Transcend u bojama

poruka: 4
|
čitano: 1.455
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Transcend u bojama".
15 godina
neaktivan
Transcend u bojama

osobno bih pricekao USB 3.0 memory stickove ako nije hica sada 32 ili 64 gb (a ne vidim kome bi bila hica)

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Transcend u bojama

Slažem se, mislim ono u zadnje vrijeme štancaju diskove i stikove (2.0) ko na traci Smijeh a usb 3.0 je već krenuo, al ok valjda ih imaju na zalihama pa ih se moraju riješiti....

0 0 hvala 0
17 godina
Transcend u bojama

memorije od 2 - 8 nemaju smisla puno s usb 3.0 podrškom, 16 - 32 s usb 3.0 podrškom vjerojatno će biti puno skuplji (dok ne postane standard a do toga treba proći još vremena)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Transcend u bojama
igy kaže...

memorije od 2 - 8 nemaju smisla puno s usb 3.0 podrškom, 16 - 32 s usb 3.0 podrškom vjerojatno će biti puno skuplji (dok ne postane standard a do toga treba proći još vremena)...

Slazem se u potpunost. USB 2.0 je sasvim dovoljno za neke sitne datoteke i manje memorije (nekih 4 - 8 GB). Ne treba nista vise sto se mene tice. Osim ako ti se zuri onda ne znam, valjda vrijedi uzeti 3.0. Ali gdje ti se zuri tako? Stavi kopirat i odi popit kavu sa ekipom. Smijeh

Set condition one throughout the forum
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice