Stigle i do nas - Nokia Lumia 900 i 610

poruka: 125
|
čitano: 23.246
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigle i do nas - Nokia Lumia 900 i 610".
14 godina
neaktivan

http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4156 evo cim je dosla i u vip imaju normalnije cjene, ali definitivno cu gledat mjenjat svoju lumniu i dodat para za ovaj mobitel jer sam odusevljen njime... 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Stigle i do nas - Nokia Lumia 900 i 610

Odusevljen sa specifikacijama, ili si ga vec koristio?

A cijena ni nije smjela biti veca. Telefon je osim kamere, koma.

14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Odusevljen sa specifikacijama, ili si ga vec koristio?

A cijena ni nije smjela biti veca. Telefon je osim kamere, koma.

koma je jedino browser i broj dostupnih igrica

sve drugo je za 5

ja jedva cekan testirat kameru, definitivno kad se n8 raspadne, iduci mob

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan

meni je prijatelj mjenjao N8 za njega, koristio sam ga i ostao odusevljen, brzinom, kamerom i mobitelom u cjelom smislu... sad kad se rjesmim lumnie vracam se na ovaj 808. Cak ovaj Symbian izgleda super, jer ja nisam imao dosta dugo mob na njemu, i ova je nova verzija odlicna. Cak se jedan iz drustva misli rjesit S III za njega... Iskreno mislio sam da je ona izbocina vise ruzna, ali se ne primjeti uopce a izrada je vrhunska....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Cek, ekran i njegova reza vas ne smetaju??

14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Cek, ekran i njegova reza vas ne smetaju??

ekran je vrhunski, amoled + cbd pokriven gorillon

vidljivost na suncu miljama ispred svih

reza bi me smetala da san supermen

iskreno, na n8 uredno mogu procitati slova od 1-2mm

naravno, ne bih se bunio vecoj rezi i bateriji, ali nije big deal

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan
Reza bi mogla biti trunkicu veca, Ali ne smeta uopce I sadasnja...
16 godina
neaktivan

Evo i recenzija Nokia Lumia 900

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav!

Imam jedno pitanje. Pošto mi je izišao ugovor uzeo bi Nokiu lumiu 610  jer jedino nju dobivam za 98 kuna. u T-mobile ništa u tom cijenovnom rangu nema baš nešto osim ove nokie koja ima i velik zaslon... Volio bi da mi kažete dali da to kupim ili ne s obzirom da mi skype nije uopće bitan samo spajanje na internet,youtube,face... Vidim da ju svi kritiziraju ali ima li je neko pa da napiše nešto o njoj. Hoću reći da mi te neke aplikacije nisu bitne,samo pozivi poruke te surfanje internetom.

Hvala Vam! 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tomo001 kaže...

Pozdrav!

Imam jedno pitanje. Pošto mi je izišao ugovor uzeo bi Nokiu lumiu 610  jer jedino nju dobivam za 98 kuna. u T-mobile ništa u tom cijenovnom rangu nema baš nešto osim ove nokie koja ima i velik zaslon... Volio bi da mi kažete dali da to kupim ili ne s obzirom da mi skype nije uopće bitan samo spajanje na internet,youtube,face... Vidim da ju svi kritiziraju ali ima li je neko pa da napiše nešto o njoj. Hoću reći da mi te neke aplikacije nisu bitne,samo pozivi poruke te surfanje internetom.

Hvala Vam! 

A koje bi još mobitele mogao dobiti za 98kn osim te Nokie?

Ja bih uzeo bez razmišljanja...

15 godina
neaktivan
Tomo001 kaže...

Hoću reći da mi te neke aplikacije nisu bitne,samo pozivi poruke te surfanje internetom.

Za tvoje potrebe i cijenu od 98 kn, bit će dobar izbor.

13 godina

Već sam uzeo sony ericsson lww ali sutra ga nosim na servis jer mi se baterija zagrijava i traje sat vremena.katastrofa...njega sam dobio za 8kn.  E sad ta nokia kažem vam služila bi samo za pozive,poruke,internet pošto imam flat opciju ali toliko je nakritizirana da me je čisto strah zato pitam ima li je itko da kaže dali radi sve kako treba i ima li kakvih mana osim tih 256 ram i 800mhz procesora. jel zastajkuje,jel spora,kakva je baterija...

Hvala puno na odgovorima!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemam je, ali imaš ovdje cijelu recenziju, pa ako nisi pročitaj. :)

http://mob.hr/recenzija-nokia-lumia-610/

13 godina
Tomo001 kaže...

Već sam uzeo sony ericsson lww ali sutra ga nosim na servis jer mi se baterija zagrijava i traje sat vremena.katastrofa...njega sam dobio za 8kn.   E sad ta nokia kažem vam služila bi samo za pozive,poruke,internet pošto imam flat opciju ali toliko je nakritizirana da me je čisto strah zato pitam ima li je itko da kaže dali radi sve kako treba i ima li kakvih mana osim tih 256 ram i 800mhz procesora. jel zastajkuje,jel spora,kakva je baterija...

Hvala puno na odgovorima!

Nokia Lumia 710 je u većini tarifa približne cijene 610-ki, a poprilično je bolja. Mislim da je ona puno bolji izbor.

13 godina

Ma znam da je bolja ali u extra total s+ tarifi me iziđe 500kn. Nedam toliko za mobitel.

Nadam se da će netko nešto napisati o lumii 610 pa ću vidjeti ali ako budem čekao nestat će je više. to mi se inače znalo događati.čekam,čekam i odeeee.

14 godina

Ljudi dali mi se isplati za 208kn uzeti lumiu 610? starom ističe ugovor pa mogu uzeti. Ako se isplati gledati ću ovih dana da uzmem.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kruskar kaže...

Ljudi dali mi se isplati za 208kn uzeti lumiu 610? starom ističe ugovor pa mogu uzeti. Ako se isplati gledati ću ovih dana da uzmem.

Naravno da se isplati, pogledaj da li mobitel ima appove koje ti 'stari' želi, ako mu se ne bude sviđao uvijek ga može prodati...

Sigurno je mobitel izložen i možeš isprobat da li je po ukusu tvojih roditelja...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 9:26 (gin.tonic).
15 godina
neaktivan

Evo kao sto je i kolega rekao, 710 i 610 su skoro pa jednake po cijenama, negdje je i 710 jefitnija... sta je sasvim nelogicno. Pitam se jel netko pijan sastavljao cijene za nase trziste, i zna li Nokia sta mi radimo...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
gin.tonic kaže...
kruskar kaže...

Naravno da se isplati, pogledaj da li mobitel ima appove koje ti 'stari' želi, ako mu se ne bude sviđao uvijek ga može prodati...

Sigurno je mobitel izložen i možeš isprobat da li je po ukusu tvojih roditelja...

Starom netreba,on ima 2 ugovora sebi je uzeo iShit 4 16gb a meni je rekao da mogu uzeti si sad mobitel,tako da pucam na tu lumiu danas sam ju bio pogledati sviđa mi se ;) čini mi se da je bolja od mojih 3gs 16gb.

13 godina
Prijelaz s iP3GS na Lumiu 610 nije bas neki korak unaprijed.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Prijelaz s iP3GS na Lumiu 610 nije bas neki korak unaprijed.

Po papirnatim specifikacijama, pretpostavljam da da. Ja sam imao priliku detaljno isprobati Lumiu 710 i svidja mi se. Preporucena cijena za 610-tku nije trebala prelaziti 200€ tako da mi sad cijela ta prica nije jasna. Mozda ni njima samima. Mob ima 800MHz proc, OS je malo okrljasten za njega, istina bog, zbog toga jest i sve fluidno na njemu, ali u cijeloj toj prici cijena je prava enigma. Dodje vise nego duplo mu jaci brat XD

13 godina
kruskar kaže...
gin.tonic kaže...
kruskar kaže...

Starom netreba,on ima 2 ugovora sebi je uzeo iShit 4 16gb a meni je rekao da mogu uzeti si sad mobitel,tako da pucam na tu lumiu danas sam ju bio pogledati sviđa mi se ;) čini mi se da je bolja od mojih 3gs 16gb.

Na kojoj je to tarifi? Koliko vidim po ponudi T-mobilea, cijene 610 i 710 su tu negdje.

13 godina

Pozdrav!

Danas sam imao priliku koristiti cijeli dan Nokiu lumiu 610 od frenda. Mobitel je predobar,brz,internet brzina na nivou,ležanje u ruci predobro,baterija super. Dva i pol dana uz ful korištenje s obzirom da mu je to bilo tek prvo punjenje.Jednostavno mobitel lijepo leži u ruci te nisam imao nikakve zamjerke.Možda mu je kamera malo lošija ali opet slikice su ok. Ja sam ga evo sad naručio putem službe za korisnike u t-mobile-u te u tarifi extra total s+ uz trajni nalog i 6000 bodova dobivam ga za 98kn. Jednostavno za te pare nisam mogao ništa bolje dobiti ušto se tiče t-mobile-ove ponude. Vidim da se na forumu stalno piše 800mhz procesor te 256mb rama... je istina,premalo je ali ko ne pati od toga neće mu smetati. Tehnologija ide iz dana u dan sve više naprijed ali kažem vam za tu lovu telefon je best buy. Meni osobno mobitel treba za e-mail, surfanje internetom,pozive,poruke... a to ovaj uređaj obavlja bez greške za sada, tj. eto koliko sam ga danas koristio sve je bilo savršeno. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 20:59 (Tomo001).

0 0 hvala 0
16 godina

Da zaključimo,  Nokia Lumia 610 je fantastican mob i ta ze novce nema bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
assassin.st kaže...
kruskar kaže...
gin.tonic kaže...
kruskar kaže...

Na kojoj je to tarifi? Koliko vidim po ponudi T-mobilea, cijene 610 i 710 su tu negdje.

Extra total m+.

15 godina
neaktivan
bik kaže...

Da zaključimo,  Nokia Lumia 610 je fantastican mob i ta ze novce nema bolji.

S ovim se bas ne slazem. Mozda u ponudi preko pretplate to stoji, opcenito ne. Za 2400kn ima puno boljih mobitela.

16 godina

kakvih 2400? :0  , na predplatu mislim svejedno je lumia710 debelo bolji mob a neđe se za ~1300kn nova, to je best buy do 2k kn

13 godina

U pretplati me iziđe 98kn.Inače nedam više od 100 kuna kad produžujem ugovor. Naravno da ima bolji ali u toj tarifi koju ja uzimam (extra total s+) nokia lumia710 me iziđe 498kn a te pare nedam.Za moje potrebe ova lumia 610 je sasvim solidan uređaj.

U biti to mi je žena produžila ugovor a ja sam prije desetak dana uzeo sam Sony ericsson live with walkman i jučer sam ga odneo na servis.katastrofa.

I sad neka netko kaže koji uređaj do 100 kn uzeti u toj tarifi a da je bolji od te Nokie.

Hvala.

16 godina

pa reci koji još imaš u ponudi? , napravi neku anketu, ljudima se ne da tražit..

13 godina

Nokia 500

Nokia 302

Htc explorer

Samsung galaxy mini 2

Lg p500 optimus

Sony ericsson live with walkman

i

Nokia lumia 610

Eto to su vam uređaji do 100kn u extra total s+ tarifi sa trajnim nalogom i 6000 bodova. Ima još uređaja ali to nisu smartphoni. Otprilike je to to. Pa zar Nokia lumia 610 nije logičan izbor.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice