Samsung Galaxy S IV u ožujku?

poruka: 36
|
čitano: 4.433
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy S IV u ožujku?".
13 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S IV u ožujku?
PR0MATRAC kaže...
Slažem se vezano za S2, uz to ipak mozda malo preubrzano sve skupa!

Moraju dostići Aplle iPhone jer je on na brojci 5 a Samsung tek na brojci 3 (ima kupaca koji se ravnaju po tome.) {#}

Volim sve moderatorice i administratorice !
14 godina
Mitsuoka kaže...

Ni ja ne vidim ništa u daskama za rezanje pa ne zamaram ljude time Nevinašce

Cuj meni vise galaxy tab izgleda ko daska za rezanje neg ipad, mislim barem u mojoj kuci daske imaju vise izduljen oblik ;)
16 godina
neaktivan

Baš moraš bit anti-joke chicken? {#} Meni su svi tableti funkcionalni koliko i daska za rezanje, al ovo je bila šala {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Haha, video je stvarno funny. A inače kao i svi na ovom forumu, samo iznosim svoje mišljenje, namam namjeru zamarati. I dalje mislim da ti ogromni plastični mobiteli nisu niti lijepi niti praktični.

13 godina
neaktivan
Malto kaže...
Mitsuoka kaže...

Haha, video je stvarno funny. A inače kao i svi na ovom forumu, samo iznosim svoje mišljenje, namam namjeru zamarati. I dalje mislim da ti ogromni plastični mobiteli nisu niti lijepi niti praktični.

Kao prvo ta je plastika bolja od stakla i izgrebanog aluminija. :-)

kao drugo Note ne da mi je praktican nego zbog njegovih svih dodatnih mogucnosti koji mali kepec Iphone nema koristim ga 24/7 i svi se cude kako mobitel moze koristiti tolikim poslovima.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
14 godina
Malto kaže...
Mitsuoka kaže...

Haha, video je stvarno funny. A inače kao i svi na ovom forumu, samo iznosim svoje mišljenje, namam namjeru zamarati.

I dalje mislim da ti ogromni plastični mobiteli nisu niti lijepi niti praktični.

Meni se vidi da netko ima malenu rukicu, zar ne {#} ?!?!

BTW; bez uvrede ali kod mene vrijedi ona poslovica; "magarac misli, čovjek razmišlja" a kako stoje stvari, niti si makar ušao u OT pa niti si usporedio sa nekim po tebi Ok mobom, niti si dao neki konzistentan argument u svojem komentaru, i da, koji mob trenutno imaš i koji si imao prije njega, čisto da se može stvoriti referenca koliko imaš i kakav je tvoj ukus, što ne znači da je novčani faktor uopće sada bitan!!!! 

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice