Slaba zarada u HTC-u

poruka: 8
|
čitano: 2.120
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slaba zarada u HTC-u".
17 godina
Slaba zarada u HTC-u

A bili su carevi i glavni "protivnik" iphonea u svoje vrijeme.

Kako ide mobilni biznis gore i dolje. Nokia je napuštala 8. krug pakla i onda se sada dogodi Lumia.

Najbolji pokazatelj da su oni fanovi fanatici totalni luđaci. Nijedna firma i niti jedan model nije super do kraja njihova života, svake 2 godine dolaze nova imena.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Slaba zarada u HTC-u

Ključna riječ: zarada.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Slaba zarada u HTC-u

Ko ih hebe.

Da im vidim sada aroganciju u zakljucavanju bootloadera.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
17 godina
neaktivan
Slaba zarada u HTC-u

Radi se ovdje i o kvaliteti. Imam Sensation. koji ima problema sa nalijeganjem baterije na kontakte, što rezultira gašenjem uređaja kada padne nivo struje u bateriji na pola. To sam riješio ubacivanjem papira i kučište. Problem sa pojavom sitne prašine ispod stakla ekrana - to nisam uspio riješiti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CTN962 kaže...

Radi se ovdje i o kvaliteti. Imam Sensation. koji ima problema sa nalijeganjem baterije na kontakte, što rezultira gašenjem uređaja kada padne nivo struje u bateriji na pola. To sam riješio ubacivanjem papira i kučište. Problem sa pojavom sitne prašine ispod stakla ekrana - to nisam uspio riješiti.

To se i meni (očito jedinom) događa i na Noteu.

Problem je HTC-a prašina, trajanje baterije, ukidanje microSD ulaza i nedovoljan marketing.

13 godina
neaktivan
logik kaže...
CTN962 kaže...

To se i meni (očito jedinom) događa i na Noteu.

Problem je HTC-a prašina, trajanje baterije, ukidanje microSD ulaza i nedovoljan marketing.

Imam Desire S što je jeftiniji model od Sensation-a i jedina zamjerka mi je životni vijek baterije. S prašinom je sve ok (ili moram očnom doktoru).

Marketing im nije jača snaga. Osobno sam prije za huawei čuo nego za HTC. xD

17 godina

E tu si fulao. Prvi pametni telefon nakon Ajfonea za koj sam čuo je upravo HTC. (Desire ili koji je već tada bio hit)

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
16 godina
Korny1603987 kaže...

E tu si fulao. Prvi pametni telefon nakon Ajfonea za koj sam čuo je upravo HTC. (Desire ili koji je već tada bio hit)

Moj prvi pametni telefon je bio HTC Wizard i bio je prije nego je Ajfon postojao, dakle nije problem bio u marketingu. Cak sto vise imali su deal sa T-mobileom gdje su Wizarda i Tytn seriju prodavali pod nazivom MDA Vario

HTC-a su pregazile dvije stvari. Prva je fragmentacija modela odnosno u jednom momentu na trzistu je bilo mali milijun modela sa minornim razlikama gdje kupci vise nisu bili sigurni sto kupiti.

Druga stvar se odaziva na Samsung.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice