Torvalds odbio Apple

poruka: 69
|
čitano: 8.459
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Torvalds odbio Apple".
15 godina
protjeran
Torvalds odbio Apple

uglavnom, najbolji komentar na članak bi bio:

"Faith in humanity - restored!" {#}

5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torvalds odbio Apple

Imam osjećaj da za ovaj članak još uvijek vrijedi:in b4 shitstorm.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Torvalds odbio Apple
g12356 kaže...

he he, da. čekaj da Tau ispuni kvotu besmislenih td-a, pa tek kad se zatojeto vrati... a tek kad Ezio počne lupetat u svom stilu, to će tek bit rusvaj. Bit će zabavno do večeri :D

15 godina
neaktivan
Loco kaže...
g12356 kaže...

he he, da. čekaj da Tau ispuni kvotu besmislenih td-a, pa tek kad se zatojeto vrati... a tek kad Ezio počne lupetat u svom stilu, to će tek bit rusvaj. Bit će zabavno do večeri :D

Još ako pročita netko poput sinatre...

Potpuni gubitak zdravog razuma...p.s. tau je krenuo...Fakat mi se činida je ta osoba plaćena od Applea...

Ili ne,imaju tajnu fb grupu na kojoj se oraganiziraju u trollanju...

dečko ne zaboravi sada td na ovaj post :)

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 16:47 (g12356).
15 godina
protjeran
g12356 kaže...

Potpuni gubitak zdravog razuma...p.s. tau je krenuo...Fakat mi se činida je ta osoba plaćena od Applea...

a nemoj ga zahebavat ;)

15 godina
protjeran
Loco kaže...
g12356 kaže...

a nemoj ga zahebavat ;)

LOOOL, ovaj je tolko cijepljen protiv zdravog razuma da stišče td i kad ga čovijek brani {#}

šalu nastranu, slatko smo se nasmijali, ajmo natrag na temu...

mene konkretno zanima kako se fanboyi nose s činjenicom da im jedna kompetentna osoba kaže da puše gore od korisnika MS-a?

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 17:19 (Loco).
15 godina
neaktivan
Loco kaže...
Loco kaže...

a nemoj ga zahebavat ;)

LOOOL, ovaj je tolko cijepljen protiv zdravog razuma da stišče td i kad ga čovijek brani {#}

Ma ni ne čita,samo stišće td po defaultu...

dosta off topica sada...

14 godina
neaktivan
Loco kaže...
g12356 kaže...

otkad je alen-c napustio forum dostojno ga je zemjenio Tau, TD na sve strane

16 godina
Jabucarima ocito ne lezi ova vijest.

Toliko o toj "superiornosti" i "nadmoći"
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

1 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...

Kako ne. Jabucari znaju da je lik papak i da prica svasta, pa se ne obaziru na njegove izjave. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...
Mitch kaže...

Kako ne. Jabucari znaju da je lik papak i da prica svasta, pa se ne obaziru na njegove izjave. {#}

Da.

Apple još nije izmislio OS koji se može instalirati na računar koji nema logo Apple-a na sebi. Toliko o genijalnosti Apple-a, a papčinosti Torvaldsa.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
SupremeCommander kaže...
Mitch kaže...

Da.

Apple još nije izmislio OS koji se može instalirati na računar koji nema logo Apple-a na sebi. Toliko o genijalnosti Apple-a, a papčinosti Torvaldsa.

U kontrastu linus je izmislio sustav koji ide na sve šta ima pravi procesor.

14 godina
neaktivan
Bypass kaže...
grzzi kaže...

imaš u wired-u čitav tekst ako te zanima. Vjerojatno mu ponuda nije bila dovoljno debela da bi se prihvatio rada na mrskom kernelu, ipak svatko ima svoju cijenu u biznisu. A i bio ej svjestan da rad sa Jobsom ne bi bio baš lagan, a možda ni ugodan ... bolje za njega da se nije prihvatio.

Ajd prestani više gluposti pisati, ne goni sve ljude novac. One koje goni (a vi ih obično slavite) su najsitnije duše koje hodaju ovim planetom.

A čega je bio svjestan ti pojma nemaš, osim ako ne znaš čitati misli na daljinu i u prošlost.

lol, btw žuti merc je nekad vozio i SJ ;)

13 godina
neaktivan
Torvalds odbio Apple
Mislim da se Torvalds sada jako kaje jer bi izmedju ostalog sada lezao na jos vecim parama.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miki-os kaže...
Mislim da se Torvalds sada jako kaje jer bi izmedju ostalog sada lezao na jos vecim parama.

Naravno, od muke si je pojeo ruke sve do laktova. [/sarkazam]

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
13 godina
neaktivan
Torvalds odbio Apple

Pa appleova politka se kosi sa svime što je Torvalds do sada napravio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torvalds odbio Apple

čovjek i njegova obitelj žive dobro i imaju sve što im treba. imati 20-ak milijuna dolara, nekoliko skupih auta, kuću iz snova na lokaciji koju si želio uz posao koji voliš i radiš ga iz zadovoljstva i još si uz to plaćen jako dobro protiv karikiram 200 milijuna na račanu uz 8 kuća i 15 skupih auta i posao koji ti ne pričinjava baš toliko zadovoljstvo? odgovor je jasan.

uostalom, poznato je da kad čovjek dosegne određen nivo uspjeha, novac prestaje biti motivator. ne kod većine, ali postoje i takvi ljudi. tu mi je odličan primjer onaj ruski matematičar koji je odbio milijun dolara iako siromašan, barem onako siromašan kako to smatra zapadnjačko materijalno društvo. čovjek ima krevet, ormar i nešto za pojest.

a da je apple 'centralna' tehnološka kompanija uzeo bih s rezervom.  šta znači tehnološka ... rade najveće generatore kao siemens, imaju najviše patenata kao ibm? 

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torvalds odbio Apple

Apple želi biti centralna kompanija i ima trenutno zlatnu priliku da joj to uspije...Međutim MS,Google,Facebook,Intel,Open source zajednica i IBM su i dalje živi i neće im to baš tako dopustit...Možda baš neki od njih ili neki startup skrivaju neku inovaciju od koje će tableti i smartphonei izgledati kao prolazni trend(šta i jesu po mom mišljenju)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
g12356 kaže...

Apple želi biti centralna kompanija i ima trenutno zlatnu priliku da joj to uspije...Međutim MS,Google,Facebook,Intel,Open source zajednica i IBM su i dalje živi i neće im to baš tako dopustit...Možda baš neki od njih ili neki startup skrivaju neku inovaciju od koje će tableti i smartphonei izgledati kao prolazni trend(šta i jesu po mom mišljenju)...

Već su danas glavna tehnološka kompanija.

Moja sestra samo želi iPhone i momka.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
g12356 kaže...

Već su danas glavna tehnološka kompanija.

Glavna da,ali ne centralna...tipa da još uvijek možeš proći pored njih sa svojim proizvodom i svojom inovacijom nekažnjeno...Oni jesu najmočnija tvrtka u industriji trenutno ali druge tvrtke su im preblizu za petama.Nisu kao Microsoft 90-ih niti kao ibm 70-ih i 80-ih.

15 godina
Torvalds odbio Apple

Svatko tko drži imalo do sebe i koji se ponosi vrlo dobro napravljenim poslom, bi vjerojatno (velika većina) odbila novac. Nije mala stvar što je Linus napravio, osim što ste počeli razmišljati o novcu, Linus ima novac uvijek je dobro imati više novaca, ali radi njega se netreba odreći svojih snova.
Zamislite da ste u Linusovoj situaciji. Recimo da je Jobs ponudio 100M $, ali uvjet je da moraš pustiti i zaboraviti na nešto što si ti dobrim dijelom sam stvorio, proveo mjesece na tome. Znači vi bi praktički zaboravili mjesece, a možda i godine života, problema i uspjeha radi veće količine novca kojeg ionako već imaš?
Isto tako ako Linus ima 20M $ od linuxa, praktički daljnjim razvojem može se opet dodatno obogatiti i biti sam svoj šef. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Linus sam za sebe kaže da je on bog.Ispod njegovog dostojanstva bi bilo nešto takvo napravit...

KAže za sebe da je bog? Do sada sam imao puno veće mišljenje o njemu. Gdje mogu naći taj navod?

15 godina
neaktivan
Trickortreat kaže...
g12356 kaže...

Linus sam za sebe kaže da je on bog.Ispod njegovog dostojanstva bi bilo nešto takvo napravit...

KAže za sebe da je bog? Do sada sam imao puno veće mišljenje o njemu. Gdje mogu naći taj navod?

Iako u tome je on u krivu,ja sam najsavršenije biće,a ja kažem da ne postoji nikakva stvar poput bogova...

http://en.wikiquote.org/wiki/Linus_Torvalds

Ali Linus ftw.

17 godina
Trickortreat kaže...
g12356 kaže...

Steve Jobs je još gori, on je rekao:

"I'm a bastard. I have absolutely no clue why people can ever think otherwise. Yet they do. People think I'm a nice guy, and the fact is that I'm a scheming, conniving bastard who doesn't care for any hurt feelings or lost hours of work, if it just results in what I consider to be a better system. And I'm not just saying that. I'm really not a very nice person. I can say "I don't care" with a straight face, and really mean it."

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
Mentalist kaže... 

haha. bravo care :) Glavno da sad znamo da je tvoja sestra referenca za definiranje glavne tehnološke kompanije...

To što tvoja sestra želi iPhone je utjecaj odličnog appleovog marketinga i ništa drugo. Bombardiraju nas tim jabukama iza svakog čoška da su mi se već i prave jabuke zgadile.

17 godina
dastefan kaže...
Mentalist kaže... 

haha. bravo care :) Glavno da sad znamo da je tvoja sestra referenca za definiranje glavne tehnološke kompanije...

To što tvoja sestra želi iPhone je utjecaj odličnog appleovog marketinga i ništa drugo. Bombardiraju nas tim jabukama iza svakog čoška da su mi se već i prave jabuke zgadile.

Meni su glavni izvor informacija o Apple proizvodima Apple hateri...da je samo

do Apple reklama, skoro ne bi ni znao da postoje

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 11:38 (segregator).
15 godina
Torvalds odbio Apple

Marketing nisu samo reklame. Marketing je i kad gledaš film pa je sve u filmu od appple-a (npr. djevojka sa zmajevom tetovažom). Pa gledaš dnevnik i u dnevniku prilog o školama i iPadovima koji se upotrebljavaju u školi itd.... Nemoraš ti gledat reklame i opet ćeš biti bombardiran sa jabukom. Pa i apple hejteri zapravo rade u korist applea a da toga nisu svjesni.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
segregator kaže...
Trickortreat kaže...
g12356 kaže...

"I'm a bastard. I have absolutely no clue why people can ever think otherwise. Yet they do. People think I'm a nice guy, and the fact is that I'm a scheming, conniving bastard who doesn't care for any hurt feelings or lost hours of work, if it just results in what I consider to be a better system. And I'm not just saying that. I'm really not a very nice person. I can say "I don't care" with a straight face, and really mean it."

to je linus rekao? 

15 godina
neaktivan
Torvalds odbio Apple

@g12356 ova dva su mi super:

"Nobody actually creates perfect code the first time around, except me. But there's only one of me."

"My name is Linus Torvalds and I am your god."

A LKML je prepun njegovih bisera ^^

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 12:56 (rustweaver).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
segregator kaže...
Trickortreat kaže...
g12356 kaže...

Za Stevu znam, ali njegove proizvode ni ne koristim (ako izuzmem piratiziranu kopiju Mac OSa instaliranu na jednu particiju :))

Ali za Linusa sam se stvarno neugodno iznenadio

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice