Samo predstavljanje proizvoda je sprdnja - doveli su nekog žutog rižoždera da predstavi mobitel sa svojim nerazgovijetnim, ali opet dosta brzim, mumljanjem engleskog jezika. SLOW DOWN BITCH. Sve to skupa mi je to izgledalo nekako isforsirano..
Samo predstavljanje proizvoda je sprdnja - doveli su nekog žutog rižoždera da predstavi mobitel sa svojim nerazgovijetnim, ali opet dosta brzim, mumljanjem engleskog jezika. SLOW DOWN BITCH. Sve to skupa mi je to izgledalo nekako isforsirano..
On nije neki žuti rižožder!
LOL
Moraju sredit Note 3, ovaj plastican dizajn me uzasno iritira i podsjeca na Galaxy Mini seriju.
predobro mi je kak ovaj voditelj svako kaze ekipi come on ili nesto slicno da zapljescu. kakav fail od predstavljanja.
mob je ok, nista uberspecijalno, ali ovo cijelo predstavljanje je prelose.
Ovo je postalo creepy, odo spavat
Sony Xperia ZL, eh da je sa IPS-om, to bi bio moj next smartphone!
On nije neki žuti rižožder!
LOL
Ma da je sam BOG/ISUS nemre to tako izgledati..
Moje novce sigurno apple i samsung nece viditi bar sta se mobitela tice.
Sad xperia z ili htc one
Pen-tile je display.
Procesori su oni koji su bili u specs-ima (na Verge kazu).

Jao jao, pa kao da tjerate ljude na sahrani da se smiju. Ovo je tako žalosno za gledati.
Je*en kamera software, sto je je.
Jesi vidio HTC-ovo predstavljanje?
Ovaj Jeremy je malo iritantan...
Al eraser je vrh.
Galaxy S3S
Sviđa mi se. Nadam se da će Note 2 dobiti ovaj software upgrade. Ostajem pri Note 2.
P.S. Android 4.2.2 s TouchWiz-om. (ako nije već rečeno)
hahaha ovo je bila dobra baza :)
jbt koliko novih dobrih featurea :D
Predobar uredaj, super featuresi, definitivno ce bit fenomenalan.
Baterija ko bog, ako ce bit Octa proc u njemu to je to, iako, sumnjam nekako u to.
Meni izgleda čak i jako dobro. Polikarbonat, najbolja stvar za telefon, funkcije neke mi se čine korisnim za sad što su predstavili.
bmk, pa vec je u njemu...
Isto, zvučnik je na lijevoj strani uređaja (kada se gleda od iza), prikrivati ćemo ga rukom haha.
Ocito Samsung ne cilja da im je top model SGS4 vec Note serija.
Meni je glavni feature kad puknem gore rom i maknem taj bloatware koj mi usporava mob.
Koji jazavci, ne mogu vjerovati...
bmk, pa vec je u njemu...
Nisu ništa rekli o procesoru? Ili sam propustio?
Ne zanimaju me te 3.14zdarije.
Što kažete da je ovo SGS IV za SAD?
Da ipak nije ovo GT-I9500?
Uvijek se SAD razlikovao.
U Londonu su nam predstavili internacionalnu verziju.
Ne znam, što ga više gledam, više ga želim.
terabajttttttttt
ovo je izgled, to ti govorim vec ohoho, a ti ne virujes :P