko te grafičke pola dana jer mi je sve drugo bilo okey samo eto nisam mogao nikako namistiti željenu rezoluciju jer mi je bilo na zadanoj i nisam moga ni više ni manje.....i na kraju lijepo odem na stranicu od hp-a(laptop hp compaq 6715b - malo starije ali radi i služi kao da je danas kupljen) skinem drivere za grafičku od viste(ti su najnoviji...hehe) i odem na Properties->Compability>Windows 7->instaliram i radi odlično. I kao što sam napisao u prijašnjim postovima zadovoljan sam sa trenutnom verzijom Windows 8.

P.S. Ako netko ima problema sa grafičkom ili nema drivera za svoj comp neka proba ovo....nadam se da će nekom pomoći

15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

2. Otključati Taskbar

3. Prenesti Taskbar gore

Potvrđeno, meni radi, za razliku od prve metode. 

Unix kaže...

Kako pri startupu automatski otvoriti desktop:

1. Otvoriti Event Viewer
  2. Pod Windows Logs odabrati Applications
  3. Tamo ćete vidjeti Winlogon
  4. Desni klik na to i odaberite Attach Task to this Event
  5. Unesite proizvoljno ime i kliknite Next
  6. Opet kliknite Next
  7. Odaberite Start a program
  8. Pod Program/script unesite ovo (bez navodnika): "C:\Windows\explorer.exe shell:::{3080F90D-D7AD-11D9-BD98-0000947B0257}"
  9. Kliknite Yes, pa Next, pa Finish

Meni ne radi, i uzrokuje značajno duži startup. Alternativne metode (meni prva radi)

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 19:02 (Xanzzu).
17 godina
Galiante kaže...
I meni je tako pisalo za moju grafičku(ATI Radeon x1250) na laptopu da je instalirana i da su driveri up to date(što je bilo i točno jer je instaliralo integriranu grafičku)......ugl..i ja sam se zafrkavao oko te grafičke pola dana jer mi je sve drugo bilo okey samo eto nisam mogao nikako namistiti željenu rezoluciju jer mi je bilo na zadanoj i nisam moga ni više ni manje.....i na kraju lijepo odem na stranicu od hp-a(laptop hp compaq 6715b - malo starije ali radi i služi kao da je danas kupljen) skinem drivere za grafičku od viste(ti su najnoviji...hehe) i odem na Properties->Compability>Windows 7->instaliram i radi odlično. I kao što sam napisao u prijašnjim postovima zadovoljan sam sa trenutnom verzijom Windows 8.

P.S. Ako netko ima problema sa grafičkom ili nema drivera za svoj comp neka proba ovo....nadam se da će nekom pomoći

Ja imam isto jedan stari HP 6715s koji ima HD x1200. Takodjer su mi bili instalirani neki General video driveri i reza je bila 1024x768 (a treba mi 1280x800).

Probavao razne driver i nista, onda sam stavio update manual driver, rekao mu da potrazi na mojoj Win 7 particiji.

Tamo je uredno pronasao driver i sad imam rezoluciju kako spada 1280x800.

(BTW: sve ovo sam vec napisao...jucer, cini mi se)

13 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
..........

Meni ne radi, i uzrokuje značajno duži startup. Alternativne metode (meni prva radi)

Neznam, meni radi :/

S te stranice sam i prepisao tutorial {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 18:52 (Unix).
17 godina
OFF
Dajte malo rezite te citate, ne ovako po pola stranice...LOL
15 godina
neaktivan
trunkxyz kaže...

@Iggx Kako ne? Ako mislimo na istu stvar, ima aplikacija Skydrive.

Samo metro. Nema skydrivea u exploreru.

17 godina
Don Kihoty kaže...
Evo SS.

Dakle ovako:

2. Otključati Taskbar

3. Prenesti Taskbar gore

Eto, jednostavno i bezbolno!

Sličica:

Ta metoda radi sve dok se ne stisne "Next Background" onda se opet sve vraca...barem kod mene...{#}

13 godina
neaktivan

Stara dobra "Sedmica". Dok se oni ne skontaju i ustabile ja ostajem pri njoj. Samo nakon što sam podigao kao primarni sistem, javlja mi da ima 6 update. Nakon toga kod instalacije grafe javlja mi grešku na internet exploreru, a kako su napravili ovaj metro, gotovo sve se otvara pomoću njega, tako da pola stvari ne mogu da otvorim preko metroa. Strpit ću se još malo do finalne verzije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
djigibao kaže...

Ta metoda radi sve dok se ne stisne "Next Background" onda se opet sve vraca...barem kod mene...{#}

Pa namjesti jednu sliku koju hoćeš i to je to. 

17 godina
Znam, ali imam da mi se slike mijenjaju svaka 2-3 sata.
Uglavnom, nije bed.
Ako se odlucim za jednu sliku onda ce bit OK.
Sve u svemu, TNX
16 godina

Kako da obrišem nešto na skydrive? Stavio sam jednu sliku za probu ali nikako da ju sada obrišem...

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice