No Surface for you!

poruka: 27
|
čitano: 3.011
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "No Surface for you!".
11 godina
neaktivan
No Surface for you!

Dali se kako može naručiti type cover sa hrvatskim layoutom? Ili je jedina opcija koristiti engleski layout pa stavit hrvatski jezik u Language bar-u?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
No Surface for you!

Ma nabijem ih na k**** zbog toga.

Dabogda više nigdje ne prodali ni jedan windows :)

Vaš .NET developer

4 8 hvala 0
17 godina
No Surface for you!

No Sup For You!  {#}

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
No Surface for you!

eo, otkad sam pročitao kako nas žmukljošuft ne voli, nisam prestao ridati gorke suze krokodilnjače niz leđa mi nejaka. {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
6 4 hvala 0
13 godina
No Surface for you!

Posto je RH dio EU ne vidim nikakvih problema MSu da taj laptop ponudi i u nas, makar preko webshopa... ali eto :D eu nije eu :D

S druge strane, nikakv problem, potraznja za tim uredjajima je i vako i nako beznacajna tako da s time nitko nista ne gubi... niti MS niti korisnici :D

Chromium uredjaj mi je miljama interesantniji, nisu vise 90te :D

2 3 hvala 0
15 godina
protjeran
No Surface for you!

Sva sreća da postoje ebay i ostali 10" i 8" tableti sa winsima, šta ste svi navalili na surface? 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Re: No Surface for you!
TvrdyFly kaže...

Dali se kako može naručiti type cover sa hrvatskim layoutom? Ili je jedina opcija koristiti engleski layout pa stavit hrvatski jezik u Language bar-u?

To i mene buni, mislim da želim (a i sviđa mi se) kupiti Surcafe Pro 3 kupit ću ga pa makar ga skinuo sa mjeseca, ali taj hardverski raspored mi nikako ne štima. Hoću Š Đ Č Ć i Ž i gotovo, a i o udjelu OS-ova nije me toliko briga, to što se meni sviđa Windows Server 2012 R2 (aka Windows 8.1) i što mi radi ko švicarski sat, zaboli mene za tržni udio i Petrićevo cmizdrenje i plakanje kao komentar dana.

15 godina
protjeran
LudaRajcica kaže...

Posto je RH dio EU ne vidim nikakvih problema MSu da taj laptop ponudi i u nas, makar preko webshopa... ali eto :D eu nije eu :D

S druge strane, nikakv problem, potraznja za tim uredjajima je i vako i nako beznacajna tako da s time nitko nista ne gubi... niti MS niti korisnici :D

Bit će ti interesantan kad nestane neta :P

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
17 godina
neaktivan
No Surface for you!

Jest da je ovo samo komentar, a ne "pravi" članak, ali svejedno, bilo bi zanimljivo da piše i kako sve skupa komentiraju domaći Microsoftovci, tko je globalno odgovoran za odabir zemalja, kakve su sankcije ako ih loše procjeni, baziraju li možda procjene na nekim provjereno pouzdanim analizama, i tako dalje... Ovako ne znamo ništa, tko je odlučivao i zašto baš tako, i jesu li to sve skupa dobre ili loše odluke.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
No Surface for you!

haha Soup nacist :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina

Evo ja zivim u Americi. Samo da kazem da nista posebno i ne propustate time sto ga nema kupiti u Hr. Mozda izgleda iz te perspektive dole da je bitno, ali nema potrebe za zalom. Iskreno misljenje. Mozda je previse subjektivno, ali neko ce se pronaci u ovome sto zelim reci.

15 godina
No Surface for you!
I, u čemu je problem? Pa surface se ne prodaje ni tamo gdje je prisutan. U RH je tolika potražnja za njim da je za kompletno zadovoljenje tržišta dovoljno nakrcati gepek Clia.
Stručnjak za odmaganje...

4 2 hvala 0
13 godina
EZY-E kaže...
LudaRajcica kaže...

Ne vjerujem u apokalipticne dogadjaje! :D

17 godina
neaktivan
No Surface for you!

Ja sam po svoj Surface 2 išao u Austriju (mala reklama: prodajem ga!). Ali ako se ne varam, dostava s microsoftstore.de ide na području cijele EU, pa ako je netko baš zagrizao...

Naravno, to da nije dostupan u "Albaniji, Burkini Faso, Uzbekistanu, pa čak i u Hrvatskoj" ipak je neshvatljiva politika MS-a.

Njemačka tipkovnica, ali nije da mi fali ŠĐČĆŽ Njemačka tipkovnica, ali nije da mi fali ŠĐČĆŽ
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 16:48 (Ive).

5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ive kaže...

Ja sam po svoj Surface 2 išao u Austriju (mala reklama: prodajem ga!). Ali ako se ne varam, dostava s microsoftstore.de ide na području cijele EU, pa ako je netko baš zagrizao...

Naravno, to da nije dostupan u "Albaniji, Burkini Faso, Uzbekistanu, pa čak i u Hrvatskoj" ipak je neshvatljiva politika MS-a.

Aj molim te pogledaj koliko dođe Surface 1 pro kod njih.

Pogledao već sam, mislio sam da je sve baš na njemačkom :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 16:59 (EZY-E).
15 godina
No Surface for you!

Doći će surface k nama kad se izliže po cijelom svijetu ko neka ofucana fufa. Onda će doći k nama jer ga više nitko neće htjeti. Znači mogao bi već danas. Kao zz top i ikea

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 17:34 (Ezio).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
No Surface for you!

nisu mi baš jasni ti komentari koji podcjenjuju hrvatsku,kod nas ima kupiti sve što i u bijelom svijetu koga briga za neki proizvod koji se godišnje proda u stotinama komada

nije važno sudjelovati važno je pobijediti
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
No Surface for you!

Valjda nema dovoljno interesa...MS je vjerovatno napravio ispitivanje trzista,a domesticusi vise vole Android bazirane orijentalce,tako da,ne se cuditi...

0 0 hvala 0
17 godina
EZY-E kaže...
LudaRajcica kaže...

I struje kad nestane, također će biti zanimljivo 

Life is too short to remove USB safely
17 godina
neaktivan
Usporedite cijene svih ostalih sa Surfaceom i sve je jasno.
Kod nas bi se prodalo nekoliko komada sto je neisplativo. MS ima vise troska zapakirat i poslat nego sto bi zaradil. A ostaje i pitanje lokalizacije.
17 godina
neaktivan
No Surface for you!

Hrvatska???

Kaj je to?

A, molim Vas di je to?

2 1 hvala 0
17 godina
EZY-E kaže...
LudaRajcica kaže...

Di ti živiš, meni je u zadnjih 15 godina jednom nestao net

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina

Ima ga u njemackoj u svakoj trgovini ali isto bas nevidim previse ljudi da isprobava...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen
No Surface for you!

Microsoft na ovaj način majmune od domaćih developera i korisnika pravi već godinama, ali zato uredno muze lovu od državnih firmi. :-) Xbox nikada nije službeno prodavan u nas, čak ni u XB1 inačici, Windows Phone je dugo imao tretman treće-svjetske lokacije, a isto je i sa Surfaceom. 

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
segregator kaže...
EZY-E kaže...
LudaRajcica kaže...

Di ti živiš, meni je u zadnjih 15 godina jednom nestao net

U centru Zagreba :)

17 godina
moderator
TvrdyFly kaže...

Kupiš njemačku tipkovnicu koja ima isti set tipaka, samo ne piše na njima šđčćž i još par simbola je "krivo".

Domagoj
16 godina
odjavljen

Mislim da čak može onda kupiti i naljepnice za tipke i popraviti pogrešne. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice