WD sa 640 GB na dvije ploče

poruka: 4
|
čitano: 939
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WD sa 640 GB na dvije ploče".
17 godina
neaktivan

Dolazi sa 16GB cache? Nego sto je s ostalim diskovima, proizvodacima s velikom gustocom po ploci? Mislim da je samsung poceo s time. Dugo toga nije bilo kod nas, neznam za sad.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

16GB - Dobar naki cache Osmijeh.Mislim da je ovo thnologija koja ce jako brzo napredovati(gustoca zapisa na HDD-ovima),ali ce biti zasjenjena padom cijena i rastom kapaciteta SSD diskova

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nije moguće 16GB Cache, to se autor zabunio, trebalo je pisati MB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Naravno da nije moguce 16GB cache, bio sam ironican. Mene bas interesira kako ce se rasplest prica oko starih mehanickih diskova i nadolazecih SSD-a koji su sve brzi, jeftiniji i veci. Ne vidim neku posebnu ponudu SSD-a od recimo WD-a, seagatea ili samsunga. Ako ce memorijski diskovi prevladat, onda sadasnji velikani ili zaostaju ili samo cekaju da plasiraju i jace udare na trziste pohrane podataka.

Ovo povecanje gustoce zapisa moze biti ili normalna evolucija tehnologije ili zadnji pokusaj borbe klasicnih HDD-a. Vjerujem dok ce BluRay imat masovniju penetraciju u potrosacko trziste, da ce se i diskovi "dogovorit" medusobno. Do tad koristimo ova brza i tiha rjesenja s 320GB po ploci.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice