Sve u svemu, bezobrazno skupo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bezobrazno skupo ali korisno ako si poslovni korisnik. Nažalost vrlo vrlo daleko od europskih rata.
Poslovni korsnik će trebati min. par × 100 MB na mjesec i to će ga koštati par × 100 kn. Pa nismo u dvadesetom stoljeću.
Poslovni korisnici ne koriste Simpu. Ako koriste onda im i ne treba više od par MB/mjesec :-)
Ludi su kakve cijene imaju, pa ko je lud da im toliko plati.
Nije baš da želim stati na stranu T-coma, ali ovo definitivno ima svoju publiku. Ja recimo imam w'n'w od 25MB za 25 kn. To mi je za vikende koje nisam kući, a treba mi e-mail. Za tako nešto uspješno potrošim nekih 3-4MB po turi, znači za mjesec ne potrošim sve.
S druge strane ima ljudi koji imaju samo dial-up. Par sati na jednom forumu, chatu i sl. pocuca par MB-a, a njih košta par desetka kuna...
Vidim da u toj ponudi t-mobile nudi taj stick u paketu za 800kn, a el zna netko el ima taj stick negdje jeftnije za uzet ili baš mora biti od t-mobile???
Znam da nije baš odgovor, ali možeš koristiti mobitel + bluetooth ili kabel
Vipove stickove su ljudi prodavali po oglasnicima, ali mislim da je takav zalockan na Vip. možda se netko rješava i t-comovih na sličan način
Meni je ovo bas lijepo doslo, jer ce stara od firme uzet...
Tak da me nista ne kosta, a da imam net sad kad na moru budem :D