Top 5 razloga zbog kojih Google Pixel neće nikada

poruka: 219
|
čitano: 29.463
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Top 5 razloga zbog kojih Google Pixel neće nikada ".
14 godina
neaktivan
Re: Top 5 razloga zbog kojih Google Pixel neće nik
hrvooje kaže...
mikulam kaže...
@Chronosus - nisam ti ja na iPhonu. Ja koristim na W10M i ne pada mi na pamet vraćati se na Android, baš zbog sigurnosnih razloga.

Koristim Android od kad postoji i nikad niti jedan problem sa virusima ili sigurnosti. 

Također ti koristiš Windows desktop koji ima 90 % tržišta i glavna je meta virusa, zašto tu ne tražiš alternativu iz sigurnosnih razloga.

Ja sam Android korisnik i ne sviđa mi se ovaj telefon i ne bih ga kupio. Takvih Apple korisnika nema. I onda oni na to odgovore, ali da, to je jer smo mi apsolutno zadovoljni :) Dajte ljudi, mućnite svojom glavom, a ne da multinacionalne kompanije razmišljaju umjesto vas. Windows i sigurnost, koje li ironije

Ja sam iphone korisnik i sviđa mi se moj telefon i opet bi ga kupio. E to je ono na sto pizde android korisnici iz nekog razloga, jer mi ne trebaju sve te silne (meni nepotrebne) opcije, i sve mi jednostavno radi. na androidu nisam bio zadovoljan. mozda zato jer mi mob ne glumi komp.

da si nemrem priustit iphone onda bi uzeo android jer alternative ni nema :D

9 godina
odjavljen

Koji android si imao pa ti nije jednostavno radio vec ti je komplikovano radio ili nije radio uopste??????

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Zasto ne bi radilo isto? O cemu vi to pricate uopste.... Sta ce se desiti za 3 godine? Procesor ce raditi, sporije memorija ce se potrositi pa ce je imati manje? Budalastina.... Radice vrhunski ako ne puknes najnoviji Ios gore pa onda ide kuknjava kako na staro... Pa ja imam nexus 7 tablet iz 2012 godine i na njemu klinci igraju sve najnovije igre... Lupas gluposti.... Sve oko mene su nadoridi i ljudi uredno koriste te andoride godinama. Naravno ako pricamo o telefonima koji su bili flagship kada su izasli jer to je uporediva prica... Moj frend koristi S3 i to leti bukvalno.....

Upravo to ni meni nije jasno. Kaj točno neće raditi? Evo ja recimo imam komp koji sam sastavio 2010. i dan danas još mogu na njemu vrtiti GTA V i slične igre koje su izašle prošle godine. Istina ne na ful rezoluciji, ali radi fluidno.

Pa nije ti to auto pa da ti karoserija strune ili se motor raspadne.

A i ako se ukinu update-ovi za starije generacije mobaća, opet će ti sve raditi kao i do sad. Svi ti silini update-ovi su kozmetičke prirode samo da bi ljudi mislili kako brinu o nama. Jabučari se hvale kako svako malo imaju update, a sjećam se kako je frend pizdio na update jer su mu face i messenger izgubili neke funkcije pa su to opet popravili sa slijedećim update-om. Tak da nije svaki update nužno svetinja.

17 godina
Torent kaže...

Zasto ne bi radilo isto? O cemu vi to pricate uopste.... Sta ce se desiti za 3 godine? Procesor ce raditi, sporije memorija ce se potrositi pa ce je imati manje? Budalastina.... Radice vrhunski ako ne puknes najnoviji Ios gore pa onda ide kuknjava kako na staro... Pa ja imam nexus 7 tablet iz 2012 godine i na njemu klinci igraju sve najnovije igre... Lupas gluposti.... Sve oko mene su nadoridi i ljudi uredno koriste te andoride godinama. Naravno ako pricamo o telefonima koji su bili flagship kada su izasli jer to je uporediva prica... Moj frend koristi S3 i to leti bukvalno.....

Zato što se procesor izliže, zato neće radit isto :) 

But how do it know
9 godina
odjavljen

Ja sam jedno 20 puta unazad mjesec dana pitao sta jabucari dobiju sa tim updatovima kad se toliko hvale sa njima i znas koliko odgovora sam dobio? Okruglo nula.... Znaci apsolutno niko nije odgovorio sa dobio sam to i to.... Sali su na antutu i te updateove koji su sami sebi svrha....A ako ne dobijes nista novo i sve radi savrseno zasto se izdaju toliki updateovi??????????

Ja ima QC 8300 procesor iz 2007 ili 2008 godine cini mi se i na njemu vrtim i GTA5 i adobe cc paket....

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 12:12 (Torent).
14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Koji android si imao pa ti nije jednostavno radio vec ti je komplikovano radio ili nije radio uopste??????

Zadnji je bio Sony Z1 compact. prije njega Samsung S3.  ni s jednim zadovoljan, nemrem se sjetit koja je caka bila sa s3 jer je bilo davno, ali na Z1: dvije najiritantnije stvari- 1.uslikas nesto, mob se smrzne , moras ga resetartat (to potraje koju minutu) i onda skuzis da nije spremio fotku (ne koristim previse kameru ali kad uslikam nesto onda mi je to stvarno bitno), 2. ocu se javiti na poziv a slider za javit se ne reagira. 

bilo je tu i iskakanja raznih errora , neznam vise za sta tocno, samo znam da mi takav mob ne treba 

9 godina
odjavljen

To je davno bilo android tad i sad nisu ista prica......Tad je iphone i bio bolji mob a sad to nije ni blizu....

15 godina
Torent kaže...

Ja sam jedno 20 puta unazad mjesec dana pitao sta jabucari dobiju sa tim updatovima kad se toliko hvale sa njima i znas koliko odgovora sam dobio? Okruglo nula.... Znaci apsolutno niko nije odgovorio sa dobio sam to i to.... Sali su na antutu i te updateove koji su sami sebi svrha....A ako ne dobijes nista novo i sve radi savrseno zasto se izdaju toliki updateovi?????????

Dobiješ updateove osnovnih sistemskih aplikacija poput iTunesa, settingsa, i sličnih, uz to dobiješ nove mogućnosti u samom sustavu sa svakim novim updateom, kao i na Androidu.

Što se tiče updateova sistemskih aplikacija na Androidu one su odvojene od samog sustava (primjerice Google Play) i ne zahtjevaju najnoviji OS pa tako možeš imati najnoviji Google Play i na Kit-Katu.

Swedish latin super funk.
17 godina

Baš gledam cijene na online dućanima, Xiaomi Mi 5 sa sličnim specifikacijama je oko 200 $ jeftiniji od Google Pixel, oba inačice 128 GB memorije i 4 GB RAM.

Nije li osnovna zamjerka androidaša apple taboru da su informatički nepismeni pa za lošije specifikacije daju više love.

Evo, došla i kod njih ta pojava.

Btw, ne mislim da su appleovci informatički nepismeni, oni kupuju kvalitet, ne samo robnu marku, ili ako baš hoćemo, ta robna marka znači kvalitet.

2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

O majko moja, buši im gume svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
sirka666 kaže...
...

Dobiješ updateove osnovnih sistemskih aplikacija poput iTunesa, settingsa, i sličnih, uz to dobiješ nove mogućnosti u samom sustavu sa svakim novim updateom, kao i na Androidu.

Što se tiče updateova sistemskih aplikacija na Androidu one su odvojene od samog sustava (primjerice Google Play) i ne zahtjevaju najnoviji OS pa tako možeš imati najnoviji Google Play i na Kit-Katu.

Koje konkretno u zadnja dva updatea recimo...

Floki kaže...

Baš gledam cijene na online dućanima, Xiaomi Mi 5 sa sličnim specifikacijama je oko 200 $ jeftiniji od Google Pixel, oba inačice 128 GB memorije i 4 GB RAM.

Nije li osnovna zamjerka androidaša apple taboru da su informatički nepismeni pa za lošije specifikacije daju više love.

Btw, ne mislim da su appleovci informatički nepismeni, oni kupuju kvalitet, ne samo robnu marku, ili ako baš hoćemo, ta robna marka znači kvalitet.

Sta je doslo? Pa nesto ne vidim da ce svo pohrliti da ga kupe kao sto se kupuje iphone na naevidjeno.... Covjek neki dan kaze da ce kupiti iphone 8 cim izadje...

Kvalitet cega? Drugi flagshipovi nisu kvalitetni? Samo se lupaju fraze bez ikakvog konkretnog znacenja....Vidim sve one sisare koje se naslikavaju po wcu sa roze gold iphoneom. ONe ga sigurno kupuju radi kvalitete i updateova. Isto kao modni maci i slicni intelektualsi tipa kardashianke itd itd....

17 godina
Torent kaže...
sirka666 kaže...
...

Floki kaže...

Sta je doslo? Pa nesto ne vidim da ce svo pohrliti da ga kupe kao sto se kupuje iphone na naevidjeno.... Covjek neki dan kaze da ce kupiti iphone 8 cim izadje...

Kvalitet cega? Drugi flagshipovi nisu kvalitetni? Samo se lupaju fraze bez ikakvog konkretnog znacenja....Vidim sve one sisare koje se naslikavaju po wcu sa roze gold iphoneom. ONe ga sigurno kupuju radi kvalitete i updateova. Isto kao modni maci i slicni intelektualsi tipa kardashianke itd itd....

E sad imaš priliku da se pretvoriš u appleovca po načinu razmišljanja pa kupiš Pixela umjesto Xiaomia.

Da, jabuka znači kvalitet, ma koliko mi šutjeli o tome.

Uz to, ako puno platim želim i da se to vidi, pa me slobodno optuži za kurčenje.

9 godina
odjavljen

Hehehhee zans kako ja sam uvijek govorio nema se sta prigovoriti ako neko kaze hocu iphone da se kurchim... OK.... Jabuka znaci kvalitet ali i drugi flagshipi znace kvalitet o tome ja pricam.... Mozda i veci... Ne mislim na samo pixel naravno....

11 godina
neaktivan

Nije bogat onaj koji puno ima nego onaj koji malo treba.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Ovaj tekst je najobicnije trolanje da bi se nabijali klikovi i pogledi na forumu. Senzacionalisticki naslov gdi se usporeduje Pixel za koji ne zna nitko ko nije ITjevac i iPhone za koji znaju svi.
Prejadno.
17 godina
Torent kaže...

Hehehhee zans kako ja sam uvijek govorio nema se sta prigovoriti ako neko kaze hocu iphone da se kurchim... OK.... Jabuka znaci kvalitet ali i drugi flagshipi znace kvalitet o tome ja pricam.... Mozda i veci... Ne mislim na samo pixel naravno....

Ma nisam ni ja baš neki tip od kurčenja, ali dati 750 $ za mob pa da ga baš nitko ne pogleda kad ga stavim na stol, nije mi ni to neka opcija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 12:54 (Floki).
9 godina
odjavljen

Meni nije opcija dati 750 USD za telefon iz principa ;) Jbg kad sam prestar da se kurchim ;) Proslo me to  ;)

17 godina
Torent kaže...

Meni nije opcija dati 750 USD za telefon iz principa ;) Jbg kad sam prestar da se kurchim ;) Proslo me to  ;)

To za ove mlađe, ako sami mogu zaraditi, nije tako ni loše.

9 godina
odjavljen

ZA mladje je prioritet kupiti najskuplji telefon? Boze jesam ostario.....

17 godina
Floki kaže...

Pa da, 99% na ovoj temi tvrdi da ne bi kupilo telefon iz naslova. I ne vidim zašto bi, kad će isti biti za par mjeseci za 200€ manje.

Floki kaže...

...pa da ga baš nitko ne pogleda kad ga stavim na stol, nije mi ni to neka opcija.

Ovo me podsjeća na mlade birtijaške dane, samo što nismo mobitel stavljali na stol :)

But how do it know
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 13:07 (hrvooje).
17 godina
Torent kaže...

ZA mladje je prioritet kupiti najskuplji telefon? Boze jesam ostario.....

Ako sami mogu zaraditi, da im otac kupuje iphone, e pa stani malo, dosta takvima i srednji android mobitel.

9 godina
odjavljen

Ali realnost je da ih vecina mozda i ogromna vecina kupuje iako realno ga ne mogu priustiti jer nisu niko i nista ako nemaju jet black iphone 7....

17 godina
hrvooje kaže...
Floki kaže...

Pa da, 99% na ovoj temi tvrdi da ne bi kupilo telefon iz naslova. I ne vidim zašto bi, kad će isti biti za par mjeseci za 200€ manje.

Floki kaže...

...pa da ga baš nitko ne pogleda kad ga stavim na stol, nije mi ni to neka opcija.

Ovo me podsjeća na mlade birtijaške dane, samo što nismo mobitel stavljali na stol :)

Ha, ha, ulazi tip u kafić i nonšalantno baca ključeve jeepa wranglera na stol. Hebeš ga, u takvom društvu živimo.

9 godina
neaktivan

Imam osjećaj da je hrvooje mislio na nekaj drugo :)

Kruha i igala...

1 0 hvala 1
9 godina
odjavljen

Nego sta ste stavljali na stol ;)

11 godina

Na moju osobnu žalost išao sam čitati ovaj nazovi članak.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
fer-de-lance kaže...

Imam osjećaj da je hrvooje mislio na nekaj drugo :)

Ne znam na što je on mislio, ja jesam iz te mediteranske sredine gdje je još osamdesetih počelo sa parkiranjem vespi ispred kafića. Od tada je otišlo sve dalje u svakom periodu.

9 godina
neaktivan
Torent kaže...

Nego sta ste stavljali na stol ;)

Nećemo sad u detalje, ima ovdje i mladih ljudi, da ih ne iskvarimo....

Kruha i igala...
14 godina
volimgradkojitece5 kaže...
Torent kaže...

Meni nije jasno kako je to ista stvar. Kia i BMW nisu isti u pogledu izdrzljivosti ako nista drugo. Nece kia trajati 20 godina a bmw hoce ali kako to mozes proenijeti na telefone.+ Za 3 godien su za smece i jedan i drugi zato sto su tehnoloski zastarjeli. Kod auta to nije tako tako je totalnu glupo poredjenje. Poredite stvari iz potrosacke elektronike jer se to ne zove dzabe potrosacka....Mozes porediti vivax i Sony televizor i to bi imalo smisla... A ako vec koristis to poredjenje zasto imas osjecaj da iphone vrijedi a neki andorid flagship ne? Sve je isto osim sto na adroidu imas jos i dodatne mogucnosto koje mozes ali ne moras koristiti, imas bolje ekrane sa vecom rezom, prosirivu memoriju itd itd....

Kako ne, to je najbolji primjer jer iphone ce za 3 godine raditi vrhunski i sve najbitnije aplikacije kao facebook, messenger, whatsapp, viber, instagram i snapchat ce fluidno raditi, dok kod bilo kojeg androida to nije slucaj. takodjer sam osjecas kad drzis s7 u ruci i iphone nije isti, i kada ih koristis vidis razliku. Isto je kao kada vozis kiu optimu i bmw 3. Da ne govorim i o ukupnom dojmu koji ostavljaju na tebe i okolinu. Kia recimo za tu cijenu ima nesto vise opreme kao sta si naveo kod moba veca reza, memorija itd. ali opet nikome nece smetati neki detalji opreme koje ima kia a ta trojka sa m paketom nema. Kod kupovine necega se gleda ukupni paket a ne samo specifikacije

To je laž - novi updatei kojima se Apple korisnici toliko ponose značajno usporavaju uređaje starije od 2 godine.

Također, svi kolege imaju iphone i svi imaju problema - kolegi s 6s redovito se sruši kamera. 

Što se tiče usporedbe s automobilima, isto promašeno, Kia je redovito iznad BMW-a u takvim  ratingsima zadnjih par godina, a Mini koji je pod BMW i koji je također premium brand je redovito na dnu ljestvice:

http://www.autoexpress.co.uk/car-news/consumer-news/91220/the-most-and-least-reliable-car-manufacturers-2016

Mercedes će ti rado prodati A klasu s Renaultovim motorom, s manje opreme i po daleko većoj cjeni nego za što bi dobio recimo Nissan Qashqai s istim tim motorom (taj motor se ugrađuje i u Daciu).

U tom slučaju kupuješ značku i ništa više.

https://www.quora.com/What-is-the-biggest-scam-you%E2%80%99ve-ever-seen/answer/Teymour-Bourial?srid=uDUuI

15 godina
Torent kaže...

Ne znam što da ti kažem osim da dam link na Wiki.

https://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history#iOS_9

https://en.wikipedia.org/wiki/IOS_10

Jesu to groundbreaking mogućnosti? Nisu, jesu li nove mogućnosti (barem na iOSu)? Jesu.

Swedish latin super funk.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice