Steve Jobs – lošije nego ikada?

poruka: 149
|
čitano: 34.924
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steve Jobs – lošije nego ikada?".
16 godina
neaktivan
Re: Steve Jobs – lošije nego ikada?
ovo nije rasprava da li je on filantrop ili ne... nitko ne može reći da svoj novac nema zasluženo, ma koliko god on bio prodikt dobrog marketinga, imajte i vi za svoj proizvod dobar marketing i dizajn i ajmo reći kvalitetu i biti će novaca... a na njemu je da li on želi ili ne želi to djeliti siromašnima ili ne... ako smo svi toliko humanitarni dajte dio od svog "bogatstva" vjerujem da niko ne bi od nas umro da da nešto proporcionalno s prihodom, prvi ja. ali ne želim. jesam li zbog toga škrt? ok
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina

Dvije stvari me fasciniraju:

1. da BUG piše o zdravstvenom stanju nekog čovjeka

2. da ljudi smatraju kako će Apple propasti bez Jobsa i da je on glavni mozak Applea

Smiješni ste

2 0 hvala 0
15 godina

Dajte pustite covjeka na miru.......... ako je istina to sta pisu neka umre spokojno kako i prilici covjeku a ne ga razvlacit svugdje.. Ipak je bolest njegova privatna stvar pa nije pokupio racunalno virus da ima veze sa IT!!!!!!!!!!

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za zvijezdama :)))

0 0 hvala 0
14 godina

komentari nekih forumasa su odvratni, drž se Steve!

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iznenađuje me što nekima nije jasno zašto se na BOL-u piše o bolesti jedne od ikona informatičkog doba, ali me užasav loš odgoj mnogih sudionika rasprave, odnosno nevjerojatna nehumanost i izostanak bilo kakve empatije i poštovanja te količina jala, ljubomore i zavidne gorčine u prosječnog komentatora

Vi neki ste baš odvratni ljudi.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
18 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Kečko kaže...
PrisojeTG kaže...

kakav je humanitarac Steve?...da li je bar malo kao Bill Gatess...nešto kao da sam čitao da je navodno jako škrt...

Istina, zato mi ga i nije žao. Bill Gates je skoro svo svoje bogatstvo dao u humanitarne svrhe, a Steve Jobs baš i nije spominjan u humaniratnim akcijama, da stvar bude bolja radio se mecena pa je onim što su nastradali u onim rudnicima podijelio iphone (zamisli koji debil). Voli se naslikavat i ispadat veliki mecena, a ustvari je škrto đubre. Ono govori se kako ima plaću od 1$, a niko ne govori koliko bonusa i koliko od dividende dobije love, plaća bi mu ionak i da ima veliku bila manji izvor prihoda.

Cesto stvari nisu onakve kakvima se cine. Procitate li nesto od Engdahla ili Chomskog mogli biste uvidjet da je taj humanitarni Gatesov rad paravan za nesto nimalo plemenito, no to je previse off topic.

Steve je s druge strane vizionar i kreativac kompletno predan onome sta radi...

16 godina
protjeran

Stvarno bi već Apple trebao isplatiti dividende dioničarima, sad ili nikad ako je ovo istina sa Jobsom.

Meine Ehre heiSSt Treue
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eevek kaže...

Dvije stvari me fasciniraju:

1. da BUG piše o zdravstvenom stanju nekog čovjeka

2. da ljudi smatraju kako će Apple propasti bez Jobsa i da je on glavni mozak Applea

Smiješni ste

Bug je samo kap u moru. Nema techno portala koji sam danas otvorio da nije spomenuo te nove spoznaje o Steveovoj bolesti. Prema nedavnim rijecima Tim Cooka, glave Applea u odsustvu Jobsa - Steve je nezamjenjiv.

No to ne znaci da ce Apple propast, naravno

16 godina
mapir kaže...

Bug je samo kap u moru. Nema techno portala koji sam danas otvorio da nije spomenuo te nove spoznaje o Steveovoj bolesti. Prema nedavnim rijecima Tim Cooka, glave Applea u odsustvu Jobsa - Steve je nezamjenjiv.

No to ne znaci da ce Apple propast, naravno

Klasičan problem modernog novinarstva.

Osobno mi se gadi čitati takve stvari na ozbiljnim portalima, odnosno u ozbiljnim časopisima.

Čovjek je bolestan, dobro...treba ga pustiti na miru i točka.

Mogu samo zamisliti čovjeka kako otvori bilo koje novine, ili portal, a sve što može vidjeti su tekstovi o njegovoj skoroj smrti i o tomu kako će sve otići u krasni **** čim umre.

Inače - SVI su zamjenjivi, osim iznimno rijetkih genijalaca, koji se ionako u ovom bolesnom društvu rađaju (pre)rijetko

15 godina
neaktivan

dajte ljudi. Jeste pratili kako su dionice Apple-a pale kad se je saznalo za njegovu bolest. Ako sad umre, dionice ce opet pocet padat pa ce Apple na kraju propast. Npr. Microsoft ne bi tako lako propao jer ljudi ne mogu zivjet bez njegovih proizvoda... Taj Steve se samo pravi bog. Stvarno, ove iPhoneove koje je podjelio nastradalima u rudnicima je jedna od najvecih sramota koju covjek moze ucinit. I da kazem, ne bi mi nimalo nedostajao.

http://www.youtube.com/beleudovice

0 8 hvala 0
16 godina
protjeran
dturko kaže...

dajte ljudi. Jeste pratili kako su dionice Apple-a pale kad se je saznalo za njegovu bolest. Ako sad umre, dionice ce opet pocet padat pa ce Apple na kraju propast. Npr. Microsoft ne bi tako lako propao jer ljudi ne mogu zivjet bez njegovih proizvoda... Taj Steve se samo pravi bog. Stvarno, ove iPhoneove koje je podjelio nastradalima u rudnicima je jedna od najvecih sramota koju covjek moze ucinit. I da kazem, ne bi mi nimalo nedostajao.

Pa zato i kažem neka isplate više te dividende, škrtci jedni.

Meine Ehre heiSSt Treue
15 godina
protjeran
dturko kaže...

Ovako stvari shvaca mali Ivica iz drugog b. Covjece koje ti gluposti pises...

15 godina
neaktivan
dturko kaže...

A jesil vidio koliko su par dana poslije toga otisle gore. {#}

Dajte ljudi spametite se malo. Jel vi stvarno mislite da jedina tako velika firma ovisi o jednom covjeku? Vecina korisnika Apple proizvoda neznaju ni ko je Steve Jobs.

Ljudi ne mogu zivjeti bez Microsoftovih proizvoda, ta ti je najbolja. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 15:48 (popstar).
15 godina
neaktivan
dturko kaže...

Buduci proizvodi i usluge te njihova prodaja ce odluciti o snazi Appleovih dionica.

Npr. odstupi li Steve kompletno iz Applea, dionice ce pasti. Previse je bitan da tako ne bi bilo. No prodaju li prvi tjedan od dolaska u trgovine 2 000 000 iPad tableta, dionice ce ponovo skocit u nebo... i tako dalje.

17 godina

Steve nije čudotvorac i on sam nije napravil baš ništ. On je sposoban prepoznat kaj valja ne valja i ko valja a ko ne valja.
Sve ovo kaj je Apple postigao u zadnjih par godine je zahvaljujući ljudima kojima se Jobs okružio i koji su najbolji u onome kaj rade.
Finta G16 je ta da je te ljude trebalo pronaći, izabrati i zaposliti. Jobs je napravil vrhunski posao i zahvaljujući svim ljudima su postigli to kaj su postigli. Svi koji misle da bude Apple propal žive u zabludi ako ništa drugo onda zbog činjenice da imaju tolko keša da ako sljedećih 100 godina ne prodaju jedan uređaj ne budu propali. Ne znam ako ste skužili ali iphone ne kupuje Apple funboysi nego cijeli svijet. Ipad ne kupuju funboysi nego cijeli svijet. Većina kupaca ipada su kupci iphona koji su si navukli na Apple. Dobar dio tih kupaca bude počel kupovati njihova računala tak da ovu godinu očekujte rekordne brojke prodanih Mac računala.

Apple je tu i ostaje, a Jobs je faca samo takva bez obzira kaj si ko mislil o njemu i kakav god da je on privatno ili poslovno.
Zato svi pametni lovu na stranu te kad Jobs ode i dionice padnu brže bolje ih kupite jer za mjesec dana budete bogati ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 16:22 (NEW_MAN).

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma garant Patka. to je neki tabloid pustio u vijesti. bilo je ovoga vec 100puta. vidjen je nedavno na kampusu sasvim zdrav, a i ima ubrzo sastanak s obamom...da ima par tjedana nebi se šetao okolo... tako da ne vjerujte svemu, to taj tabloid spekulira da bi dobio pozornost, jer je uzeo odmor i nece bit svaki dan u firmi, covik ima skoro 60 godina to je normalno...

cinjenice: imao je rak gusteraca prije dosta godina i operirao ga je jer je bio izljecivi oblik, nedavno je imao transplantaciju jetre, pola zeludca mu je skinuto zato je mrsav.. 

ovo sto piso po portalima je igra gluhog uha i svugdje su drukcije informacije, pa s tim vjerovatno i patka... ona slika moze bit bilo ko, zasto nije slikana od sprijeda...bla bla

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 16:45 (Thog).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Silikonska dolina?

Ovaj index me sve više i više oduševljava iz dana u dan

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

6 0 hvala 0
15 godina
The Man kaže...
Ovo ga 100% Bog kaznjava radi tog sto je gomilu ljudi osiromasio kroz prodavanje precijenjenih Apple proizvoda i tim dao svoj doprinos financijskoj krizi koja je zahvatila svijet.

Naveo je gomilu ljudi da prekrse zapovjed koja kaze "ne pozeli nikakve tudje stvar" sa svojim agresivnim marketingom i sad je gotovo. Sa Svevisnjim nema ***ebancije.

Smiri se malo.

Držin fige da ozdravi, ne zbog applea nego zbog njega samoga. Na kraju krajeva on je jedan od najvećih ljudi informatike i volili vi apple ili ne to je činjenica.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Man kaže...
Ovo ga 100% Bog kaznjava radi tog sto je gomilu ljudi osiromasio kroz prodavanje precijenjenih Apple proizvoda i tim dao svoj doprinos financijskoj krizi koja je zahvatila svijet.

Naveo je gomilu ljudi da prekrse zapovjed koja kaze "ne pozeli nikakve tudje stvar" sa svojim agresivnim marketingom i sad je gotovo. Sa Svevisnjim nema ***ebancije.

Kako koga, imam gomilu Apple proizvoda, al jos uvijek se nadje za pokoji. Bas je tebi Apple nesto ukrao? Po mome prije Microsoft krade jer za srot kao Windowse jos naplacuju.

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

steve drzi se jos

kome cu se rugat?

koja dobra reklama...

tu sam samo radi vijesti o apple-u
15 godina
neaktivan
The Man kaže...

Kakva debilana od posta!

Iz vlastitog iskustva, ne samo da me Apple produkti nisu osiromasili, nego su mi pomogli u povecanju primanja. Sve ovisi kakav je tko covjek, kuzis?

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Kako je daleko otišla današnja medicina, pa oni čak iz kilograma i fotografija znaju da ima terminalan rak gušterače, fenomenalno !

Prava medicinska dijagnostika :)
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
17 godina

Zalosno je citati (jadne) komentare pojedinaca. A niti medijska fama oko toga nije korektna. 

Steve Jobs je veliki covjek. Kao i Bill Gates i Linus Torvalds itd itd. Korporacija oko njih je to zlo u vasim ocima, ne pojedinac.

Rad Alberta Einsteina je doveo do nuklearnog oruzja.

Rad Nikole Tesle je doveo do elektricne stolice.

Rad Alfreda Nobela je doveo do suvremenog oruzja.

Jesu onda oni velikani ili ne?

Jedan od kljucnih ljudi je na odlasku. Stanite i zamislite se. Budite zahvalni sto ste ZIVJELI njegov rad a ne citali o njemu u povijesnim knjigama.

Svi ti ljudi su istinski entuzijasti tehnologije i hvala im za to. Promijenili su zivote milijardi ljudi. Promijenili su smjer povijesti nase civilizacije.

Svi rade greske, to je ljudski. Ponekad cilj opravdava sredstvo. 

Novinarima bi dao savjet da ne budu lesinari spektakla u daljnjem razvoju dogadjaja.

(zakleti Android user)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 17:33 (dado).

15 1 hvala 2
15 godina
neaktivan

Nadam se da će mu biti bolje i da će pobijediti tu opaku bolest.Svi vi koji želite da Steve ozdravi molim vas da kliknete THUMBS UP{#}

:)

6 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
dado kaže...

Zalosno je citati (jadne) komentare pojedinaca. A niti medijska fama oko toga nije korektna. 

Steve Jobs je veliki covjek. Kao i Bill Gates i Linus Torvalds itd itd. Korporacija oko njih je to zlo u vasim ocima, ne pojedinac.

Rad Alberta Einsteina je doveo do nuklearnog oruzja.

Rad Nikole Tesle je doveo do elektricne stolice.

Rad Alfreda Nobela je doveo do suvremenog oruzja.

Jesu onda oni velikani ili ne?

Jedan od kljucnih ljudi je na odlasku. Stanite i zamislite se. Budite zahvalni sto ste ZIVJELI njegov rad a ne citali o njemu u povijesnim knjigama.

Svi ti ljudi su istinski entuzijasti tehnologije i hvala im za to. Promijenili su zivote milijardi ljudi. Promijenili su smjer povijesti nase civilizacije.

Svi rade greske, to je ljudski. Ponekad cilj opravdava sredstvo. 

Novinarima bi dao savjet da ne budu lesinari spektakla u daljnjem razvoju dogadjaja.

(zakleti Android user)

Zaboravio si jos:

Rad Applea doveo je do Windowsa {#}

15 godina
alexspalato kaže...

Nadam se da će mu biti bolje i da će pobijediti tu opaku bolest.Svi vi koji želite da Steve ozdravi molim vas da kliknete THUMBS UP{#}

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
14 godina
neaktivan

Vama je smijesno sto covjek umire ??? A ???? !!!! A sta da vi sura dobijete tu bolest i da vam se zaposlenici Applea rugaju ?!?!?!?!?!?!?!

I bilo bi steta da Stevie umre...to je envidjeni genije i blago ovog svijeta jako mlad je osnovao ovu firmu koja je danas definitivno najbolja za mobilne telefone i te uredjaje...

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto.. samo još jedan dokaz da koliko god se ima novca ne može se kupiti sve (sreća, bezuvjetna ljubav, zdravlje u nekim slućajevima..) {#}

Šteta..  zbilja šteta..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Eto.. samo još jedan dokaz da koliko god se ima novca ne može se kupiti sve (sreća, bezuvjetna ljubav, zdravlje u nekim slućajevima..) {#}

Šteta..  zbilja šteta..

Nepisano pravilo: ako imas novca, nema sve ostalo. Jbga...

15 godina
neaktivan

{#} for Steve

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice