T-Mobile ponudio Simpa Internet

poruka: 10
|
čitano: 2.483
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "T-Mobile ponudio Simpa Internet".
17 godina

Sve u svemu, bezobrazno skupo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Bezobrazno skupo ali korisno ako si poslovni korisnik. Nažalost vrlo vrlo daleko od europskih rata.

0 0 hvala 0
17 godina

Poslovni korsnik će trebati min. par × 100 MB na mjesec i to će ga koštati par × 100 kn. Pa nismo u dvadesetom stoljeću.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: T-Mobile ponudio Simpa Internet

Poslovni korisnici ne koriste Simpu. Ako koriste onda im i ne treba više od par MB/mjesec :-)

17 godina
neaktivan

Ludi su kakve cijene imaju, pa ko je lud da im toliko plati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije baš da želim stati na stranu T-coma, ali ovo definitivno ima svoju publiku. Ja recimo imam w'n'w od 25MB za 25 kn. To mi je za vikende koje nisam kući, a treba mi e-mail. Za tako nešto uspješno potrošim nekih 3-4MB po turi, znači za mjesec ne potrošim sve.

S druge strane ima ljudi koji imaju samo dial-up. Par sati na jednom forumu, chatu i sl. pocuca par MB-a, a njih košta par desetka kuna...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidim da u toj ponudi t-mobile nudi taj stick u paketu za 800kn, a el zna netko el ima taj stick negdje jeftnije za uzet ili baš mora biti od t-mobile???

I, cry, when angels deserve to die.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znam da nije baš odgovor, ali možeš koristiti mobitel + bluetooth ili kabel

Vipove stickove su ljudi prodavali po oglasnicima, ali mislim da je takav zalockan na Vip. možda se netko rješava i t-comovih na sličan način

17 godina
neaktivan

Meni je ovo bas lijepo doslo, jer ce stara od firme uzet...

Tak da me nista ne kosta, a da imam net sad kad na moru budem :D

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Baš i nisam shvatio bit pa me zanima jer se to isplati,kako se računa tih 100MB i za koliko se to vremenski cirka potroši?
nije sramota pasti,sramota je ne dići se.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice