UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7

poruka: 458
|
čitano: 42.477
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7".
16 godina
Re: UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7
Mitch kaže...

* * *

Svaka cast....mozes ih zalit, to su isprani mozgovi tako i tako, ali nemojte gledati tu stranu price :D

Ili možda plaćeni mozgovi?

16 godina
Envy kaže...
Mitch kaže...

* * *

Svaka cast....mozes ih zalit, to su isprani mozgovi tako i tako, ali nemojte gledati tu stranu price :D

Ili možda plaćeni mozgovi?

Ha ovi po Americi možda...ali u svim zemljama imaš takvih :D

Pa imam frenda koji je takav...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

Da, Appleovci su ovce, dok mi Androidasi nismo? 

Koliko vi godina imate da tako razmišljate? Ja se kladim da nemate preko 17.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ni blizu ;)

16 godina
Torent kaže...

Ni blizu ;)

Sorry, 15. Sada ok?

17 godina
sardax kaže...

Pa gle. Ja kao Android korisnik priznam da je Android smeće. Da je izbočena kamera na tankom telefonu ultra ružna, da je Android tržište prefragmentirano, da je 99% Android telefona sporo sa ispodprosječnim hardverom, da ne volim TouchWiz, da ne volim kad maknu sdcard, da ne volim microusb kabele loše kvalitete koji se rasklimaju nakon pola godine pa svake sekunde puni i ne puni i tako ... S druge strane Iphone korisnik nikad ne bi rekao niti jednu ružnu stvar o njemu, kao da je zaljubljen u kompaniju. 

Odgovor se nameće sam po sebi.

But how do it know
9 godina
odjavljen
sardax kaže...
Torent kaže...

Ni blizu ;)

Sorry, 15. Sada ok?

Jock, jos dalje ;)

hrvooje kaže...
sardax kaže...

Pa gle. Ja kao Android korisnik priznam da je Android smeće. Da je izbočena kamera na tankom telefonu ultra ružna, da je Android tržište prefragmentirano, da je 99% Android telefona sporo sa ispodprosječnim hardverom, da ne volim TouchWiz, da ne volim kad maknu sdcard, da ne volim microusb kabele loše kvalitete koji se rasklimaju nakon pola godine pa svake sekunde puni i ne puni i tako ... S druge strane Iphone korisnik nikad ne bi rekao niti jednu ružnu stvar o njemu, kao da je zaljubljen u kompaniju. 

Da bi covjek rijec rekao... Hrvooje za precjednika ;) Salu an stranu sve potpisujem....

17 godina
hrvooje kaže...
sardax kaže...

Odgovor je ne kupovat smece. OPO3 sa vrhunskim hardverom i radi savrseno,izbocena kamera a telefon u gumenoj zastiti tako da nije izbocena, fala kcu nema twiz ali nema ni SDCard :( Kabel je vrhunski i mogu ga piknut s koje strane ocu, najbrzi punjac na trzistu a telefon ne explodira. Platio 50% cijene iPhonea i Samsunga.

Kupit telefon za 800 eura ako za 400 ima alternative je just plain stupid. Jedino opravdanje je ako ste se navukli na iOS i Apple ekosustav, u tom slucaju mi vas je zao. Na kraju dana lova je vasa i vasi gusti.

15 godina
hrvooje kaže...
sardax kaže...

Pa ti pričaš uglavnom o sporim android uređajima sa ispodprosječnim hardverom. Lako je reći da je android smeće i da je uređaj smeće ako pričamo o uređaju od 100 dolara, koji stvarno i je smeće i ne bih ga poklonio ni neprijatelju. Dakle androidaš kao takav može za neke od uređaja u android ponudi definitivno priznati da su smeće. Ajfonaš će reći za neki iphone da je smeće možda ako se radi o uređaju starom 5 godina koji se više ne može nositi sa zahtjevima novog ios-a. Za trenutačnu generaciju, pa i za prethpodnu generacijnema šta priznavati da je smeće jer apple ni ne proizvodi spore uređaje sa ispodprosječnim hardverom.

Potpis!
17 godina

@Ezio

Nije mi bed ni na Androidu od 800 € naći manu. Evo S6E mi je skroz nezgodno držati u jednoj ruci, jer kliknem slučajno na rub. iPhone korisnik ne vidi i ne priznaje niti jednu manu svog uredaja

But how do it know
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 16:48 (hrvooje).

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
hrvooje kaže...

@Ezio

Nije mi bed ni na Androidu od 800 € naći manu. Evo S6E mi je skroz nezgodno držati u jednoj ruci, jer kliknem slučajno na rub. iPhone korisnik ne vidi i ne priznaje niti jednu manu svog uredaja

Al nije ni generaliziranje ok a tog je u zadnjih par dana na forumu masa. Tražila se dlaka u jajetu, prozivalo ljude ovcama, snobovima i pederima i što sve ne jer eto - ajfon im je dobar. A dobar je komad telefona i ima mana ko i svaki drugi. A bome nisam baš vidio da su se neke mane negirale - nego eto ljudima jednostavno to nije smetalo pa im i nije neka mana. (npr ppi, bluetooth i ne znam što još). npr Kako mi slanje bluetoothom može bit mana kad sam zadnji puta to radio na k800i? ili PPI, da me jebeš ako ja vidim nekakvu razliku u ekranima (osim u bojama) kod ajfona i kod s7 edge. :/ 

Neki nikako da shvate da ne koriste svi ljudi na isti način telefone i da im neke stvari nisu bitne. I što onda koga boli kuki gdje će on ostavit svoje pare? 95% ljudi tu na forumu zna mane i prednosti i droida, i wpa i iosa - pa valjda zna što želi ili ne želi. Ne treba ga zvati ovcom, pederom i snobom. 

Odnedavno sam droidaš, i to samsungovac... Otjeralo me tamo iTunesi - i to je jedina mana koja je mene ubijala u pojam. Sve ono drugo mi je bilo OK i nije mi falilo tj nisam nikad ni koristio. Jednostavno drugačiji OS i drugačije korištenje OS al na kraju krajeva sve isto i na WP-u, iosu i droidu. Više manje za prosječnog korisnika sve je totalno isto. Čak i cijena flagship uređaja u sva tri tabora... Nije ajfon ništa skuplji u nekoj tarifi od drugih uređaja. 

Mene osobno ne dira niš, što želim to si kupim i koristim. Jedino mi je žao što wp propada jer mi je on najdraži os od sva ova 3. 

Uglavnom, dobro je sve...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Al nije ni generaliziranje ok a tog je u zadnjih par dana na forumu masa. Tražila se dlaka u jajetu, prozivalo ljude ovcama, snobovima i pederima i što sve ne jer eto - ajfon im je dobar. A dobar je komad telefona i ima mana ko i svaki drugi. A bome nisam baš vidio da su se neke mane negirale - nego eto ljudima jednostavno to nije smetalo pa im i nije neka mana. (npr ppi, bluetooth i ne znam što još). npr 1) Kako mi slanje bluetoothom može bit mana kad sam zadnji puta to radio na k800i? ili 2) PPI, da me jebeš ako ja vidim nekakvu razliku u ekranima (osim u bojama) kod ajfona i kod s7 edge. :/ 

Neki nikako da shvate da ne koriste svi ljudi na isti način telefone i da im neke stvari nisu bitne. I što onda koga boli kuki gdje će on ostavit svoje pare? 95% ljudi tu na forumu zna mane i prednosti i droida, i wpa i iosa - pa valjda zna što želi ili ne želi. Ne treba ga zvati ovcom, pederom i snobom. 

Odnedavno sam droidaš, i to samsungovac... Otjeralo me tamo iTunesi - i to je jedina mana koja je mene ubijala u pojam. Sve ono drugo mi je bilo OK i nije mi falilo tj nisam nikad ni koristio. Jednostavno drugačiji OS i drugačije korištenje OS al na kraju krajeva sve isto i na WP-u, iosu i droidu. Više manje za prosječnog korisnika sve je totalno isto. Čak i cijena flagship uređaja u sva tri tabora... Nije ajfon ništa skuplji u nekoj tarifi od drugih uređaja. 

Mene osobno ne dira niš, što želim to si kupim i koristim. Jedino mi je žao što wp propada jer mi je on najdraži os od sva ova 3. 

Uglavnom, dobro je sve...

Tačka broj 1: Pa nisi ni mogao koristiti kasnije kad si prešao na iPhone, ne? Onda si se odvikao pa više nisi svjestan koliko je to dobra funkcija

2: Jesi bio šta kod okuliste u zadnje vrijeme? Ozbiljno, ja vidim ogromnu razliku između iP6 i svog mobitela, a imam istu rezoluciju i veličinu kao S7E. Recimo u browseru sa sitnim tekstom, npr. na ovom forumu kad ga otvoriš u desktop modu u Operi Mobile koja to lijepo renderira u normalnoj veličini. Kao što i sam kažeš, nije svima bitno isto, a meni je jako bitno da mogu imati tako lijep pregled velikog dijela stranice sa sitnim tekstom bez da moram zumirati. A bogami mi je i OLED prirastao srcu.

Pretpostavljam da je dio tvog posta i upućen meni kao "zlom pljuvaču", ali nemam ja ništa protiv, kao što rekoh par puta, ako netko kaže da želi iPhone iz tog i tog razloga, priznaje njegove mane itd. Ali kad mi uletava ekipa sa "iPhone je najbolji najnajsavršeniji mobitel s najboljim ekranom na svijetu na kojem je sve ultrabrzo, ništa se nikad ne ruši, nema nikakvih bugova, nema ni jedne funkcije koja ikome može faliti; Android je nestabilno smeće kojem treba 64 GB RAM-a da bi radio, restarta se svaki dan, sve aplikacije se ruše 5 puta dnevno i nije upotrebljiv out-of-the-box", onda mi je to malo blesavo plus što neki bezočno lažu, jel, pa me savjest tjera da prokomentiram čovjeku da je iOvca.

17 godina

Naravno da im nijedna funkcija ne fali. Upravo ono što sam ranije rekao :) treba li još dokaza

But how do it know

0 0 hvala 0
16 godina
Eto, oko tog famoznog BTa, to je totalno zastarjeli nacin prebacivanja datoteka, a pogotovo velikih. AirDrop je rjesenje koje je toliko jednostavno i savrseno funkcionalno, dok na Androidu je to moguce, ali znatno kompliciranije. FaceTime, daleko ispred konkurencije po pitanju video poziva. Nikakav FB, Hangouts, Skype tome ne mogu konkurirati. Sada je Duo nesto najblize tome, ali i dalje nije ni 70% od FT.

ICloud, 50 GB za 1.2 $/mj, a servisi koji u nas ne rade, to da i ne govorim.

I da, nemam iPhone, imam HTC od 2008, sve flagshipe. Svaki ima mana, kao i prednosti. SD karticu ima, ali mi ne treba. Muziku stremam, slike su na cloudu (losije rjesenje od iClouda po meni), sad kad nema vise HW home tipke na iP7, ne vidim prepreku za preci na njega ako odlucim se maknit sa HTCa (U Android svijetu meni nema alternative HTCu.).

nastavim post kasnije
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
 1) Pa nisi ni mogao koristiti kasnije kad si prešao na iPhone, ne? Onda si se odvikao pa više nisi svjestan koliko je to dobra funkcija

2) Jesi bio šta kod okuliste u zadnje vrijeme? Ozbiljno, ja vidim ogromnu razliku između iP6 i svog mobitela, a imam istu rezoluciju i veličinu kao S7E. Recimo u browseru sa sitnim tekstom, npr. na ovom forumu kad ga otvoriš u desktop modu u Operi Mobile koja to lijepo renderira u normalnoj veličini. Kao što i sam kažeš, nije svima bitno isto, a meni je jako bitno da mogu imati tako lijep pregled velikog dijela stranice sa sitnim tekstom bez da moram zumirati. A bogami mi je i OLED prirastao srcu.

3)Pretpostavljam da je dio tvog posta i upućen meni kao "zlom pljuvaču", ali nemam ja ništa protiv, kao što rekoh par puta, ako netko kaže da želi iPhone iz tog i tog razloga, priznaje njegove mane itd. Ali kad mi uletava ekipa sa "iPhone je najbolji najnajsavršeniji mobitel s najboljim ekranom na svijetu na kojem je sve ultrabrzo, ništa se nikad ne ruši, nema nikakvih bugova, nema ni jedne funkcije koja ikome može faliti; Android je nestabilno smeće kojem treba 64 GB RAM-a da bi radio, restarta se svaki dan, sve aplikacije se ruše 5 puta dnevno i nije upotrebljiv out-of-the-box", onda mi je to malo blesavo plus što neki bezočno lažu, jel, pa me savjest tjera da prokomentiram čovjeku da je iOvca.

1) Od doba tog k800i sam bio i na symbianu (n90i ftw), winmo6, android, wp,android, ajfon i sad opet android... Nisam se ni imao od čega odviknuti. Jednostavno mi to kasnije u životu nikad nije bilo potrebno ali nikad... Pa ni sad.

2) Da nebi na 5"-6" inčnom ekranu surfao po bugu i sličnim stranicama u desktop modu? Po meni, to nema veze sa zdravom pameti - non stop pinchat, zoomat, scrolat itd. Zašto? Aj da stranica nema mobilnu varijantu ali ovako dok ima. Pa nema šanse da to radim i škiljim. Sa vidom mi je sve OK, hvala na brizi, i mišljenja sam da su ove bijesne rezolucije... pa da ima više štete nego koristi.. Na home screenu, u appovima i općenitom korištenju ajfona - pikselizacije nema. 

3) Nije samo tebi.. I meni je jer sam i ja prije bio takav... Sad me boli kuki preko čega ko govori i tipka i najmanji mi je problem posrat nešto što sam kupio a ne valja. A ajfon valja i isto valja ovaj s7e, i lumie...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to
9 godina
odjavljen

A da podijelis sa nama neupucenim u cemu je to toliko bolje rjesenje od zastarjelog bt? Cisto da znamo....Koliko vidim i airdrop koristi bluetooth. Zasto je BT onemugucen kad ga vec imas ali uredno radi preko airdropa? Nece niko prebacivati gb filmova ali za podijeliti sliku ili contact savrsen i brze ti ne treba i najvaznije univerzlana. Radi li airdrop sa svim bluetooth uredjajima? Mozes li preko airdropa prebaciti sliku na win komp? Sta je to na androidu komplikovano. De pojasni malo umjesto moj tata je jaci od tvog...

16 godina
odjavljen
hrvooje kaže...

Naravno da im nijedna funkcija ne fali. Upravo ono što sam ranije rekao :) treba li još dokaza

Aj ne trolaj. Baš me zanima koliko vas koji ste toliki zagovrnici slanja datoteka bluetoothom to i radi... Znači za poslat sliku ili fajl vama se da svaki puta čekat da pronađe uređaj, onda se uvjerit da je to taj, onda ukucat onaj kod za spajanje i tek onda slanje? I to je bolje od maila, mess, whatsappa? Daj me nemoj jebat...

9 godina
neaktivan
skank666 kaže...

2) Da nebi na 5"-6" inčnom ekranu surfao po bugu i sličnim stranicama u desktop mobilnom modu? Po meni, to nema veze sa zdravom pameti - non stop pinchat, zoomat, scrolat itd. Zašto? Aj da stranica nema ima potpuno funkcionalnu mobilnu varijantu ali ovako dok ima. Pa nema šanse da to radim i škiljim. 

There, i fixed it....

A još k tome text wrapping u Operi, itd. ...

Kruha i igala...
16 godina
odjavljen
Torent kaže...

A da podijelis sa nama neupucenim u cemu je to toliko bolje rjesenje od zastarjelog bt? Cisto da znamo....Koliko vidim i airdrop koristi bluetooth. Zasto je BT onemugucen kad ga vec imas ali uredno radi preko airdropa? Nece niko prebacivati gb filmova ali za podijeliti sliku ili contact savrsen i brze ti ne treba i najvaznije univerzlana. Radi li airdrop sa svim bluetooth uredjajima? Mozes li preko airdropa prebaciti sliku na win komp? Sta je to na androidu komplikovano. De pojasni malo umjesto moj tata je jaci od tvog...

I tebi isto:

Aj ne trolaj. Baš me zanima koliko vas koji ste toliki zagovrnici slanja datoteka bluetoothom to i radi... Znači za poslat sliku ili fajl vama se da svaki puta čekat da pronađe uređaj, onda se uvjerit da je to taj, onda ukucat onaj kod za spajanje i tek onda slanje? I to je bolje od maila, mess, whatsappa? Daj me nemoj jebat...

LOL

16 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
skank666 kaže...

2) Da nebi na 5"-6" inčnom ekranu surfao po bugu i sličnim stranicama u desktop mobilnom modu? Po meni, to nema veze sa zdravom pameti - non stop pinchat, zoomat, scrolat itd. Zašto? Aj da stranica nema ima potpuno funkcionalnu mobilnu varijantu ali ovako dok ima. Pa nema šanse da to radim i škiljim. 

There, i fixed it....

A i ti iz pune vreče pičaka izvučeš kurac... Poanta je da sigurno nečeš navigirat na mobitelu, u fullscreenu, na desktop verziji stranici bez da zumiraš.. A nema boga da tako itko surfa...

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
fer-de-lance kaže...
skank666 kaže...

There, i fixed it....

A i ti iz pune vreče pičaka izvučeš kurac... Poanta je da sigurno nečeš navigirat na mobitelu, u fullscreenu, na desktop verziji stranici bez da zumiraš.. A nema boga da tako itko surfa...

Ti se šališ, ne? Tebi je zaista ovaj prikaz k'o na K800i bolji od normalne stranice kao da smo u modernom dobu?

Na Operi ne moraš pinchati da zumiraš, možeš jednim prstom zumirati kako god hoćeš, stisneš jednom i brzo drugi put i držiš i dalje prst na ekranu i pomičeš ga gore dolje, jel. Ako me kužiš.

smiješno smiješno
normalno normalno
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

1) Od doba tog k800i sam bio i na symbianu (n90i ftw), winmo6, android, wp,android, ajfon i sad opet android... Nisam se ni imao od čega odviknuti. Jednostavno mi to kasnije u životu nikad nije bilo potrebno ali nikad... Pa ni sad.

2) Da nebi na 5"-6" inčnom ekranu surfao po bugu i sličnim stranicama u desktop modu? Po meni, to nema veze sa zdravom pameti - non stop pinchat, zoomat, scrolat itd. Zašto? Aj da stranica nema mobilnu varijantu ali ovako dok ima. Pa nema šanse da to radim i škiljim. Sa vidom mi je sve OK, hvala na brizi, i mišljenja sam da su ove bijesne rezolucije... pa da ima više štete nego koristi.. Na home screenu, u appovima i općenitom korištenju ajfona - pikselizacije nema. 

3) Nije samo tebi.. I meni je jer sam i ja prije bio takav... Sad me boli kuki preko čega ko govori i tipka i najmanji mi je problem posrat nešto što sam kupio a ne valja. A ajfon valja i isto valja ovaj s7e, i lumie...

1) Meni bi baš povremeno dobro došlo, a ne da se moram zaje*avati s upisivanjem mail adrese, naknadnim sejvanjem kad mi dođe i drugim glupostima. No ok. Kako god, kao što je Torent puno puta rekao, nije bitno je li strašno korisno ili nije, može biti korisno i nema apsolutno nikakvog smisla da opcija ne postoji uz potpuno funkcionalan softver.

2) Nastavno na prošli post, bože me sačuvaj mobilnih stranica. To je sranje neviđeno, nisam još u životu vidio ni jednu dovoljno dobru da zamijeni desktop varijantu. Baš skrolat moraš 500 puta više kao što se vidi i na mojim screenshotima, u jednom slučaju vidiš 1 (riječima: jedan) post, u drugom 5 (riječima: pet). S desktop siteom dobiješ pregled, u pravilu je dovoljno veliko i za pročitati ako si na miru ili u krevetu, a ako nije, iskoristiš moć jednog prsta ruke i zumiraš dio koji ti treba. Na mobilnom sajtu imaš pogled kao na 2" ekranu, a ne 6" i sve nešto moraš tražiti, stiskati glupe tzv. hamburger botune i slično. Umrijet želim od muke kad mi neki sajt ne dopušta da vidim desktop verziju na mobitelu. Ima pikselizacije. Hvala. Baš sam jučer gledao nazubljenu jabuku tokom updatea na magični iOS 10

3) Sve valja i ništa ne valja. Da nema neslaganja, ne bi ovaj forum postojao. Ovako nam je zabavno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 21:00 (Mirko935).
15 godina
hrvooje kaže...

@Ezio

to se moze nazvati manom ali svjesno si kupio mobitel znajuci za moguce probleme sa edgeom. I ja sam se naslusao prica kako je edge zbog toga los ali svejedno sam kupio s7e jer mi se svidja i ima veci ekran od obicnog s7. Tu i tamo mi se dogodi da slucajno kliknem na rub, ali mob je toliko dobar da bih to slucajno klikanje mogao zanemariti cak i da se dogadja cesce. Tako je i sa ajfonom. Nekome ce neka sitnica biti ogromna mana i pljuvat ce po mobu ali vecini to ne smeta i veselo koriste mobitel. Zasto bi oni ikome morali "priznati" da im mob ne valja?

Potpis!
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
hrvooje kaže...

@Ezio

to se moze nazvati manom ali svjesno si kupio mobitel znajuci za moguce probleme sa edgeom. I ja sam se naslusao prica kako je edge zbog toga los ali svejedno sam kupio s7e jer mi se svidja i ima veci ekran od obicnog s7. Tu i tamo mi se dogodi da slucajno kliknem na rub, ali mob je toliko dobar da bih to slucajno klikanje mogao zanemariti cak i da se dogadja cesce. Tako je i sa ajfonom. Nekome ce neka sitnica biti ogromna mana i pljuvat ce po mobu ali vecini to ne smeta i veselo koriste mobitel. Zasto bi oni ikome morali "priznati" da im mob ne valja?

Meni se zaobljeni rub baš počeo jako sviđati, ne znam uopće zašto, nije da dodaje neku bitnu funkcionalnost. Doduše, na Privu je dosta manje zaobljenje ako se ne varam, ali definitivno mislim da će mi sljedeći mobitel za godinu-dvije biti S9 Edge, ili 10, ovisi koliko ovaj poživi.  Osim ako BlackBerry izda kakvog dobrog qwerty nasljednika, onda ipak ništa od Samsunga.

15 godina
Mirko935 kaže...

Ti se šališ, ne? Tebi je zaista ovaj prikaz k'o na K800i bolji od normalne stranice kao da smo u modernom dobu?

Na Operi ne moraš pinchati da zumiraš, možeš jednim prstom zumirati kako god hoćeš, stisneš jednom i brzo drugi put i držiš i dalje prst na ekranu i pomičeš ga gore dolje, jel. Ako me kužiš.

ova funkcija postoji odavno i u chromeu. Mislim da je bila i u safariu kad sam ga zadnji put koristio daleke 2012.

Potpis!
15 godina

Briga me jel netko voli iPhone ili Android, za svoje pare (ili tatine, ženine, puničine) moš što oš kupovat. Osobno preferiram Android. iPhone ne zato jer je meni preskup,nije da ga ne bih mogao kupiti ali mi je glupo davat keku eura za mobitel koji slučajno ispadne iz ruke i onda, što onda? Ne samo iPhone nego bilo koji tako skupi mobitel. Osobno ne volim kod iPhona što su svi isti i svi imaju isti OS i četvorka i petica i sedmica i vjerovatno i destka. I ne sviđa mi se što ti je kod applea sve nekako nametnuto, nema kustomizacije, nema slobode nego sve nekako po ps-u te neki itune pa icloudi pa nemoš ništa, dok na androidu moš što oš i to ga ne moraš rotati, iako ja svaki moj mobitel rotam i poskidam sav bloteware što mi smeta i cica bateriju i minjam romove itd itd..

Ali niti malo me ne smeta kad vidim da netko ima iPhone, upravo suprotno jer mi je drago da netko ima ono što želi imat. Ja iPhone? Ne hvala.

Zadar živi vječno!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Za taj mess i whatsapp moraš imat račun, ako tu misliš na te društvene mreže. Dakle to bi išlo ovako nekako: imaš viber? Ne, a ti snapchat? Ne, a ti whatsapp? Ne a ti instagram? Jesi čuo za wire? Sad ću ga instalirati pa ću nagovorit prijatelje iz razreda da se priključe! 

Gle, neki ljudi ne sudjeluju na društvenim mrežama, pa čak ni Facebooku, nevjerojatno, ali istinito. Npr. ja.

Neki dan na treningu s klincima i jedna mama uslika grupnu sliku. Kažem ja da mi prebaci, a ona će jesam li upalio Bluetooth? Air, facetime postoje samo u Apple ekosistemu, kako ćeš komunicirati van njega? 

Nemali puta sam ljudima na iPhone slike slao MMS-om

*Ja nikad nisam surfao bug.hr-om u mobilnom modu. Dobro možda samo na početku kad su sili to. Sad se više ne nudi fala gnjurcu

But how do it know
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 21:43 (hrvooje).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Mirko935 kaže...

ova funkcija postoji odavno i u chromeu. Mislim da je bila i u safariu kad sam ga zadnji put koristio daleke 2012.

Na Androidu funkcionira to na dosta mjesta. Na Safariju neće. Opet će se ljutiti iPhoneovci sad na mene kad kažem da nema ni te funkcije i da mislim da je to loše. :(

Btw, vi koji koristite mobilne stranice, šta vam ne fale funkcije? Npr. tu na forumu, koliko vidim nema ni citiranja ni formatiranja ni ubacivanja slika gdje želiš u post ni ničeg drugog pametnog. 

9 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

Neki dan na treningu s klincima i jedna mama uslika grupnu sliku. Kažem ja da mi prebaci, a ona će jesam li upalio Bluetooth?

Malo detalja, molim lijepo

Junior kategorija na treningu, tj. MILF tri banke, ili?

Kruha i igala...
9 godina
odjavljen

Ccccc mi ovdje ozbiljno pricamo a ti MILF.... cccccccccccccccc I odak je 3 banke milf??????????? ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice