Sve više zahtjeva za uklanjanje piratskih linkova

poruka: 4
|
čitano: 1.464
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sve više zahtjeva za uklanjanje piratskih linkova".
17 godina
neaktivan

Milijun dnevno :)

ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 22:46 (Shockwave).

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

I onda se netko u EU sjeti da se porez na igre/glazbu/filmove sa raznih online trgovina naplaćuje prema državi kupca...

Ne možeš bit pošten kupac ni da hoćeš. Jedna verzija Flatouta nije radila jer glupi starforce nije htio raditi na x64 Windowsima.

Pali utorrent! Yo, ho, ho and a bottle of rum...

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Re: Sve više zahtjeva za uklanjanje piratskih link
Sum_of_all_fears kaže...

* * *

Pali utorrent! Yo, ho, ho and a bottle of rum...

Živio govornik uz 'sliku koja govori tisuću riječi', sa materijalom postavljenim od sinoć.

uTorrent od sinoć na Power modu.. da ne trošimo struju bespotrebno uTorrent od sinoć na Power modu.. da ne trošimo struju bespotrebno

Nije sada da bih ulazio u kapitalistički način poslovanja, ali nedavno sam kupio orginalni Age of Empire II i III, nekakve Delux izdanja preko eBay, došlo je svega, olovke, mape, pernice, rokovnici, te naravno Need For Speed III. Te isto tako World in Conflict sam pobjedio na aukciji.

Kupio bih ja i primjerice Breaking Bad kompletnu seriju da imam dva uslova:

- Brdo penzionerskog vremena da pogeldam ponovo svh 62 epizode od koje svaka traje skoro 1h vremena i

- Brdo novaca za kolekciju BD diskova.

A i ovaj netflix nije mi jasan kako to uopšte radi? Je li uopće ima titlove za HR/BiH? Ako ne.. i on može u Recycle Bin..

zato... palimo uTorrent i otvaramo bocu ruma :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice