Steve Jobs podnio ostavku

poruka: 505
|
čitano: 52.827
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steve Jobs podnio ostavku".
15 godina
Re: Steve Jobs podnio ostavku
Elk Cloner kaže...

Jadni Apple zombiji, više neće imati za kim teško disati.

Inače, svima: za Apple je sa tehničke strane najzaslužniji Wozniak, Jobs je samo više nego uspješan putujući prodavatelj Biblija.

inače, Jobs je najuspješniji direktor u SAD-u u zadnjih 25 godina.

ali slušat ćemo radije jednog forumskog klona kad kaže da je Jobs samo uspješan prodavatelj Biblija.

15 godina
odjavljen

Damn, a baš mi se sviđao njegov marketing, a nisi loši ni iProizvodi, samo po meni nemaju baš dobar omjer cijene/mogućnosti za mene.

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da je bolest presudila i na kraju je odlucio da zeli jos zivjeti a ne umrijeti na poslu.

A sta se Apple-a tice, ja mislim da ce nastaviti dobro u buducnosti. No u svijetu businessa nista nije 100% sigurno.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina

Znaci ako vrijedis 100 milijardi, vec si popusio 7 millijardi :) Eto sto ti je burza :)

Smrt kapitalizmu. Sloboda narodu.
15 godina
neaktivan

R.I.P{#}

1 15 hvala 0
16 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

R.I.P{#}

bravo, neki su ga i pokopali već

enivej, baš me zanima stanje za cca 1-5 godina

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
cekpi kaže...
alexspalato kaže...

R.I.P{#}

bravo, neki su ga i pokopali već

enivej, baš me zanima stanje za cca 1-5 godina

tada će nažalost vjerojatno i biti RIP ...

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
Elk Cloner kaže...

Inače, svima: za Apple je sa tehničke strane najzaslužniji Wozniak, Jobs je samo više nego uspješan putujući prodavatelj Biblija.

Da kada pričaš o danima prije 30 i + godina , Woz je ostao u Apple-u oko 7 godina, nije radio na razvoju Mac-a nit Mac OS-a, mislim svaka čast Wozu i njegovom doprinosu razvoju IT-a, ali gurat nešto što nije , nije u redu.

maleni apple nebi do mac-a ni postojao da nije wozniak doslovno zaradio lovu

praveci prve apple compove

sato suti i pokri se po usima

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 9:26 (ccfly).
14 godina
neaktivan

Ovaj odlazak će debelo unazaditi Apple jer neće više biti ni sjena one firme kad je on bio na čelu.

Zanimljivo je kako jedan čovjek može puno da znači iako mnogi govore da na svijetu nema nezamjenjivih. U slučaju Apple mislim da debelo griješe. On im je bio i Bog i batina.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan

ma cim su rekla da ce bit predsatavljena 2 iphonea i to jedan jeftiniji znao sam da nesto nije u redu...

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja nebi rekao bog i batina :D

Ja bi rekao bog, mojsije :D thou shalt not have flash on your iProducts.. itd..

da je bio i batina, nebi bilo toliko sljedbenika {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svaka cast Stevu na svemu sto je ucinio, to mu nitko ne moze poreci. Nadam se da je Tim Cook dostojan nasljednik, jer zamjeniti Stevicu je nemoguce. {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Steve Jobs'ov hitni poziv Januara 2008: https://plus.google.com/107117483540235115863/posts/gcSStkKxXTw

Ovo definitivno procitajte. Apple mi se kao firma ne svidja ali nakon ovog sto sam procitao, samo respect. Long live Apple!

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 9:34 (Arxi).

8 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ccfly kaže...
woodgamesfx kaže...
Elk Cloner kaže...

Da kada pričaš o danima prije 30 i + godina , Woz je ostao u Apple-u oko 7 godina, nije radio na razvoju Mac-a nit Mac OS-a, mislim svaka čast Wozu i njegovom doprinosu razvoju IT-a, ali gurat nešto što nije , nije u redu.

maleni apple nebi do mac-a ni postojao da nije wozniak doslovno zaradio lovu

praveci prve apple compove

sato suti i pokri se po usima

Prvo daj se smiri i  nemoj se uzbuđivat OK.

Steve Wozniak je raidio na Apple I i Apple II računalima + radio je na Lisi. Apple Lisa kao prvo računalo sa GUI-jem je u svom početku redefiniralo način na koji se korisnik služi računalom, ali činjenica je da sa Lisom Apple nije postigao značajan tržišni udio i dobit sa Mac-om i razvojem Mac-a Apple je počeo postojat ono što je, Woz nije radio na razvoju Mac-a već je za taj posao Jobs oformio poseban tim "vizionara" , that's the fact. 

Istina da je Woz radio u Apple-u i da je ikona IT-a, sve ostalo ne stoji.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
15 godina
neaktivan

Što jest, jest - S.Jobs je bio glavni i bez njega na celu dobar dio stvari bi gotovo sigurno bio drugaciji.

Kao i svaki drugi covjek ima svojih dobrih osobina i mana, ali imao je sve osobine koje uopce mogu trebati

nekom CEO-u. Imao je stav i jasno se znalo tko je glavni. Ne sumnjam da ce i dalje provoditi sve kljucne odluke.

Sigurno si je osigurao nasljednika po nekim svojim kriterijima i poznavajuci njegove ugl.uspješne odluke i ova je dobra.

Svi ce još par mjeseci/godina žaliti za njime, a onda ce jednostavno sve vjerojatno biti više manje po starom.

Pa nije S.J. izrađivao sve te proizvode. Drugi su ugl.radili gotovo sav posao, a njegove su bile odluke.

Ako je njegov nasljednik barem dijelom njemu slican (a sigurno jest), velikih promjena nece biti.

Dionice jesu pale 7% i vjerojatno ce pasti još određen mali postotak, ali više od toga ne.

Definitivno ce doc do još jednog pada jednog dana kada umre jer to ce onda definitivno znaciti

da njegovog direktnog utjecaja nema. Ali opet ako pogledamo da opcenito gotovo sve svjetske,

a posebice americke burze i dionice bilježe padove vec tjednima, a Apple je jedini tad rastao,

onda ovih 7% gubi i to malo znacaja što ima. Neki su predviđali da ne kažem apokalipsu i

trenutnu propast firme dok Jobs odstupi, pa uzimajuci i to u obzir ovih 7% je ništa.

Niti je Apple nešto veci balon od drugih.

U svakom slucaju nadam se uspješnom lijecenju Stevi i nek uživa što više godina

u životu u miru dok ne pođe na put koji sve nas ceka.

Pametna odluka u dobro istempirano vrijeme.

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 9:54 (alen-c).
Moj PC  
8 3 hvala 0
14 godina
protjeran

Sada sam se sjetio jednog videa sa youtub-a o Steve Jobsu ali ne mogu ga naći. Ali u tom videu je preikazano kako je nastao Iphone i da je Apple pomogao da se oćisti Meksički zaljev, njegov način kako je jedini Apple rastući u Europi i itd.  možda je to osramotilo Jobsa.

Im good guy.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 9:56 (Anword).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Steve you did it , you changed the world... Twice.

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
CARBON kaže...
ali stvarno mi ne ide u glavu kako se moze uvijek isto oblaciti pred tolkom publikom..od 1998 do 2011 uvijek isto nosi

Style nigga.

borgware kaže...

Najbolja stvar koju je Steve ucinio je Windows 7.  Da nije njega m$ bi nam jos prodavao neku varijaciju win 2000.

Da, jer da nije izbacivao nove Windows-e, ja bih sigurno kupio Mac da mogu instalirati neki od njihovih OS-ova.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina

Mnoge u ovoj temi treba jednostavno biti stid zbog svojih komentara...

Covjek vjerojatno broji svoje zadnje dane zbog teske i nezaustavljive bolesti... Onaj kome nitko od bliskih nije umro od raka ne moze nit pokusati razumjeti kroz sto prolazi on sam i njegova najuza obitelj. Stoga mislim da oni koji imaju namjeru ovdje pljuvati po njegovom djelu neka napuste temu - zauvijek.

Apple je bio i ostao djelo Jobsa. Wozniak, unatoc svoj svojoj genijalnosti u slaganju hardverskih sklopova (i to nikada nitko nije niti osporavao), nikada nije imao smisla za biznis i da nije bilo Steve-a, nikada ne bi zaradio niti dolara od svojih genijalnih maticnih ploca.

Koliko je Jobs bio samo misionar za Apple koji prodaje "biblije", govori period od '85-'97, kada je Jobs bio prakticno protjeran iz Apple-a, a Apple tonuo ka dnu poput Titanika.

On je oko sebe uvijek znao okupiti i nadahnuti timove mladih ljudi koje je ucio da razmisljaju drugacije od svih i stvorio je JEDINU IT kompaniju na svijetu koja ima i glavu i rep - vrhunski dizajniran hardware i iznimno funkcionalan software. 

Kazete - Apple je postigao uspjeh samo zbog marketinga. Vjerojatno i jest, samo sto je za vas marketing samo reklama koja se vrti na nekom TV programu ili iskoci iz nekog magazina. Marketing je mnogo, mnogo vise od toga. Ali zadrzat cu se na reklami jer je to valjda jedino sto mozete razumjeti - od svih reklama koje ste na televiziji vidjeli o iPad-u i iPhoneu, da li ste u ijednoj od njih vidjeli da vam se pred nos turaju hardware-ske specifikacije uredjaja kao sto to radi Samsung, LG, HTC? Niste. Apple reklame govore potencijalnom kupcu sto sa uredjajem mogu napraviti. I to je bit marketinga Applea. Korisnicka upotrebljivost. Restorani svoje menu-e daju na iPadu - gost moze ne samo vidjeti jelo, nego pogledati i video kako se priprema i narudzbom, tj "klikom" na meniju, narudzba se odmah registrira i ide u kuhinju. Lijecnici prezentiraju rentgen nalaze svojim pacijentima, proces lijecenja ili proces operativnog zahvata. Djeca uce pisati u skolama. Glazbenici miksaju svoju glazbu.

Bit onoga sto je Steve davno naucio, a pogotovo u vremenu kada je bio u Next-u je - harver je bez software-a mrtva stvar na stolu. I upravo sa tim saznanjem je od Apple-a napravio to sto je Apple danas. I koliko god to nekima zvucalo pretenciozno - tesko da ce ih itko dostici.

Moj PC  
27 3 hvala 3
16 godina
protjeran
Scuderia kaže...

Covjek vjerojatno broji svoje zadnje dane zbog teske i nezaustavljive bolesti... Onaj kome nitko od bliskih nije umro od raka ne moze nit pokusati razumjeti kroz sto prolazi on sam i njegova najuza obitelj. Stoga mislim da oni koji imaju namjeru ovdje pljuvati po njegovom djelu neka napuste temu - zauvijek.

O mrtvima sve najbolje?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
Scuderia kaže...

Stoga mislim da oni koji imaju namjeru ovdje pljuvati po njegovom djelu neka napuste temu - zauvijek.

Abuuuu abuuuu...

Smrt kapitalizmu. Sloboda narodu.
17 godina
neaktivan

Kad smo vec kod reklama, ne bi bilo fer ne spomenuti ovu, koja spada u klasike oglasavanja. Reziranu od strane Ridley Scotta.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 10:28 (toTheCore).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Može Tim biti dobar koliko hoće, ali jedan je Jobs, zato je meni kao "Majkrosoftovcu" drago jer za Appče sigurno dolaze slabija da nekažem loša vremena.

SENAID

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Meni je od uvijek bilo smiješno kako pojedinci govore da on prodaje maglu ili u narodu rečeno kravu kao tele!

Pogledajte na šta su ličili telefonu prije prve verzije iPhona, tableti prije prve verzije iPada itd......

On nije nikada pretavljao nesto vec vidjeno, samo ne vidjeno!

Informatičari svoju ljubav napokon pretvaraju u novce.
Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Scuderia kaže...

O mrtvima sve najbolje?

njegov posao nije da kopa. dokle god može hodati sposoban je za taj posao. čini se da je bolest izmakla kontroli. nešto slično je bilo i s onim martinovićem s htv-a radio je skoro do smrti. to su takvi poslovi.

usput rečeno gledao sam onaj film o apple-u zasluge pripadaju teamu geekova koje je jobs tjerao da rade do iznemoglosti praktički bez sna.

HDZ = SDP
16 godina

Jobs je od Applea napravio veliku tvrtku i zaista uspješnu,a većina ljudi koji mrze Apple su ljubomorni na njihov uspjeh.

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan

Gazda Applea ? Apple je pas ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ocito je,dao je otkaz zato da moze vise igrat Bf3:P

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bye bye Stevo ...

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice