Windows 7 i Windows 8.1 podržavat će Skylake do 20

poruka: 6
|
čitano: 1.572
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 i Windows 8.1 podržavat će Skylake do 20".
11 godina
protjeran

Mdaaa...  u biti nemam komentar,na ovakve stvari.Samo me podsjete kako smo sitni mi obicni ljudi,koji ovakvima filamo milijarde dolara,kupujemo im velebne palače i vile,i financiramo cure,koje uglavnom mi gledamo samo po slikama i filmovima...Cheers..

9 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Windows 7 i Windows 8.1 podržavat će Skylake d
Lako za intel, no amd bi zbog ovoga moga biti u teskim govnima jer njegov zen cpu ce biti onli win10...
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina

Čekam dobru class action tužbu zbog ovoga. Čovek kupi retail licencu, koja je višestruko skuplja od OEM, baš zato da ne bi bio vezan za PC s kojim je kupljena i njegov životni vek, i onda MS retroaktivno promeni pravila igre.

EDIT: Mada, Win 7 i 8.1 ionako nisu u slobodnoj prodaji, a stari instalacioni mediji ionako nemaju ugrađenu ovu glupost, dakle instalacija bi trebalo da prođe bez problema. Nakon toga, ne verujem da će MS isporučivati killswitch preko updatea, jer bi to bio očigledan kriminal. Da li će sprečavati update Win 7 na, npr, SP1 je pitanje, ali ne bi trebalo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 12:31 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

daj bože da neko nađe neki način da radi na 7 ili 8.1

meni 8.1 zakon..

doduše evo nedavno sam imao neku stranku nije bitno zašto itd ali konfa sa g4400 i sa g3258 na xp.. svi driveri uspješno instalirani :=)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ova DOWZE os je totalno smece... niti ne rade na novim procesorima cccc, suport 0 botova! :D ocaj! OCAJ!!!! ahahahahaha

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Blabla ove se vjerojatno odnosi vise na entrprise segment. Ne mogu oni nista usrat osim ako ne ugrade killswitch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice