Sline mi cure kad je vidim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Npr. kupim tu grafu u nekoj trgovini, bez da je stavim u vrećicu, iziđem van na ulicu i još me optuže za terorizam i širenje masovne histerije.
Iako je fora, ne hvala, grafičke preferiram u kartonskom pakiranju.
LOL!!!
1000Eura za kutiju u obliku strojnice i dve gige više na VRAM-u.Opet LOL
brutala, odma dve u crossu xD
Nvidia bi mogla nešto naučit iz ovoga, pa svoju gtx480 upakirati u roštilj, ili možda centralno grijanje i nabe cijenu od 2000$ i stave 20mhz-a više ga OC model
Svaka cast na ideji... nije oni to tek tako rade, to je sve nacin kako privuci kupce ... :D
Imam ja puno bolju ideju!
Upakirati strojnicu u kutiju izgleda grafičke kartice
Imam ja puno bolju ideju!
Upakirati strojnicu u kutiju izgleda grafičke kartice
hahaha jeste carevi
jbt ovo će biti veliko kao RPG možda bi mogao zgradu raznijeti s ovim
sad nea šanse da nvidia nešto učini satra ih ati do zuba
imam aj bolju ideju,bolje bi bilo da ovo zapakuju u kutiju od tenkovskog streljiva
ma u onaj kofer u kojem u filmovima nose pljuce. s onom spužvom i još stave šifru na kofer i da svaka šifra bude različita, npr serijski broj grafe 0001 ili slićno
Nvidia bi mogla nešto naučit iz ovoga, pa svoju gtx480 upakirati u roštilj, ili možda centralno grijanje i nabe cijenu od 2000$ i stave 20mhz-a više ga OC model
i na kutiju jos napisu, "mozda nije pravi, al' grije ko pravi" :D
i na kutiju jos napisu, "mozda nije pravi, al' grije ko pravi" :D
Možda ćemo se svi 2020 grijati na Nvidia grafičke. Preko ljeta na Ati..
stvarno je mrcina
Ovo je san svakog klinca (ukljućujuči i mene) joj kada bi to netko imao ovdje kod mene (mislim kada izađe) ja bi pokušavao ga opljaćkat GARANTIRAM mrcina od grafulje za tu bi trebo proc onaj od 10 soma kuna od intela i7 extreme edition ma ni on nebi bio dovoljan....grafa ZAKON!
Nemoguće, temperature im rastu do 90 c.... čisto sumnjam da će dat sa 2 gpu na jednoj kartici!!!!!!!!!!
Morali bih okljaštrit ...
ma uzmem najskuplje vodeno hlađenje,i zamislite staviti ove 3 o Crossfire i to sve na 1024x768 bwahahahahaha šta mislite bili grafa crkla
pa ja bi na to stavljao onaj najnoviji Eyefinity6 i sve tukao na 8xAA
Ovo je san svakog klinca (ukljućujuči i mene) joj kada bi to netko imao ovdje kod mene (mislim kada izađe) ja bi pokušavao ga opljaćkat GARANTIRAM mrcina od grafulje za tu bi trebo proc onaj od 10 soma kuna od intela i7 extreme edition ma ni on nebi bio dovoljan....grafa ZAKON!
Sto bi ti sa grafickom od 4GB GRAM-a?
Ovo je korisno eventualno za igranje u Eyefinity-u.
ma uzmem najskuplje vodeno hlađenje,i zamislite staviti ove 3 o Crossfire i to sve na 1024x768 bwahahahahaha šta mislite bili grafa crkla
pa ja bi na to stavljao onaj najnoviji Eyefinity6 i sve tukao na 8xAA
Ti majke mi milene imaš nekog od moderatora da ti je rod kolko si puta suspendiran?
Sto bi ti sa grafickom od 4GB GRAM-a?
Ovo je korisno eventualno za igranje u Eyefinity-u.
U budućnosti če to postati normalno kod svakoga takva grafa! Mislim nek se nađe neka svi zavide
Hehe. Ali ja je zelim sad u svom cm-690.