Uklanjanje IE-a nije dovoljno

poruka: 620
|
čitano: 253.469
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uklanjanje IE-a nije dovoljno".
17 godina
neaktivan
RE: Uklanjanje IE-a nije dovoljno
M_dipl. kaže...

Pa zar stvarno više ima smisla o ovome raspravljati. Veliki je brat 100% u pravu, to što naxeem smatra da je browser sastvani dio OS (a nije) je njegova stvar, to što se netko ne želi nimalo potruditi dodatno je također stvar dotične osobe. Ovaj je zakon pošten i pravedan jer bezrezervno štiti korisnika (pa makar i protiv njegove volje). Ako nekome nije jasno što kako i zašto upućujem Vas sve na svoje postove i postove Velikog brata od prije nekoliko strana (sam kraj 15. strane je moj za koji smatram da i više nego dovoljno objašnjava stvari).

Ja studiram i radim tri posla i uz to se želim i zabavljati i živjeti. Nabavljati browser naknadno nakon instalacije OS-a je gubitak vremena, a meni je moje vrijeme jako, jako skupo i živo mi se **** za poslovne probleme alternativnih browsera. Trudi se naknadno ako ti se trudi i ako imaš vremena na bacanje. Nađi posao pa ćeš vidjeti kako je to kad moraš izgubiti sat vremena da bi nekako pogledao vijesti. Koja debilana. Da mi se trudi, reinstalirao bih Windowse svako jutro uz kavu. I ne, NE ŽELIM drugi browser. Želim pogledati vijesti.com dok jedem burek i ne interesira me čime ga gledam niti čiji je.

File manager, web browser, mail klijent, uređivač teksta (osnovni), kalkulator, player za video i glazbu, defragmenter, CD/DVD burner i foto preglednik očekujem u OS-u ugrađeno i besplatno, isto kao što u autu očekujem volan, kotače, mjenjač, sjedala, sirenu, svjetla, rupu za punjač mobitela, brisače, radio, player i sl.

Ovo isključivanje pretraživača je identično kao da u autima izbace npr. CD/DVD player je Kenwood želi progurati svoj - WTF?! FUCK OFF! - Želim CD/DVD player i apsolutno me ne interesira čiji je. Ako ga poželim promijeniti - super, zamijenit ću ga sam ali ne želim auto bez toga.

Da ne budem prost, ali na kuću su mi se popeli ti koji žele zaštititi mene i moje interese.

Veliki Brat kaže...
kizo2703 kaže...

Iskreno - ja se samo ovdje dobro zabavljam na račun "pravovjernika"! To kaj neko cijeli ovaj cirkus oko IE-a tak ozbiljno shvaća je njegov problem.

Simpatično, ali mene ovo nimalo ne zabavlja, dapače. Brine me što živim u državi koja se bliži bankrotu, u kapitalističkom svijetu s ljudima koji ne razumiju kapitalizam niti svoju ulogu kao potrošača u njemu. Uz sugrađane koji su potpuno nesvjesni svoje moći, odgovornosti i beneficija. Da, treba znati živjeti u kapitalizmu, to nije 'Božje sjeme, pa da ti ga netko da', kako nam je pjevao Johhny Štulić... :(

Da, da... zvučiš k'o komunistička propaganda s počekta 80-tih...

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Pa zar stvarno više ima smisla o ovome raspravljati. Veliki je brat 100% u pravu, to što naxeem smatra da je browser sastvani dio OS (a nije) je njegova stvar, to što se netko ne želi nimalo potruditi dodatno je također stvar dotične osobe. Ovaj je zakon pošten i pravedan jer bezrezervno štiti korisnika (pa makar i protiv njegove volje). Ako nekome nije jasno što kako i zašto upućujem Vas sve na svoje postove i postove Velikog brata od prije nekoliko strana (sam kraj 15. strane je moj za koji smatram da i više nego dovoljno objašnjava stvari).

EDIT: primijetio sam da mi post djeluje pomalo ljutito, to je slučajno i ispričavam se unaprijed za mogući nesporazum ili pak povredu nečijih osjećaja, pozdrav!

Zakaj ne bi imalo smisla odgovorit na demagogiju! Sveta EU će me spasit od vražjih amerikanaca!

Po petstoti put :Ako nešto platim 320€(jel to je EU cijena ,kod nas u HR će sigurno bit i veća)  neću se trudit i hoću to kompletno ,ko i svaki drugi takav proizvod na tržištu.

Veliki Brat kaže...

Simpatično, ali mene ovo nimalo ne zabavlja, dapače. Brine me što živim u državi koja se bliži bankrotu, u kapitalističkom svijetu s ljudima koji ne razumiju kapitalizam niti svoju ulogu kao potrošača u njemu. Uz sugrađane koji su potpuno nesvjesni svoje moći, odgovornosti i beneficija. Da, treba znati živjeti u kapitalizmu, to nije 'Božje sjeme, pa da ti ga netko da', kako nam je pjevao Johhny Štulić... :(

To je tvoj problem ,digni revoluciju.

Jako dobro sam svjestan svoje moći ,odgovornosti i benificija!I zato i hoću da mi proizvod bude onakav kakav ja hoću!

I ja hoću imat izbor i biram Windows 7 kompletan!!

To je kapitalizam i život u njemu - pravo na izbor!!

I'm so tired...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@Kizo2703

Ako ti ne odgovaraju zakoni EU onda se preseli u onaj ostatak svjeta gdje vrijede zakoni koji tebi odgovaraju, gde Windowsi dolaze sa IE i mirna Bosna

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 11:29 (Kant).
17 godina
neaktivan
Kant kaže...

@Kizo2703

Ako ti ne odgovaraju zakoni EU onda se preseli u onaj ostatak svjeta gdje vrijede zakoni koji tebi odgovaraju, gde Windowsi dolaze sa IE i mirna Bosna

Ne ide to tako. Običaj je da se mijenjaju zakoni; pitanje je samo čija kritična masa se prije skupi.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
naxeem kaže...
Da mi se trudi, reinstalirao bih Windowse svako jutro uz kavu.

Eto - i sam kažeš da ti se ne da instalirati OS svako malo. Extra instalaciju browsera moraš obaviti jednom, nakon instalacije OS-a. Kakav dodatan trud?

naxeem kaže...
I ne, NE ŽELIM drugi browser. Želim pogledati vijesti.com dok jedem burek i ne interesira me čime ga gledam niti čiji je.

Upravo ovo što si napisao MS iskorištava u sklopu svog monopolističkog položaja. Upravo zato postoje zakoni koji štite tržište i, vjerovao ili ne, i tebe kao sudionika tog tržišta. I upravo to je ono na što MS mora pristati ako želi poslovati u skladu sa zakonom.

naxeem kaže...
File manager, web browser, mail klijent, uređivač teksta (osnovni), kalkulator, player za video i glazbu, defragmenter, CD/DVD burner i foto preglednik očekujem u OS-u ugrađeno i besplatno, isto kao što u autu očekujem volan, kotače, mjenjač, sjedala, sirenu, svjetla, rupu za punjač mobitela, brisače, radio, player i sl.

Ovo isključivanje pretraživača je identično kao da u autima izbace npr. CD/DVD player je Kenwood želi progurati svoj - WTF?! FUCK OFF! - Želim CD/DVD player i apsolutno me ne interesira čiji je. Ako ga poželim promijeniti - super, zamijenit ću ga sam ali ne želim auto bez toga.

Ovo nema apsolutno nikakve veze s auto industrijom. Nit jedan proizvođač automobila nema monopolistički položaj na tržištu, niti proizvodi svoje autoradije, klime i ostalo. Sve su to dijelovi trećih strana ugrađeni u konačan proizvod temeljem nekakvih uvjeta.

naxeem kaže...
Veliki Brat kaže...
kizo2703 kaže...

Iskreno - ja se samo ovdje dobro zabavljam na račun "pravovjernika"! To kaj neko cijeli ovaj cirkus oko IE-a tak ozbiljno shvaća je njegov problem.

Da, da... zvučiš k'o komunistička propaganda s počekta 80-tih...

Ne, zvučim kao osoba koju brine što se događa oko nje, zvučim kao osoba svjesna što nosi moje pravo glasa na izborima; nema demokracije bez informiranog i samosvjesnog glasača. I ja sam se kao mali čudio što moj tata gleda dnevnik i jako je dosadan, ali danas imam nešto više godina i nešto više odgovornosti prema društvu u kojem živim...

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan

eto, upravo mi je drago što će sada MS fanboysi morat uložit "dragocjeno vrijeme" na instalaciju svog omiljenog browsera

ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro ,ja ništa ne razumijem?!

Pa ja baš hoću sam izabrat! Hoću ono kaj sam platil! Hoću sam izabrat koji browser ću stavit kad završim sa instalacijom OS-a. To je kod Sedmice kakva je sada u RC verziji gotovo za 15 -20 minuta i onda ću radit kaj hoću. To je sve kaj tražim.

I kakav to j***i paket ako je browser (bilo koji) integriran u instalaciju OS-a? Koliko ja znam ,svi OS-ovi imaju nekakav browser! Da znam ,ovo je Windows ,M$ je monopolist ,bla ,bla ,bla.

Ne treba mi država ili naddržava kao EU da mi određuje kak ću ja koristit svoj PC. I to je moj izbor! I zdravo!!!

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 18:13 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@ M_dpl. i  Veliki Brate

teško je to njima objasniti, pogledate koliko strane je do sada došlo i još nisu shvatili. To je isto kao da Amišu kažes da dođe u Europu a on će krenuti s kolima umjesto Avionom.

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
I to je moj izbor! I zdravo!!!

zdravo!!!

ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 14:08 ((s)izgoreo).
16 godina

@linuxuser, dal' fedora ima browser na instalacijskom mediju? možda se nudi IE kao opcija?.. (odmah mijenjam distru.)

btw amiši su nekako ipak stigli do amerike, možda pješice za vrijeme suše preko aljaske... može i kolima, samo ih ukrca na brod-trajekt.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

U Golfove su ugrađivali Blaupunkt radio kazetofone - da ih tužimo jer nismo mogli birat hoćemo Panasonica ili JVC?-)

Gle stvar je jednostavna i ovakva:

Reketu su državne institucije sklonije nekad od mafije - pa zašto ne ako se može otresti dosta perja a s tim da koristiš kompanijama na svom području.

Nema tu neke posebne potrebe za fair playom.

16 godina
neaktivan

Nisam citao prijasnje postove, ali ovo se odnosi na naslov....Ima ljudi koji neaju pojma o racunalima i zato se koriste IE-om...Neznaju instalirat drugi preglednik, ili im ne treba, zato bi trebali ostavit IE, a ko zeli moze si josh dodatno instalirat bilo koji drugi browser....

http://zerocool12.radiostream321.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da će i u Europi Sedmica biti s Internet Explorerom. Microsoft je uputio novi prijedlog Europskoj Uniji, a po kojem bi Windowsi 7 imali uključen IE, ali bi se korisnicima prikazao izbornik ('ballot screen') pomoću kojeg bi mogli, ukoliko žele,  skinuti i instalirati konkurentske internetske preglednike i postaviti neki od njih kao glavni, te isključiti Internet Explorer ako žele.

Također, OEM proizvođači računala bi mogli isporučivati računala sa instaliranim bilo kojim preglednikom kao glavnim, a mogli bi i maknuti Internet Explorer ukoliko to žele.

Microsoft Proposal to European Commission

Antitrust: Commission welcomes new Microsoft proposals on Microsoft Internet Explorer and Interoperability 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
klimama kaže...

Izgleda da će i u Europi Sedmica biti s Internet Explorerom. Microsoft je uputio novi prijedlog Europskoj Uniji, a po kojem bi Windowsi 7 imali uključen IE, ali bi se korisnicima prikazao izbornik ('ballot screen') pomoću kojeg bi mogli, ukoliko žele,  skinuti i instalirati konkurentske internetske preglednike i postaviti neki od njih kao glavni, te isključiti Internet Explorer ako žele.

Također, OEM proizvođači računala bi mogli isporučivati računala sa instaliranim bilo kojim preglednikom kao glavnim, a mogli bi i maknuti Internet Explorer ukoliko to žele.

Microsoft Proposal to European Commission

Antitrust: Commission welcomes new Microsoft proposals on Microsoft Internet Explorer and Interoperability 

E tako treba biti, na visti se tako i prikazuju i antivirusi, on ti predloži Norton, F-secure, AVG bla bla bla. 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
17 godina

još se vuče rasprava, do 20 strana čak

a je smo i mi budale oko čega se prepiremo, branimo Microsoft, napadamo ih

ima li koristi?

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 21:44 (ivoleko).

0 0 hvala 0
16 godina
ivoleko kaže...

još se vuče rasprava, do 20 strana čak

a je smo i mi budale oko čega se prepiremo, branimo Microsoft, napadamo ih

ima li koristi?

koristi, naravno nema. Ovak se bar lijepo svađamo, zanimljivije je. Ponekad čak naučimo nešto novo, rijeđe korisno ali ipak...

Obrnuto, da je sve k'o u raju, ptice, cvijeće, hari krišna... užas od dosade.

pozz.

16 godina
neaktivan

Ljudi ,novosti iz EU!! Hoćemo li i to doživjeti?! KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Unbundling would foster a competitive market, increase consumer choice and reduce prices.

Molim? A koji to izbor postoji? Izlanuo se Mac OS nemogu instalirati na obican PC, Linux mi nema podrsku za mnogo toga sto meni treba, sta jos preostaje od izbora?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-stara tema ponovo ... -update, IE ostaje. Ballot screan.

@post iznad, da, 'izbor' nije stvar izbora.... (sličnost s političarima?)

16 godina
neaktivan

Isto to je većina nas imala na umu. Ballot Screen je najbolje rješenje.

I want to believe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M_dipl. kaže...
..

Odlučio sam ovdje odgovoriti sad na ovo, a ako će se razviti rasprava lako se prebacimo na staru temu "uklanjanje IE-a nije dovoljno". Dobro, od samog se početka ne  možemo složiti oko ovoga, evo kako ja gledam na to. Smatram da je ballot screen i više nego dovoljan, ali uz jednu zamjerku. Da se razumijemo, Mozilla je stvarno pretjerala sa ovime, ali u jednom detalju su u pravu (iako sigurno iz čisto grabežljivih pobuda) - nije u redu da se ostali browseri trebaju downloadati a IE se direktno instalira, jer se opet događa da će apatični korisnik ići linijom manjeg otpora, što je, uostalom i bio sonovni problem (jer korisnika se štiti makar i protiv njegove volje). Eto, to je moj stav, dakle nije u redu da se uopće idu žaliti jer su već prešli granicu dobrog ukusa, ali kad smo već dobili taj ballot screen onda bi isti trebao biti napravljen da nudi jednaku priliku svakom browseru.

Eto, sad je i ovdje evidentirano...

wtf? nije u redu? što nije u redu? nek mozila napravi svoj OS ili barem distru, kao chrome, kao Mac/OSX... -problem nekom nešto downloadati?

-Kako se distribuirao Nero? Dolazio je CD s kupljenim snimačem.

-Dali korisnici uopće razmišljaju što je potrebno da bi se legalno nešto tuđe distribuiralo? Dali bi recimo Mozila mogla od MSa tražiti nova, jer je 'pomogla' prodaju windowsa? -Kako dokazati da je/nije??

Pravno, tehnički pa i logički, MS nesmije, nemože i neće staviti tuđi software na svoj CD. Da je cilj bio 'ravnopravnost' ostalo bi se na izbacivanju ie-a. Cilj je možda, da MS postane distributer drugim firmama? Dali onda MS ima pravo tražiti naknadu od Mozile? Pravno DA! Pogotovo u sliučaju da je prisiljen distribuirati... Pošto je EU komisija ta koja donosi odluku, može biti odgovorna (EU) prema obje strane za ''naknadu štete''...

Zašto se korisnika smatra 'zombijem'? Kako su korisnici do sad uopće preživjeli monopolistički browser?

4 0 hvala 0
16 godina
M_dipl. kaže...
..

Nitko ne govori o distribuciji mozille već o jednakim uvjetima, tj. da su svu browseri dostupni ZA DOWNLOAD, a ne da je jedan već tu pa traje minutu instalirati ga a drugog se treba skinuti pa traje par minuta, a ja kao korisnik nemam sad internet ili mi se ne da čekati i onda konformistički odlučim ostati uz IE. Gledaj, nemam ja ništa protiv IE-a, upravo sad pišem s njega, ali ako je svrha svega ovoga bila ravnopravna tržišna pozicija, onda neka tako zaista i bude.

.. - gledaj, nemam ništa protiv FFa, upravo pišem s njega, (ubuntu). ... i što sad? :))

-Da, za ravnopravnost bi svakog trebalo downloadati. -Reci to EU komisiji. MS je već pristao na verziju BEZ ie-a. S druge strane, kakve veze ima ravnopravnost, s vlasnikom OSa i opcijama koje dobiješ u instalaciji? I do sad je (ne)ravnopravnost posotjala, nitko nije dizao prašinu u vezi tog... -i onda se netko sjetio....

-Zašto bi ostanak na IE-u bio konformizam? Zašto je konformizam negativan? Nakraju kupio si ga (koliko god da je besplatan...) -moj izbor, ne tamo neke komisije! -Argument ''.. nemam sad internet''... -koji je smisao browsera?

.. ''nitko ne govori o distribuciji mozile..'' -kako se naziva ako je na mediju nego distribucija? Dilanje?

-Dva proizvoda nikad na tržištu nemogu imati istu poziciju, čak i da je vlasnik isti, ili sam poriizvod (Ariel, na drugom držištu druga cijena i kvaliteta?). dodaj toj formuli nepoznati broj proizvođaća, svakakve kvalitete nedostatak standarda ..- ništa od tog.

btw. zapravo nisam ni za-protiv.. sve ovo je tako beskorisno ali zanimljivo. Važnije je tipkanje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Nitko ne govori o distribuciji mozille već o jednakim uvjetima, tj. da su svu browseri dostupni ZA DOWNLOAD, a ne da je jedan već tu pa traje minutu instalirati ga a drugog se treba skinuti pa traje par minuta, a ja kao korisnik nemam sad internet ili mi se ne da čekati i onda konformistički odlučim ostati uz IE. Gledaj, nemam ja ništa protiv IE-a, upravo sad pišem s njega, ali ako je svrha svega ovoga bila ravnopravna tržišna pozicija, onda neka tako zaista i bude.

Tvoje filozofiranje o jednakim uvjetima više stvarno nema smisla u današnjem vremenu kad download 10 mb traje 30 sekundi ,a za namještanje postavki sistema nakon clean installa ti treba ,recimo ,sat ili dva plus instalacija programa.

Nije bilo dobro kad je predloženo izbacivanje IE-a ,sad opet nije dobro sa ballot screenom ,neki su se ovdje na forumu žalili da zašto nema mail clienta ili Messengera u Sedmici?!

Ovaj Mozillin potez smrdi samo na jedno - pokušaj da se zaustavi izdavanje Sedmice 22.10. Ko zapravo stoji iza toga još ćemo vidjet ,a razlog sigurno nisu jednaki uvjeti i zato je ponovna rasprava o tome totalno passe!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M_dipl. kaže...
ihush kaže...

Da, za ravnopravnost bi svakog trebalo downloadati.

Zašto bi ostanak na IE-u bio konformizam? Zašto je konformizam negativan?

''nitko ne govori o distribuciji mozile..'' -kako se naziva ako je na mediju nego distribucija? Dilanje?

Prvo stoji, drugo je samoočito koji je odgovor, naravno da je konformizam što sam već i objasnio, a to da je konformizam negativan ne moram valjda argumentirati. Što se trećeg tiče samo sam htio reći da nitko (ni u originalnom članku) nije spominjao distribuciju mozille ili nekog drugog browsera sa IE-om, nego mogućnost downloada svih, i to je sve.

-bunika djeluje? Moja moć uvjeravanja ima granica. Jednostavnije je složiti se s tvoim argumenatima. Slažem se, bravo, evo sad uz pomoć EU komisije i ostalih dušebrižnika imamo (fanfare---tratattaaa) mogućnost downloada!. yuppie!

enijvej, keep on. (bez ljutnje, jer tema je bolja od cijene goriva)

0 0 hvala 0
17 godina

A zasto bi netko uopce htio instalirati smece od FF uz IE8?

Failure is always an option...
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ne razumijem u čemu je problem, kada kažem "mogućnost downloada svih" mislim da bi svi browseri (dakle u ballot screenu) trebali biti dostupni za download na jednak način pod jednakim uvjetima, tj. da IE nebi smio biti u privilegiranoj poziciji da se instalira dvostruko brže jer je već tu na DVD-u. Probaj biti malo konkretniji jer stvarno nemam pojma što hoćeš reći...

Ovo stvarno više nema smisla ,ali ponovit ću - nek svi ,u svim OS-ovima naprave isto - stave ballot screen sa linkovima pa će se onda moći pričati o pravu i pravdi. Ovako ,kad se radi toga j**e samo M$ i Windows 7 je teška dvoličnost i tu nema nikakve jednakosti i jednakih uvjeta!!!

@Scorpyo :stvarno nema potrebe za flameanjem - tebi je FF smeće ,nekom drugom IE i tak dalje. Nema smisla opet započinjat svađu zbog gluposti!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 12:11 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M_dipl. kaže...

Ne razumijem u čemu je problem, kada kažem "mogućnost downloada svih" mislim da bi svi browseri (dakle u ballot screenu) trebali biti dostupni za download na jednak način pod jednakim uvjetima, tj. da IE nebi smio biti u privilegiranoj poziciji da se instalira dvostruko brže jer je već tu na DVD-u. Probaj biti malo konkretniji jer stvarno nemam pojma što hoćeš reći...

-znači to je problem? ili zaštita korisnika? a što s konformizmom ili argumentom ''nemam internet''? ili zašto plaćati pormet ISPu za download brovsera koji je besplatan na mediju? -to je zaštita korisnika?

Što želim reći, EU komisija (poticana od interesne grupe suflera) pod objašnjenjem zaštite korisnika (ovo nema veze s mojim interesima, teško da je ijednom korisniku u interesu) i tržišnih pravila (također nema veze...). To je običan tenisački reket, ili samo reket?

0 0 hvala 0
17 godina

Jednu stvar ne kuzim...

A tko stiti moja prava kada kupujem Mac-a? Ili Snow Leoparda?

Imam li tamo mogucnost izbora browsera?

Mislim da je Microsoft totalno glup pristajuci na ovakvu opciju.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Etika ,moral i $$$$ nejdu skupa - a ovdje se radi samo o jednom - $$$$!!!!

Zato je idealističko filozofiranje ovdje jednostavno smiješno!!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
kizo2703 kaže...
Ovaj Mozillin potez smrdi samo na jedno - pokušaj da se zaustavi izdavanje Sedmice 22.10. Ko zapravo stoji iza toga još ćemo vidjet ,a razlog sigurno nisu jednaki uvjeti i zato je ponovna rasprava o tome totalno passe!!

Iskreno, zaista bi volio nakon svih sra... koje oko ovog izvode Opera, Mozilla i EU da Microsoft zaista bude prisiljen zaustaviti izdavanje sedmice 22.10. na podrucju EU.

Posto EU nema nadleznosti nad ostatkom svijeta da onda svugdje izadje 22.10., a izlazak za podrucje EU bude odgodjen do konacnog rijesenja.

E onda bi vidili sta stvarno korisnici zele i misle o svemu tome kada im zbog raznih igara novi OS ne bude dostupan (legalni naravno), a istovremeno ostatak svijeta uredno kupuje Windows 7. Tim vise jer je Windows 7 koliko vidim po netu zaista zeljno iscekivan OS.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice